Spring naar bijdragen

Binaryman

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Binaryman geplaatst

  1. Beste Onetimers! Ik ben Daan en hou me dagelijks bezig met BInary options, en doe dit voor (nu) nog als mijn hobby en natuurlijk verdien ik er naast ook nog eens een leuk zak centje bij. Ik zie dat op het Onetime forum soms nog wel eens interesse is in binary options maar niet goed weten hoe het werkt of gewoon maar gokken op put of call. Hier een korte uitleg: ik wil graag met de mensen die geïnteresseerd zijn hier een Whatsapp of ... groep opstarten, waar ik of anderen trading signalen op zet. bijvoorbeeld EUR/USD CALL 15 min 770-775. of gewoon laten weten dat bijvoorbeeld EUR/GBP zal gaan stijgen. Laat even weten of er interesse is of niet. Voor vragen hoor ik ze graag! Alvast bedankt! Mvg, Daan.
  2. Binaryman

    Ha Hallo!

    Dank voor je reactie @JackPot Ik ben zelf alleen actief op binary options. En niet met CDF ect. Leuk artikel ben benieuwd naar het vervolg! Ben erg benieuwd over welke nieuwe broker je het hebt, zal het in de gaten houden. Ik zelf trade met de broker iq option en 24option. De laatste tijd gaat het erg goed bijna alles itm. Ik maak met mijn trades altijd gebruik van support en resistance lijnen, om een goede trade te kunnen maken. Verder trade ik vaak met een trend mee omhoog of omlaag. Gebruik daar nog een paar indicatoren bij om een goede trade te kunnen maken. En natuurlijk is ervaring de grootste kunst. Ik ben van plan om voor de mensen die geïnteresseerd zijn om een whatsapp groep op te starten waar ik dan of andere mensen signalen kunnen doorsturen voor binary options. Maar weet nog niet zeker of dat kan en mag. Later meer hier over Mvg, Daan
  3. Binaryman

    Ha Hallo!

    Ha Hallo allemaal! Laat ik mezelf even snel voorstellen, Ik ben al een klein tijdje aangemeld on het forum maar nooit echt de tijd genomen om mijzelf voor te stellen. Ik ben Daan 21 Jaar jong kom uit Noord Holland, Ga zelf bijna nooit naar het casino want daar verlies ik persoonlijk altijd ahaha. Waar ik wel goed in ben, en elke dag mee bezig ben zijn Binary options. en wil graag samen met jullie die geïnteresseerd zijn samen handelen en de markten veroveren. ( ik zal hier later nog een topic over maken) en het gaat me de laatste tijd best goed af (bekijk bijlage) al zijn de markten erg onstabiel de laatste dagen door Trump. Ik ben zelf hier op het forum gekomen door Twitch. ik kijk graag hoe Jackpot gewoon rond €9,- of hoger per spin durft te draaien.. Dan heb je echt ballen hoor! Als je vragen hebt hoor ik het wel ;p Mvg, Daan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.