Spring naar bijdragen

Donny

Silver
  • Aantal bijdragen

    268
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Donny geplaatst

  1. Naar de gokhal is wel minder als anders,ben inderdaad ook een beetje online aan het spelen.
  2. Ik zie dus heel vaak dat nummers snel terug komen en niemand gaat daar in mee,behalve Donny natuurlijk. Je kan daar goed mee pakken ha ha.
  3. Er gebeuren nog steeds rare maar ook hele mooie dingen ha ha.
  4. Jazeker,het was weer even wennen na een lange pauze. Ben nu 2x geweest 1ste keer €150,- winst 2de keer €50,- verloren.
  5. Voor iedereen die vandaag gaat,veel speel plezier.
  6. Donny

    Donny en crypto.

    Er zullen meer coins to the moon gaan,tenminste dat hoop ik.
  7. @Gertjan_De_Meern zo denk ik er ook over en vooral op een automatische roulette,ik kan gewoon niet meer wachten dat ze open gaan.
  8. Man man wat heb ik weer zin in de automatische roulette,ik mis het.
  9. Donny

    Donny en crypto.

    Zo vandaag alles flink onderuit gegaan,dat zijn mooie momenten om wat bij te kopen. Vandaag extra ADA en DOT ingekocht.
  10. Donny

    Donny en crypto.

    Volgens mij bij Blox stuk of 20 tokens niet zo heel veel. Heb daar gewoon voor de fun een account aangemaakt. De rest koop ik ergens anders in. Maar het gaat lekker tot nu toe.
  11. Donny

    Donny en crypto.

    Kleine update van hoe ik er nu voor sta,DOT en ADA doen het super zoals ik al had verwacht.
  12. Donny

    Donny en crypto.

    Niet echt eigenlijk,heb van morgen nog wel wat VET en ZIL gekocht in de dip zijn ook wel coins met potentie.
  13. Donny

    Donny en crypto.

    Nee ICO doe ik niet @TheGallant.
  14. Donny

    Donny en crypto.

    Tuurlijk zijn er munten die ze pompen,maar ik kijk vooral wat zo'n project doet. Aan de hand daarvan koop ik mijn munten. Dus welk potentie er in zit voor de toekomst.
  15. Donny

    Polkadot [DOT]

    Ik heb zoveel vertrouwen in dit project dat ik pas bij €100,- mijn eerste winst eruit ga halen. Je ziet al hoe verder dit project uitgerold wordt,dat de waarde gelijk stijgt.
  16. Donny

    Donny en crypto.

    Wil dit even met jullie delen,heb bij BLOX op 7 januari een investering gedaan van €675,- en wat het nu al waard is.
  17. Donny

    Polkadot [DOT]

    Het is vandaag 12 februari en zitten nu al over de €20,- heen,mijn voorspelling was eind februari pas €20,- dus gaat echt goed met de Polkadot. Heb er dan ook wel vertrouwen in dat die zeker over de €100,- heen gaat dit jaar.
  18. Nu ook Tesla in de bitcoin is gestapt schiet de prijs omhoog,maar als ze in de USA denken dat dit een gevaar voor de dollar gaat worden en er worden beperkingen opgelegd kan het wel eens een ander verhaal gaan worden. Het kan alle kanten op daar.
  19. Donny

    Polkadot [DOT]

    DOT lig goed op koers om eind februari €20,- waar te maken,eind 2021 is €100,- heel goed mogelijk.
  20. Donny

    Donny en crypto.

    Er zijn de afgelopen dagen weer div ATH gesneuveld en ik denk ook echt dat we een mooi seisoen te gemoet gaan. Alleen al over de maand januari 17% gepakt natuurlijk pak je die winst pas bij een uitbetaling ha ha. Op het moment wil nog nog wat Cardano ADA scoren en wacht hier op een kleine correctie om tot aankoop over tegaan. Gr Donny.
  21. Donny

    Donny en crypto.

    Ik dacht zal op deze lockdown zaterdag eens mijn ervaringen delen met jullie. Het liefst kom ik zo goed koop mogelijk aan mijn crypto dus van de week met die enorme dip lekker kunnen shoppen. Heb altijd div koop orders uitstaan tot wel 20% van de huidige prijs klapt in de nacht of op een ander moment de boel in elkaar wordt er automatisch voor een gunstige prijs aangekocht. Wat ik ook doe is stap gewijs kooporders uitzetten,dus bv 1ste aankoop bij 8% daling 2de bij 10% daling enz,zo koop je gemiddeld voor de beste prijs. Vaak raken mensen in paniek als er zich een daling voordoet,maar ik zie het als een aanbieding, kopen met korting ha ha. Crypto is voor mij net roulette je moet er geduld mee hebben en op het juiste moment inzetten (kopen). Inversteer voornamelijk op de lange termijn,maar als ik op een crypto 10X heb haal ik mijn investering er uit. Behalve Bitcoin die is echt voor de lange termijn die wordt niet verkocht. Nou dat was het,fijn weekend nog allemaal. Groet Donny.
  22. Donny

    Polkadot [DOT]

    Nou idd @JackPot had nog meer koop orders open staan op andere crypto,alles lekker naar beneden gegaan,zeker het een en ander gekocht en het mooie is alles is inmiddels weer aan het herstellen. Ik heb de ADA,BTC,ETH,LINK,SNX en DOT in mijn portfolio zitten.
  23. Donny

    Polkadot [DOT]

    Heb hier ook in geïnvesteerd,heb ook nog kooporders uitstaan voor als die eens 20% wil zakken dan koop ik er nog bij. Heb er voor de lange termijn vertrouwen in,denk dat die dit jaar zeker 10X gaat doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.