Jump to content

Financieel nieuws

Post hier al het nieuws waarmee je je voordeel kunt doen als je handelt of investeert in aandelen of andere producten op de beurs.


+500


  • Topics

  • Members

  • Posts

    • Dag Remy, bitvavo is zeker oke, maar ik heb sinds toen dus eigenlijk irritatiepuntje opgebouwd. De XRP rally was eind januari, even gepumpt naar 60 cent was t ofzo. In ieder gevalt het ging zo; Men wou XRP pompen, op donderdags kwamen wij hierachter en de pump stond voor maandag. De koers is toen prachtig opgelopen tot het bewuste tijdstip op maandag. Men zou dan om 15.00 uur gaan kopen, dat betekent dat ik om 14.45 uur bij wijze van ga verkopen. Uiteraard toen ik wou gaan verkopen, ging bitvavo even doodleuk maandagmiddag aan XRP onderhoud plegen. Jaa, balen dat ik deed. Kon niet meer in de app, vrienden ook niet. In tussentijd was de koers aan het zakken (punt was bereikt), waardoor we dus niet op hoogepunt gepland konden verkopen. Ik was zeer geinteresseerd in de reden waarom je op maandagmiddag primetime onaangekondigd onderhoud gaat doen. Dat het kan snap ik, maar de timing was zo slecht dat het een smetje is geworden.  Tevens in de week voor verschijning van OGN op Coinbase, meegelift tot aan listing zelf, maar de koers van bitvavo klopte echt totaal niet. Buy the rumour, sell the news. Letterlijk 20% verschil soms. OGN kon ik niet naar een andere wallet sturen, door je raad het al; onderhoud.  Dit heeft mij doen besluiten bitvavo even in de wacht te zetten. Het voordeel wat zij hier uit halen? Ik weet het niet, ze pakken centen met marktorders vullen. Ze hebben er niet direct iets aan, maar de timing was gewoon heel belabberd. Binnen tijdspanne van half uur dat ik zou moeten gaan verkopen, knalden ze eruit. Daar zit je dan. Ik raad een beginner bitvavo zeker aan, maar die onderhoud sessies gaat gewoon niet uit mijn hoofd. Hodlen op bitvavo, echter perfect.   Ps; zie screenshotje, deze telegramroep raakte 2x vol. Er ontstont letterlijk een klein hypeje. Ik weet ook dondersgoed dat Pump/Dumo groepen je je niet moet begeven, maar deze was wel fijn hoor. Vandaag de dag zijn het vooral fake groepen. 1 febr was het dus.
    • Ik blijf ook liever spelen met zoals het altijd was. Ik mag graag een potje pokeren en doe dit ook weleens online. Wanneer men hier die hoge kansspelbelasting voor gaat rekenen wordt poker echt veel minder interessant.  Het is nu ook zo dat bij poker je over je maandelijks winst belasting moet betalen. Lullig wanneer je veel investeert in toernooien en 1x per half jaar een groot toernooi wint. Je kan dan niet al die verliezen er van af trekken. Ben echt benieuwd hoe het er precies uit gaat zien.
    • Iemand wel een attracties gedaan in Las Vegas?  mijn leukste ride was insanity op de stratosphere 
×
×
  • Create New...