Spring naar bijdragen

once in a lifetime trip naar Vegas (26-09/07-12)


coolos15

Aanbevolen berichten

Direct na mijn positieve stukje van gisteren, kreeg ik leuk nieuws van Will(de local die ik regelmatig spreek). Hij had een kamer in Caesars en ging hem niet gebruiken. Ik kreeg dan ook de sleutel en hoefde daar welgeteld 0$ voor te betalen. Hij slaapt er misschien zaterdag in, Maar waarschijnlijk heb ik hem 4 nachten voor mezelf. In plaats van de 2-5 tafel verslaan besloot ik eerst even mijn kamer te checken. Wat een ontzettend mooie en luxe kamer en het bad/jacuzzi ziet er ook prachtig uit. Na een uurtje wat onzinfilmpjes en foto's van de kamer te hebben gemaakt besloot ik toch maar om naar het Bellagio te gaan. Het begon meteen niet al te lekker en de hele sessie zat het niet echt mee. Ik kreeg een heleboel goede handen en daardoor leek het voor de meesten alsof ik blind aan het spelen was. Nadat ik een paar keer al het geluk niet aan mijn zijde had in de eerste buyin, ging het in de 2de buyin niet veel beter. Ik kreeg 2 tienen in mijn hand en besloot all in te gaan met 180$ Nadat 4 mensen al 20$ hadden ingelegd. Blijkbaar dacht iemand dat ik niet zoveel had, want hij callde met een KJ hand, niet heel erg best tegen mijn gemiddelde niveau hand in die situatie, Maar hij kreeg een koning op de flop en ik was mijn 2de buyin ook kwijt.

Vervolgens mijn 3de buyin, ik won vrij snel 65$ En een paar handen later had ik 2 boeren. Een vrij slechte speler dacht dat ik inzette omdat ik op tilt was en ging all in. Ik ging natuurlijk mee voor dat bedrag en gezien mijn (terechte, maar opvallende) agressie tot dan toe. Hij had een 7 en een 8, wat hem 17% kans op winnen geeft in een pot van 550$. Helaas voor mij won hij alsnog en ging ik met een verlies van 600$ al na 45 minuten naar huis. Het zat een keer echt niet mee, ondanks dat ik het er allemaal weer heel goed in kreeg.

Gelukkig had ik mijn hotelkamer om even rustig te ontspannen na deze pechsessie. En daarbij had ik in de middag nog 625$ gewonnen, dus was het verlies ook niet zo erg.

Ik ging in bed liggen en ik heb in tijden niet in zo'n lekker bed geslapen. Ik sliep dan ook 12 uur achter elkaar met slechts 2 korte onderbrekingen omdat de housekeeping langskwam. Na ook nog een ontspannend bad om nog extra uit te rusten, besloot ik de tafels weer op te gaan. Dat bleek een goede keuze, want ik kende mijn beste sessie van de hele reis. Ik eindigde namelijk 1375$, terwijl ik startte met slechts 200$.

Vervolgens ben ik met Steve en Joe bij een korean barbecue restaurant gaan eten wat echt heerlijk was. En na wat praten over het seksleven van Joe(hij bestelt blijkbaar meer dan alleen eten), ben ik weer terug gegaan naar het Bellagio. Daar belandde ik naast een dronken man die bijna elke hand all in gaat. Ik stond eerst op 200$ verlies, maar ondertussen heb ik het alweer opgewerkt naar 50$ winst en als ik 1 goede hand krijg, komt daar waarschijnlijk 450$ bij. Dat zal extra lekker voelen als ik vannacht weer in een heerlijk hotelbed kan gaan slapen.

2e93a60fc2face6c52f55ca4aa6d979d.jpg0dcff8d6814fa820d251905b3a1fff47.jpg3976ecccae6e715b7b031bf6f5d1c644.jpg7d7aa56dfad1fdf837780e8605da9bce.jpg05930b325207880483577aa8f74a0231.jpg92083f30d925648ef56a43869bffaf48.jpg91377c576111c0b0c8dec49b98a9dec0.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren was weer een nieuwe dag vol met poker. Na aan het begin goed op weg te zijn een hele goede score te gaan maken, liep het even anders. Ik ging van 400 winst met heel veel pech naar 500 verlies en dankzij wat goede potten kon ik de schade nog herstellen naar 350 verlies. Toch niet met een slecht gevoel naar mijn hotelkamer gegaan rond 3 uur, want het gaat op gisteren na gewoon echt heel goed de laatste tijd.

Ik heb de hotelkamer nog tot maandagochtend 11 uur, Dus ik kan vannacht nog lekker gaan genieten van het heerlijke bed en de mooie badkamer. Gisteren had ik nog wat contact met Will(die had de kamer eigenlijk voor zichzelf geboekt). Hij wist nog niet zeker wat hij ging doen met slapen en zei dat hij zomaar eens erbij zou kunnen komen om te slapen. Aangezien de kamer over 2 luxe bedden beschikt en nog altijd zijn kamer is, vond ik dat natuurlijk geen probleem.
Maar toen ik om 4 uur allang niet meer verwachtte dat hij daar zou gaan slapen en ondertussen zonder kleding rustig in de badkamer stond, walste hij opeens de kamer binnen. Was toch wel even een grappig moment, maar met een handdoek bedekte ik even het uitzicht en aangezien ik ook net wilde gaan slapen, gingen we allebei liggen.

We begonnen even kort te praten en voor degenen die mij kennen is het geen verrassing dat dat uitliep naar een vrij lang gesprek. Het ging over van alles en nog wat, Maar het duurde in ieder geval een goed uur.

Ik werd in de ochtend wakker door Will, die blijkbaar ontnuchterd ook nog vrij veel haast had en besloot zelf ook maar een keer op tijd op te staan.

Na een uurtje of 5 aan de 2-5 tafel bij het Bellagio en een 118$ winst ben ik even kort wat gaan eten om optimaal voorbereid te zijn voor het 2de toernooi in de Venetian Deepstack series waar ik nog ongeveer een kwartier moet wachten tot ik daar mijn opwachting mag maken.

Updates over het toernooi en de rest van mijn trip volgen morgen weer!


Bij deze wil ik ook nog even aangeven dat ik het ontzettend leuk vind dat jullie zo geïnteresseerd zijn in mijn reis en de verhalen die daarbij horen. Het voelt dan ook als geen moeite dat ik elke dag een update post om jullie op de hoogte te houden, ondanks de extra tijd die het kost. Ook de reacties, suggesties en vragen die jullie hier neerzetten worden zeker gewaardeerd!

  • Like 5
  • Thanks 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het mooie is dat je stukken (en updates) door duizenden mensen worden gelezen en ook hierdoor geïnspireerd raken of interesseert. Het is niet niks wat je aan het doen bent in Las Vegas en denkt dat het ook komt door je karakter en dat je op hoog niveau sport. Een mix tussen beide werelden (professioneel poker en genieten) laat zien uit wat voor hout je gesneden bent en ben ook enorm trots op je dat je dit zo doet in onze stad. 

Je zal dit voor de rest van je leven meenemen en niet alleen jij maar over 10 jaar weten de mensen op Onetime nog wat voor mooie avonturen je beleeft hebt en nog gaat beleven. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat eet je zoal, je lijkt me een jonge fitte gast , en in Vegas zie je veel fastfood.
Ik probeer waar mogelijk de fastfood te vermijden, Maar ik heb na de eerste week zelf gezond koken besloten dat ik wel alleen maar eten haal. Koken kostte me teveel tijd. Ik heb sinds een tijdje de table food service van het Bellagio ontdekt waar ik zo goed als elke dag een Fried rice met kip bestel. Dit betaal ik van mijn comps en het kost me alleen maar 2$ fooi voor de vrouw die het komt brengen. Zolang ik genoeg blijf spelen(zo'n maaltijd kost 16$, Dus 8 uur spelen) kan ik gratis, gezond en makkelijk eten.
Ook bestel ik sinds kort dagelijks een glas watermelon juice, waardoor ik ook wat vitamines binnenkrijg. Daarnaast drink ik aan de pokertafel alleen diet coke en water, Dus dat ik dan ook 1 a 2 keer per dag verder niet zo gezond eet moet wel door de beugel kunnen.
  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het mooie is dat je stukken (en updates) door duizenden mensen worden gelezen en ook hierdoor geïnspireerd raken of interesseert. Het is niet niks wat je aan het doen bent in Las Vegas en denkt dat het ook komt door je karakter en dat je op hoog niveau sport. Een mix tussen beide werelden (professioneel poker en genieten) laat zien uit wat voor hout je gesneden bent en ben ook enorm trots op je dat je dit zo doet in onze stad. 
Je zal dit voor de rest van je leven meenemen en niet alleen jij maar over 10 jaar weten de mensen op Onetime nog wat voor mooie avonturen je beleeft hebt en nog gaat beleven. 
Heel leuk en mooi compliment om zo te lezen! Ik denk inderdaad dat sporten op hoog niveau ervoor heeft gezorgd dat ik makkelijk kan switchen tussen een prestatieve en ontspannen mindset in hele korte tijd. Daardoor kost het pokeren ook zo weinig energie en kan ik toch een naar mijn mening goed niveau halen. Dit is zeker een van de mooiste periodes uit mijn leven en ik zal dit ook zeker nooit gaan vergeten. Maar voordat ik te nostalgisch ga doen, morgen staat er weer een belangrijk toernooi op het programma en daar wil ik natuurlijk ontzettend graag presteren. Dus ik ga voor de eerste keer deze reis voor 2 uur slapen. Dan ligt het daar in ieder geval niet aan!
  • Thanks 2
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei coolos15:
20 uur geleden zei DennMann:
Blijf maar komen met die verhalen!
Waar ik wel benieuwd naar ben, hoeveel ben je up?

Na wat kleine ups en downs de laatste 3 dagen, sta ik volgens mijn statistieken op ongeveer 8000 winst. Kan er toch wel mee door volgens mij:)

Voel ik hier een Second time in a lifetime trip naar Vegas aankomen ? :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook nog even een kleine algemene update van mijn kant. Na een paar dagen ongeveer quitte te hebben gespeeld op de cashtafels was het weer tijd voor een toernooi. Wat had ik nu graag willen melden dat ik een grote prijs had gewonnen, maar het was helaas weer geen feest. Ik heb op een paar kleine schoonheidsfoutjes na weer een heel behoorlijk toernooi gespeeld, maar het wil nog niet in prestaties worden uitgedrukt. Na vandaag weer een ongeveer quitte dag te hebben gedraaid, is het morgen tijd voor het grootste toernooi van de trip tot dusverre. Ik ben enorm gemotiveerd om daar te gaan presteren en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het deze keer toch echt gaat lukken:) hopelijk ben ik morgen rond deze tijd terug met goed nieuws over het toernooi, jullie gaan van me horen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voel ik hier een Second time in a lifetime trip naar Vegas aankomen ?
Ik weet wel zeker dat ik deze stad vaker ga bezoeken, maar 2 en halve maand zoals nu zie ik niet snel gebeuren. Na alles wat ik hier heb meegemaakt en gehoord denk ik dat de volgende reis wat meer met rondreizen door verschillende Amerikaanse steden met goede pokerrooms zal worden. Maar laat ik eerst nog maar optimaal van deze reis genieten:)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei coolos15:
23 uur geleden zei DennMann:
Blijf maar komen met die verhalen!
Waar ik wel benieuwd naar ben, hoeveel ben je up?

Na wat kleine ups en downs de laatste 3 dagen, sta ik volgens mijn statistieken op ongeveer 8000 winst. Kan er toch wel mee door volgens mij:)

Heel netjes! En hoeveel uur?

Zit nog wel een shotje $1.000NL in?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren deed mijn internet het niet, maar ik had al wel een stukje geschreven, dus bij deze:
Na een goede nacht en vol met motivatie begon ik vandaag aan mijn toernooi. Maar ondanks mijn inzet, motivatie en naar mijn bescheiden mening alles behalve slechte pokerspel was het ook deze keer geen feest. Ik raakte al snel een groot gedeelte van mijn chips kwijt en toen ik eindelijk weer een beetje terug op goede hoogte was, ging het alsnog mis. Ik was er even goed ziek van en besloot een paar uur wat sport te gaan kijken in plaats van verder te pokeren. Dat deed me goed en ik was weer helemaal mezelf na een paar uur. Het cashgamen ging daarna een beetje op en neer, Maar ik speelde zeker weer een hoog niveau. Helaas zat het in 2 grote potten net niet mee en moest ik een kleine min noteren voor de sessie, Maar al met al tevreden met mijn spel. Ik was er wel relatief vroeg klaar mee en ga vanavond even lekker rustig aan doen. Morgen wordt een zware dag, want ik heb mezelf beloofd op z'n minst 12 uur te gaan pokeren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Na een heerlijk lange en goede nachtrust werd ik rond 1 uur in de middag wakker. Ik wilde zoals hiervoor al gezegd 12 uur gaan pokeren, maar ik besloot eerst even wat contact te hebben met het thuisfront. Na een paar belletjes en wat rustig wakker worden ging ik om 3 uur ontbijten. Na lange tijd weer een keer de poke bowl genomen en daarna naar het bellagio gegaan voor een 2-5 sessie.

Opnieuw ingekocht voor het minimum bedrag van 200, ondanks dat ik de laatste tijd merk dat ik beter speel met grotere stacks. Wilde toch niet de swingy kant op gaan gisteren en koos dus voor de veilige minimum buyin. Dit bleek de leukste, meest swingy en winstgevende sessie van de hele reis te worden. Ik ga deze keer dan ook een wat uitgebreidere samenvatting van de sessie geven.

Ik begon de 1ste hand meteen met een verlies van 50$. Na een tijdje niks doen kreeg ik opeens 3 keer een hand en pakte ik ook nog een paar kleine potten en zat ik met een stack van 850$ aan tafel. Niet veel later kreeg ik met een fullhouse 500$ in de pot. Helaas voor mij had mijn tegenstander een betere fullhouse en zat ik weer op 350$. Na nog even spelen ging ik naar een andere tafel waar iedereen super agressief speelde. Ik won na een goede call weer een grote pot en ging weer naar 750$. Toen kreeg ik AA tegen een enorme idioot, Maar die bleek zowaar een betere hand te hebben, Wat me weer naar 250 bracht. Na een moeilijke, maar goede move kreeg ik weer een stack van 600 en vanaf toen was het bouwen. Ik kreeg een paar handen en er was 1 gokker aan tafel die elke keer afbetaalde. Ik zat na een paar uur op 1150$ en kreeg toen een moeilijke beslissing. Ik maakte de goede keuze en was preflop all in voor 500$ met 2 tienen tegen 2 zessen. Ondanks een lange termijn succesrate van 80% wist ik niet te winnen en zakte ik weer iets terug. Maar vanaf dat moment maakte ik een paar goede plays en eindigde ik de sessie met 1410$ voor een winst van 1210$. Niet slecht voor een dagje spelen!

Omdat er nog een paar anderen met enorme hoeveelheden chips zaten, besloot ik uit te cashen en nog even in het Caesars te gaan spelen. Ook daar won ik nog 100$ en daarna besloot ik lekker terug te gaan naar het appartement. Wat een heerlijke dag!

En wie zegt dat geld niet gelukkig maakt, heeft vast nog nooit een hele goede pokersessie gehad, want het voelt verdomd goed om geld te winnen door een hele dag goede keuzes te maken aan de pokertafel. Ik heb daarnaast ook nog iemand gevraagd een pokerfoto van me te maken, dus die heb ik ook geüpload. Morgen weer een nieuw verslag!9c13c803d992c233583f9233e24d2e3c.jpg3418a4f68196e312c02fc9a6c0e90113.jpgd4475922d911029d5f59225fd4cd1e46.jpgb3fb8e4033c370223deb5ec70b470dd4.jpg4856466a34772ed2c9c15d5125f36c88.jpg74c149e3d69cddef46b7bbd7c02dc9ba.jpga10f345c74b439943eb7773c92d15f1a.jpg4a8c527a8f2fece2d73f27cc64d22bd9.jpg276f678cf255b9b48505b687b54939f3.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Na de enorme winst van woensdag werd ik donderdag uitgenodigd door Maggie om elkaar even te zien voordat ze bezoek kreeg van haar date met wie ze een paar dagen een kamer ging delen. Ze was ontzettend zenuwachtig toen haar vriendin aankwam, dus bleef ik op haar verzoek wat langer hangen. Na een tijdje gingen we met z'n drieën naar het Bellagio om te pokeren. Het zat aan de tafels totaal niet mee en ik verloor al vrij snel 600$. Na een tussentijdse korte pauze waar ik even wat heb gepraat met Daanie van dit forum die nu ook in Vegas is en zijn vriendin, wist ik het verlies te verminderen naar 250$, alleszins redelijk.

Vrijdag ontmoette ik mijn huisbaas voor het eerst en moest ik mijn laatste huur van de reis betalen. 550$ voor een Aziatische vrouw van rond de 75 jaar die nog erg helder overkwam en volgens mij ook nog een klein beetje met me aan het flirten was. Ze nodigde me na een kort gesprek zelfs ook nog uit om volgend jaar gratis te komen overnachten voor een paar weken in een van haar huizen. Erg aardige vrouw en ik ben blij dat mijn huur naar een goede bestemming gaat.

Dan was het gisteravond eindelijk weer tijd voor een avond in de club. Na een paar weken rust, was het gisteren Calvin Harris. Daan van het forum en Maggie hadden los van elkaar besloten om daarheen te gaan en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Ik had een gratis kaartje kunnen regelen als ik wat eerder was geweest, maar dat was er even bij ingeschoten. Na een slechte pokersessie die eindigde met het verlies van 600$ in een 1500$ grote pot ging ik snel naar huis om me klaar te maken voor een leuke avond. Maar toen ik aankwam, mocht ik niet naar binnen vanwege mijn schoenen. Dat waren dezelfde schoenen waarmee ik tot nu toe in dezelfde en een aantal andere clubs allang was binnengekomen, maar dat boeide deze muggenzifter totaal niet. Ik kwam met geen mogelijkheid binnen en na het verlies van 600$ was dit niet mijn beste dag.

Ik was ondertussen behoorlijk geïrriteerd, dus pokeren was ook niet meer een goede optie, ik was niet van plan om nog meer geld te gaan verliezen, dus ging ik rustig aan de bar zitten. Daar ontmoette ik 2 leuke meisjes met wie ik een interessant gesprek had. Zij wilden eigenlijk nog wel een club in en ik werd ook uitgenodigd. Ondanks dat ik vergat dat ik 20$ in de videopoker machine had zitten en waarschijnlijk iemand erg gelukkig heb gemaakt met gratis geld, begon de avond toch nog een beetje leuk te worden.
Na tot een uurtje of 5 in de club te hebben doorgebracht, was het tijd om naar huis te gaan. 1 van de 2 zag me blijkbaar wel zitten, dus wilde die wel met me mee.

Aangezien ik op een klein bed in de huiskamer slaap, besloten we maar een kamer in het Excalibur te boeken. Dat ging ook allemaal niet van harte, omdat mijn kaarten allemaal werden geweigerd en ik van tevoren mijn cash thuis had gelaten. Ik moest weer naar een atm en lag uiteindelijk pas om 7 uur in bed. Maar ook deze mindere dagen maken Vegas eigenlijk zo leuk, er gebeurt altijd wat.

Vandaag begin ik ondanks mijn goede principes wat later met pokeren, omdat mijn huisgenoot heel graag samen wilde eten en ik ook wel honger heb. Hij kwam daarnaast ook nog met het argument dat het de beste pizza in heel Vegas is en dan is nee zeggen natuurlijk geen optie meer.

Morgen volgt het volgende deel van het verslag over deze reis!6bd47bcba0499ac2a37c6f4a0acf53fb.jpgd9084f0637a422667d68cede83cd4561.jpgab677fd10aa2ca713aed0c06990fee17.jpg19ae3259097f6bd6a2de06de49d0f7e9.jpge5e147308d260afc32e25b1511707c5c.jpge7080fe4d9acb5ec4deeae6ada7c0772.jpga6be01e06d90bf61251e41843c12f00f.jpgd00a4f3947498c40c58e0bb08e18efd1.jpg

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...