Spring naar bijdragen

Sushilover8

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Sushilover8's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

12

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat beloof ik, zou wel heel zonde zijn, maar kan begrijpen dat zoiets snel verleidelijk kan zijn. Dankjewel en @hotshot123ook!
  2. Dank jullie wel! Ik ben zelf ook nog steeds flabbergasted. Ik ga het gebruiken voor de koop van een huis en het aflossen van mijn studieschuld.
  3. Eindelijk, vanaf gisteravond laat tot vanochtend in totaal € 30.000,- goedgekeurd, nu wordt er gevraagd om een foto van mijn creditcard en bankafschrift. Prima, netjes opgestuurd en nu de laatste paar duizend afwachten. Nu ben ik gerust haha.
  4. Ah dat klinkt goed! Ja, ook wel logisch natuurlijk dat ze waarschijnlijk wat extra controles doen bij zo'n bedrag. We wachten af
  5. I'll keep my fingers crossed. Wanneer ik een update heb, laat ik het weten!
  6. Haha! Dankjewel, ook voor je reactie. Ik heb inderdaad veel goede verhalen gelezen over Leo Vegas, maar het voelt pas goed als ik het daadwerkelijk op mijn rekening zie. Hopelijk is gewoon een kwestie van geduld hebben.
  7. Sushilover8

    Groot bedrag gewonnen

    Hi allen, Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven. Vrijdagavond won ik plots de major jackpot van Bonanza Megapays welke toen op € 39.600,- stond. Blijkbaar kun je maximaal € 10.000,- per keer uit laten betalen, dus dat heb ik gelijk aangevraagd. Nu is dit nog niet verwerkt en word ik er toch een beetje zenuwachtig van. Ik heb al twee keer gebruik gemaakt van de chat, daar wordt aangegeven dat ze wachten op het team om goedkeuring te geven, ik neem dus aan een hogere hand? Want normaal werden mijn kleinere gewonnen bedragen dan altijd gelijk goedgekeurd. Ik snap dat ook het weekend een rol kan spelen, gezien ze aangeven dat het tot maximaal vijf werkdagen kan duren, maar zag dat ik zelfs goedgekeurde uitbetalingen heb welke op een zondag vielen. Iemand ervaring met uitbetaling van een wat groter bedrag? Mijn account is geverifieerd en ik heb ook al een keer de midi jackpot (€ 2.600) gewonnen en gelijk uit kunnen betalen (was toen binnen twee uur verwerkt).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.