Spring naar bijdragen

Mtoppie

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Mtoppie's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste dit was mijn e-mail naar hipay , met erboven hun reactie. Ik denk dat ik mijn geld niet meer zal zien , alle partijen willen er duidelijk hun handen van houden. Wie ben ik om te beginnen tegen hen.
  2. Hipay wil er duidelijk hun handen van houden. Zei wijzen heel de tijd door naar betway. Die beweert het geld nooit te hebben gekregen.
  3. dit is per week , dit was het antwoord van betway na 2 weken , dit kan nu toch niet meer. Het staat overduidelijk op mijn bankkap maar ik denk dat ze gewoon niet willen terugbetalen. Met wie neem ik best contact op? Want dit is een straatje zlnder einde en ik voel mij machteloos tov een casino.
  4. Alles is met het aan het acc gekoppelde rekeningnummer betaald.
  5. Zei beweren dat er maar 3 stortingen zijn doorgegaan naar betway, wat er met de rest van het geld is gebeurd weten ze niet. Ook is het zo dat er wel meer geld op mijn account is geschreven dan ze beweren. Ik toon wat screenshots ter duiding ik zou normaal idd rond de 460 kwijt moeten zijn. En niet slechts rond de 200 zoals zei denken. Maar al die andere bedragen waren ‘mislukte’ betalingen. Maar daar weten ze niets van. Deze gingen wel van mijn bankrekening
  6. Hipay ook al vele mails gestuurd. Zij verwijzen telkens dolr naar betway , terwijl idd via hipay het geld vanmijn rekening ging. Ik stuur nogmaals een mail!
  7. Is nu wel al meer dan een week geleden.. ik dacht dat zo’n dingen normaal direct werden afgehandeld?
  8. Hey , ik weet niet of iemand dit ook al heeft voorgehad maar ik weet niet echt wat eraan te doen. Een week geleden was ik wat aan het betten op betway.be, ik maakte een paar stortingen via hipay maar mijn online app deed raar en sommige stortingen gingen niet door. 1 dag na het weekend toen de bedragen van mijn rekening gingen ging er echter veel meer af dan ik verspeeld had , ik denk dat al de stortingen die niet doorgingen er ook zijn van gegaan. Ik stuurde al meerdere mails en ging binnen de 24u antwoord hebben. Nu na een week elke dag te sturen nog steeds niets. Hipay heb ik al gecontacteerd en deze zeggen dat er idd maar 3 stortingen zijn gebeurd. Maar wat er met de rest van het geld is gebeurd geen idee. Wat kan ik hieraan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.