Spring naar bijdragen

kimdlanor

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

kimdlanor's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. €20 overgemaakt voor 1 aandeel
  2. Ik ben er sowieso! En als ik er toch ben, dan doe ik ook wel even mee
  3. kimdlanor

    Bonjour

    TheGreatOne zei: Een warm welkom @kimdlanor Kennen we je toevallig ook vanuit PI of is dat na jou tijd? Mooie voorstelronde. Wat is je grootste droom om ooit te doen of te realiseren? Hey, Je kent me niet vanuit PI, al was dat wel 'mijn' tijd. Ik ben verder niet echt een dromer, meer een gokker
  4. kimdlanor

    Bonjour

    Hey Onetimers, Via WouterM ben ik hier aangekomen. Vroeger heel wat gepokerd, maar wegens studiegerelateerde zaken en het uitgaansleven van Groningen gestopt. Tegenwoordig hou me hoofdzakelijk bezig met sports betting. Al ben ik ook zo nu en dan ook nog wel in het casino te vinden. Ik ben eigenlijk altijd wel te porren om ergens op te gokken al probeer ik voor het serieuzere werk (lees: dagelijks leven naast werk) wel enigszins doordacht mijn geld in te zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.