Spring naar bijdragen

Mariëtte

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Mariëtte's Achievements

Newbie

Newbie (1/3)

16

Waardering in de gemeenschap

  1. Hier bleek bij mij iets mis gegaan te zijn maar een mailtje gestuurd en ze hebben het allemaal voor me gefixed! Goede service!
  2. Thanks @SubAqua boeken is ook gelukt, of het linken in oktober gaat lukken is dan nog maar de vraag, maar voor nu superblij!!
  3. Nou @SubAqua dankzij je duidelijke uitleg heb ik het aangedurfd. Een complimentary ticket voor KA, samen met mijn moeder en naast elkaar! Daarnaast vandaag ook beiden een complimentary night in MGM Grand aangekocht. Super!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. We gaan een week en voor de 7e keer. Love this city!!!!!
  5. Super bedankt voor je duidelijke antwoord @SubAqua daar heb ik zeker wat aan!
  6. Ja klopt, heb ik ook al heel veel op gelezen. Enige wat me echt nog niet duidelijk is, is die 3 rewards per 30 dagen.
  7. Vandaag vliegtickets geboekt voor de eerste week oktober via Swiss Air. Overstap in Zurich dus geen gestress bij binnenkomst USA voor het halen van de aansluitende vlucht. Tickets voor € 435,00 per persoon. Ik ben tevreden!!! Voor het eerst besloten om in meerdere hotels te verblijven, die boeken we eerdaags wel via mlife. Scheelt toch weer!
  8. Oké, ik beken, verliefd ? op de stad Las Vegas en alles wat het te bieden heeft. Vandaag twee tickets geboekt om in oktober voor de 7e keer samen met mijn moeder een week te genieten van deze geweldige stad. Samen met mijn moeder ja, onbetaalbaar om dat samen met haar te mogen doen. Pas vorig jaar (toen wij onze 6e trip maakten) hebben wij ontdekt dat we via myvegas punten konden sparen voor gratis rewards. Dat hebben wij het afgelopen jaar dus volop gedaan maar hoe gaan we hier nu vervolgens mee om. We hadden ons al verheugd op een week gratis eten , maar heb inmiddels begrepen dat we slechts 3 rewards mogen inwisselen tijdens ons verblijf. Het blijft voor mij onduidelijk hoe het boeken van hotelovernachtingen en/of shows nu gaat. Je koopt het aan, moet vervolgens contact opnemen en als ik het goed begrijp is het met een beetje pech niet beschikbaar??? Dan misschien een hele simpele gedachte, als ik nou vooraf een hotel of showticket aankoop en telefonisch reserveer en dus inwissel, dan valt deze redemption toch buiten de 30 dagen van mijn verblijf? Houd ik dan alsnog 3 rewards over voor die periode? Heerlijk dat je kunt sparen maar tegelijkertijd ook heel ingewikkeld allemaal, althans voor ons Heel graag hoor ik jullie tips, tricks en ervaringen met betrekking tot de rewards. Ook andere tips zijn uiteraard welkom. Alvast bedankt!!!! Groetjes, Mariëtte
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.