Spring naar bijdragen

Jenna

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jenna's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. @DFM je bent iets te snel met conclusies trekken. je hoort er niks meer van? Ik ben op vakantie geweest en zie nu pas alle reacties. een afgetrapte gokkast is het niet, maar deze is aangeschaft voor een thema-feest.. dus nee geen kastje waar ik jaren achter ga zitten spelen. Heb gelukkig andere leuke dingen te doen. Heb er inderdaad weinig verstand van. En wilde gewoon wat informatie van de liefhebbers. Blijkbaar niet interessant genoeg voor jou? Jammer.. was een goed bedoelde vraag. gelukkig heeft een vriend er al na gekeken. En kan hij zijn werk doen op ons feest.!
  2. Wij zoeken een monteur die onze gokkast kan op lappen voor een leuke cent. Deze kast is opgekocht via marktplaats. Hij functioneerd, alleen de lampen springen niet altijd aan. En waarschijnlijk kun je van boven niet terug spelen naar onder? wie kan ons helpen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.