Spring naar bijdragen

OddsBeater

Silver
  • Aantal bijdragen

    130
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

OddsBeater last won the day on mei 19 2023

OddsBeater had the most liked content!

Contact Methods

  • Website URL
    www.oddsbeater.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

OddsBeater's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

112

Waardering in de gemeenschap

  1. Naast BetCity is Unibet nu ook aan het voorsorteren op de komende verandering in de beleidsregels Verantwoord Spelen. Als je Unibet een fijne partij vindt om bij te spelen dan is het de moeite waard om dit te doen. Als je niets opstuurt dan zullen ze niet je account sluiten maar waarschijnlijk limieten toe gaan passen op je account.
  2. Jouw laatste voorbeelden zijn natuurlijk de volgende op het verlanglijstje aangezien deze motie er nooit doorheen gaat komen. Beetje bij beetje wordt alles aangepakt. Ze zetten hoog in (totaalverboden), settelen straks met minder (enkel een reclameverbod) en dan wordt er alsnog geproost bij de betreffende partijen.
  3. OddsBeater

    F1 in Vegas

    Ben van plan om begin oktober naar Vegas te gaan. Is de verwachting dat het dan weer zo'n chaos is of was dat alleen het eerste jaar ivm alle aanpassingen en voorbereidingen?
  4. OddsBeater

    Golden goal promo

    Rudi 🐐 sterk gespeeld!
  5. Uiteraard weer een herhaling van zetten bij Kassa. Dezelfde ''experts'' komen weer aan het woord. Mevrouw Schinkels legt even feitelijk onjuist uit dat je als speler 1500 moet STORTEN om de bonus van €50 te krijgen. Het verhaal van dhr Hofman kennen we ondertussen ook al vooraf uitschrijven. Het roulette spelen in het cafe/restaurant en ''hé weer niets gewonnen'' acteerstukje is ook te triest voor woorden.
  6. Goed punt, ik zal het ook eens onder de aandacht brengen bij wat stakeholders in de industrie.
  7. Goed punt en zeker iets waar casino's over na moeten denken!
  8. De overkoepelende speellimiet is zeker een harde noot om te kraken. Er moet een wet worden gewijzigd en een nieuw ICT-systeem voor worden gebouwd. Overkoepelende speellimiet zie ik niet eerder gebeuren dan 1 juli 2025. Durft er iemand een weddenschap aan?
  9. Als je als Nederlandse aanbieder de hoogste RTP als USP hanteert, ben je in mijn optiek een dief van je eigen portemonnee.
  10. Dat wordt weer gezellig! Zie je daar!
  11. En de Kansspelbelasting die omhoog gaat...
  12. OddsBeater

    Toto accountmanager

    Bijzondere keuze van onze TOTO vrienden... Zijn zeker marktaandeel aan het verliezen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.