Spring naar bijdragen

Poker Chick

Members
  • Aantal bijdragen

    92
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Poker Chick's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

18

Waardering in de gemeenschap

  1. Leuk, ik ga kijken. Zie nu pas dat het via Twitch is. En speciaal voor OneTime een accountje aangemaakt daar :).
  2. Wist je dat jouw link niet werkt? In ieder geval niet als je er op klikt, wanneer ik hem kopieer in de adresbalk, dan wel.
  3. Ik wilde je bericht liken maar zie dat ik mijn maximale 10 likes al heb ingezet vandaag ;). Maar in ieder geval; goed bezig!!
  4. Erg leuk, de filmpjes die ik op Facebook voorbij heb zien komen. Heel veel plezier daar en hopelijk pakken een jullie een dikke, vette onetimer zodat jullie nooit meer hoeven te werken (hooguit nog uit vrije wil ).
  5. En ik zal weer wat vaker posten :).
  6. Oeps, beetje late reactie. Maar ik ben er nog hoor :)! Nu even alles teruglezen.
  7. Het is al binnen , en alweer weg . Ik heb er gelijk een paar mooie, witte sneakers voor besteld. Thanks :)!
  8. Bedankt dat je het allemaal zo goed hebt geregeld, @The_Special_One. Was erg leuk om hier aan mee te doen!! Top gedaan, ik ben er blij mee :)!
  9. Sorry, gaat me helaas niet lukken. Maar ik wens jullie wel heel veel plezier!!
  10. Was erg leuk om naar te kijken, complimenten !
  11. The_Special_One zei: JackPot zei: Lekker hoor @WouterM ik zal er bij zijn en als je een lekker Mexicaans biertje en bitterballen hebt, plus enkele dames dansend op de bar kan het poker me gestolen worden. Misschien ook wat voor @Esther om mee te doen met pokeren, of op de bar te dansen Haha, voor dansen op de bar ben je een aantal jaren te laat . Wel superleuk initiatief en wie weet ben ik er bij (als dit lukt).
  12. Toch goed dat jullie gespeeld hebben. Des te kleiner de kans, des te hoger het prijzengeld lijkt me zo . En ik kan wel een miljoentje gebruiken .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.