Spring naar bijdragen

Goodfellas

Members
  • Aantal bijdragen

    485
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Goodfellas last won the day on juli 5 2016

Goodfellas had the most liked content!

Recente profielbezoeken

514 profielweergaven

Goodfellas's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

50

Waardering in de gemeenschap

  1. Nice! Londen is een hele toffe stad. Veel succes op de beurs heren.
  2. Niet zo stallen dit keer, ga dan gewoon op sit-out en neem je verlies van een x aantal blindjes dat je weg bent. Ik doe meestal nog wat anders op een tweede scherm maar het haalt het bloed onder je nagels vandaan als je maar één of twee tafels speelt.
  3. Schelden op het casino en hoe je het weer zover hebt kunnen laten komen. En zweren dat je nooit meer gaat. de terugreis is altijd leuk. Vooral als je allebei winst, of verlies hebt.
  4. Ik heb een beetje hetzelfde als je niet in de muntenwereld zit is het lastig om op OT te zitten op het moment. Snap het wel natuurlijk, het is nu dé hype wat betreft "mogelijke" onetimers om snel geld te verdienen.
  5. Als ik een leuk prijsje win 31 dec a.s. misschien ?
  6. Armijn en Jackpot busten, wat een leven!
  7. Ik volg redelijk het gamenieuws, en er is een gigantische strijd nu aan de gang wat betreft "in-game aankopen", vooral als ze in combinatie met lootboxes (niets meer dan fruitmachines voor vortuele prijzen) met echt geld gekocht kunnen worden. ben er niet tot in detail van op de hoogte maar ik weet wel dat het bij verschillende landen nu ook in de politiek aandacht krijgt, en dat overheden regels aan het opstellen zijn.
  8. Wow wat een bizarre suite. Verbleef je daar echt of mocht je alleen even een rondje maken voor 't filmpje??
  9. Wat vliegt de tijd toch. Ik zal de updates nog gaan missen..
  10. Toffe actie @eurobsgame! ik doe zelf niet mee, maar wat een mooie wagen geven ze weg zeg! zou toch een geweldig verhaal zijn als die (via jou) door een onetimer gewonnen zou worden.
  11. mavi heeft mijn mooie stackbij de laatste 4 in twee megahanden afgepakt ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...