Spring naar bijdragen

Hallo! Dit is de voorstelronde van: JoE


JoE

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, 

nou het is er eindelijk van gekomen. 

Zeggen dat ik jullie club al geruime tijd volg is een understatement. Sterker, ik volg de activiteiten van de grote baas al met al nu een jaartje of, wat is het, twintig??? The great Arminius, Zwiggelte, die tijd dus.

Ik heb maar één keertje persoonlijk contact met Armijn gehad trouwens (dit ging over het logo voor de laatste Pokerinfo website). Ik heb hem toen leren kennen als een heel prettig persoon waar je graag een stapje extra voor doet. Maar daar vertel ik niets nieuws mee neem ik aan.

Ik ben een soort van fanatieke gokker op sportwedstrijden. En dan de NHL in het bijzonder. Ik ben een jaartje of 10 geleden overgestapt van de EPL (ik was toen wel een beetje klaar met voetbal in het algemeen). Favoriete team is de Rangers, aangewakkerd door een trip naar NY inclusief bezoek aan The Garden. Mooie herinnering. Volgens mij ben ik hier wel aan het goede adres.

Online gokspellen doe ik ook wel, maar ik heb vooral oog voor het esthetische aspect, oftewel, ik kan best genieten van bonusrondjes die ‘eeuwig’ duren zonder dat ze veel opleveren. De lol is meer het stukslaan van wat verloren minuten hier en daar. [brag] Niet dat ik nooit wat win: DoA2 10.045x en laatst nog een keer 2.500x [\brag]

Mijn offline casino ervaring beperkt zich tot exact 3 dagen Vegas. Dit was in de tijd dat je nog ouderwets genaaid werd op de blackjack-tafels van louche tenten als The Golden Nugget en The Horseshoe, dus dan weet je wellicht hoe lang geleden dit is.

Aangenaam kennis te maken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een heerlijke post @JoE Geweldig dat je ons gevonden hebt en een voorstelronde gemaakt hebt, wordt enorm gewaardeerd. 

De tijden zijn verandert sinds PI, we hebben nu Youtube, Facebook, Discord en zelfs gave heuse app groepen. O.a. een sportsapp groep, dus mocht je willen, be our guest 🙂

 

Is het nog een droom om ooit terug te keren naar Vegas? Wij gaan begin oktober met 40 Onetime gok gekkies naar Vegas, ik neem het woord episch niet vaak in de mond 🙂 maar dat gaat het worden.

 

Warm welkom op Onetime en dank voor de mooie woorden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt allemaal!

@TheGallant dank je wel!

@TheGreatOne tijden veranderen, maar spectaculaire acties zijn van alle tijden, dat is jou (en het hele team) wel toevertrouwd. Wie weet komt Vegas er nogmaals van in de niet alle te verre toekomst.

@Gertjan_De_Meern thx!

@jantje geen onprettige associatie…(en best een leuk gokspel trouwens). Bedankt! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.