Spring naar bijdragen

Hoe je onderweg de waarde van je Pokemon-kaarten kunt controleren


alandennis

Aanbevolen berichten

Dus, je hebt net die oude doos met Pokemon-kaarten uit je jeugd opgegraven en je hoopt wat van die zoete, zoete nostalgie te verzilveren. Maar hoe weet je hoeveel je kaarten waard zijn? Als je een mobiel apparaat hebt, is daar een app voor! Hier is een snelle en eenvoudige gids over hoe je onderweg de waarde van je Pokemon-kaarten kunt controleren.

Pokellector is een handige kleine app waarmee gebruikers toegang hebben tot de Pokellector-database van Pokemon-kaarten, die meer dan 100.000 verschillende vermeldingen bevat. Met de app kunnen gebruikers ook de waarde van hun verzameling bijhouden en waarschuwingen instellen wanneer bepaalde kaarten in waarde stijgen of dalen. Het is beschikbaar voor zowel iOS en Android apparaten, en het is volledig gratis te downloaden.

Om te beginnen opent u de app en gebruikt u de zoekfunctie om de kaart te vinden die u wilt controleren. Als je die gevonden hebt, tik je op de lijst en scroll je naar beneden om de huidige waarde van de kaart te zien. Dat is alles! Nu kun je er zeker van zijn dat je het meeste krijgt voor je geld bij het verkopen van die kaarten (of, als je je sentimenteel voelt, kun je ze veilig bewaren in de wetenschap dat ze misschien ooit iets waard zullen zijn).

Of je nu op zoek bent om wat jeugdnostalgie te verzilveren of gewoon wilt weten hoeveel je verzameling waard is op pikazon.nl, Pokellector is een geweldige optie voor iedereen met een aanzienlijke Pokemon-kaartenverzameling. Dus stof die oude kaarten af en ga op zoek - je zou wel eens verbaasd kunnen zijn over wat ze waard zijn!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.