Spring naar bijdragen

Voorbeschouwing Zwitserland - Kameroen


Brunsie

Aanbevolen berichten

Zwitserland verraste vorig jaar op het uitgestelde EK wereldkampioen Frankrijk en boog maar nipt het hoofd voor Spanje. Kunnen de Zwitsers opnieuw verrassen op dit WK?

Zwitserland
Het Zwitserse elftal is net als een Zwitsers uurwerk of een bank: Oerdegelijk. Het elftal beschikt met Yann Sommer over één van de beste keepers van de Bundesliga en ervaren spelers als Ricardo Rodriguez, Granit Xhaka, Xerdan Shaquiri en Haris Seferovic weten wat er op een eindtoernooi gevraagd wordt. Verwacht van Zwitserland geen spektakel, maar een ronde verder zouden ze zomaar eens kunnen komen.

Kameroen
Voor de meeste voetbalvolgers zullen André Onana en Eric Choupo-Mouting de enige bekende namen in de selectie van de Ontembare Leeuwen zijn. Bondscoach en record international Rigoberto Song heeft weinig spelers tot zijn beschikking die in de Europese top spelen. Aanvoerder Vincent Aboubakar is wat dat betreft exemplarisch. Niet de Europese top gehaald en nu goed verdienend in een Mickey Mouse competitie. Hoe sterk dit Kameroen is, valt lastig in te schatten.

Prognose:
Zwitserland gaat vanuit de controle voetballen, maar zal weinig diepgaande risico's nemen. Vanuit balbezit hoopt het Kameroen pijn te kunnen doen. De Afrikanen zullen de Zwitsers maar wat graag aan de bal laten en hopen toe te kunnen slaan in de omschakeling.

Tips:
Tip 1: Zwitserland wint (odds 1.71 bij BetCity)
Tip 2: Under 1.5 doelpunten (odds 2.90 bij BetCity)
Tip 3: BTS: Nee (odds 1.67 bij BetCity)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.