Spring naar bijdragen

Fortune1983

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Fortune1983 last won the day on juni 17 2018

Fortune1983 had the most liked content!

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Fortune1983's Achievements

Member

Member (2/3)

19

Waardering in de gemeenschap

  1. Leuk! Graag 2 loten voor mij 😀
  2. Jaaa nog 15 euro op de krasloten 😁 die buffalloooooooo was zekers lekker!!
  3. Ja als het goed is staat ie ook op Facebook met jullie erin getagd 😊
  4. Wij vonden het erg leuk jullie gisteren te ontmoeten in HC Utrecht! 😊 en wij zouden het ook leuk vinden om andere one timers te ontmoeten!
  5. Dit wordt mijn 2e keer Vegas. Eerste keer was 3 jaar geleden toen zaten we in het MGM en ik vond het geweldig. Vorig jaar zijn we naar Macau geweest was een super ervaring maar Vegas is echt beter ?
  6. Leuk topic! ? Wij gaan 30 augustus tm 9 september. We vliegen om 14:50 naar Zürich en hebben een overstap van 1 uur en 10 minuten en vliegen dan rechtstreeks naar Vegas. Terug helaas wel vroeg om 12:10 en ook weer via Zürich. We slapen in de Golden Nugget. Ben heel benieuwd aangezien we de vorige keer in MGM hebben gezeten. Downtown lijkt me qua sfeer gezelliger dan de grote Strip. Ik heb dit pakket via Expedia geboekt en moest hiervoor € 688,50 per persoon betalen. Dit is nog wel exclusief de ressortfee.
  7. We slapen in de Golden Nugget! Leek mij een mooi en sfeervol hotel. Daarnaast hebben ze een leuk zwembad wat in die tijd van het jaar ook nog weleens van pas kan komen ;-) Vorige keer zaten we in het MGM grand wat ook een super gaaf hotel is maar als je ' s avonds wat wil wandelen is de strip eigenlijk te groot. Vorig jaar zijn we naar Macau geweest. Was ook wel een super ervaring maar Vegas rules!
  8. Dank jullie wel voor alle tips! Ga ook zeker even op je website s kijken voor meer info :-) het wordt mij 2e keer Vegas nu lekker gekozen voor een hotel Downtown, vind dat wel gezelliger dan de grote Strip.
  9. Ok gelukkig! Veel plezier nog daar!!
  10. Ok dank voor je tip! Dan ga ik er toch nog maar even over nadenken en op die website kijken.
  11. Hallo, Op 30 augustus gaan we 10 dagen naar Las Vegas. Nu wil ik een dagtrip maken naar LA en zie op internet trips aangeboden van circa € 200 p.p. Kan ik deze trip beter van te voren boeken of kan ik deze beter in Vegas boeken voor een betere prijs? We hebben geen zin om een auto te huren en er zelf heen te gaan, omdat je dan toch ook niet precies weet waar je moet zijn. Met een dagtrip leiden ze je naar de hotspots en kunnen we allebei lekker een drankje drinken :-) Trouwens ik las net in een topic dat ze bezig zijn om de "gratis" drank uit de casino's te verbannen. Hebben jullie hier al ervaring mee? Groeten Marianne
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.