Sinderella

Sinderella: populaire videoslot van vroeger

Sinderella is een welbekende videoslot van Novomatic die je in bijna iedere speelhal wel kunt spelen en bijvoorbeeld op gametwist. Dit spel heeft zichzelf bewezen gedurende de jaren en is nog steeds razend populair. Ondanks dat de huidige generatie videoslots steeds geavanceerder worden, met mooiere features.

Sinderella

Sinderella

Sinderella
Onetime's oordeel
3,9/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Novomatic
Uitbetalingspercentage
94,1%
Max. vermenigvuldiger
200x
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 2
Aantal winlijnen
50
Novomatic

Sinderella gokautmaat

Videoslot Sinderella is een echte klassieker en een grote hit geweest in de Nederlandse speelhallen. Op zoek naar de kersen voor de mystery bonusprijs.

Sinderella is een welbekende videoslot van Novomatic die je in bijna iedere speelhal wel kunt spelen en bijvoorbeeld op gametwist. Dit spel heeft zichzelf bewezen gedurende de jaren en is nog steeds razend populair. Ondanks dat de huidige generatie videoslots steeds geavanceerder worden, met mooiere features.

De videoslot Sinderella is nog steeds hot en kan zowel gespeeld worden op een wat hoger model, de zogenaamde skyliner met enkel dit spel. En op een lagere automaat waarop tevens meerdere spellen te spelen zijn.

Dit model wordt de sit down genoemd en op deze automaat staat: Games Palace Arcade 1.

Sinderella Winlijnen
Sinderella winlijnen

Hoe speel je de videoslot Sinderella

Het aantal winlijnen bepalen

Dit spel kun je vanuit de basis op 50 winlijnen spelen. Maar is óók te spelen op 100 winlijnen. Wanneer je op 100 winlijnen wilt spelen, moet deze optie beschikbaar zijn. Dit kun je herkennen aan het woordje double action, onder het woord Sinderella.

Wanneer je de double action wilt gebruiken, druk je op de knop ‘double action'. Daarmee worden beide schermen actief en kun je op maar liefst 100 winlijnen spelen, waarmee jouw inzet tevens omhoog gaat.

De inzet bepalen bij Sinderella

De maximale inzet is afhankelijk van het aantal winlijnen waarop je speelt. Wanneer je enkel op 50 winlijnen speelt, kun je tot een maximum van €2 per draai spelen (0,20 uit de creditmeter & 1.80 uit de clubmeter)

Wanneer je op 100 wijnlijnen speelt, kun je tot een maximum van €4 per druk spelen. Ook hier pakt de automaat 0.20 uit de creditmeter en het resterende uit de clubmeter.

Clubmeter

In eerste instantie kun je maximaal 20 cent inzetten op deze automaat. Zolang je geen clubmeter hebt opgebouwd door te winnen of door te sparen, kun je niet hoger spelen. Het sparen kun je zelf regelen door de knop 0/20 in te drukken en vervolgens op start.

Je zult zien dat hij punten overzet van jouw creditmeter naar de clubmeter. Eenmaal het gewenste aantal bereikt, kun je op die inzet gaan spelen. Verder zul je zien dat hij ook automatisch kan sparen. Wanneer je niet de gewenste aantal punten in de clubmeter hebt staan, wanneer je op een bepaalde inzet wilt spelen. 

De videoslot Sinderella zal dan net zo lang sparen, totdat het aantal punten is bereikt, waarna hij automatisch draaien zal. Het is wat omslachtig, maar eenmaal gewend is het niet zo lastig meer dit te spelen.

 

Sinderella Hoge Prijs
Sinderella prijzenschema

Welke features heeft deze speelautomaat

Eenmaal aan het spelen, zul je zien dat je op allerhande manieren jouw prijzen kunt winnen. De winlijnen lopen kris kras door elkaar. En daar is geen touw aan vast te knopen en moet je ook niet willen begrijpen.

Wildsymbool

Laat het over je heen komen en laat vooral de videoslot Sinderella veel in beeld komen. Sinderella is namelijk één van de features, ook wel het wildsymbool genoemd.

Wanneer je Sinderella, met haar mooie uiterlijk in beeld krijgt, krijg je naast een knipoog van haar, ook een symbool cadeau. Sinderella is wild en daarmee dient ze als joker.

Cheeky Cherry meter

Bij iedere spin zal de ‘cheeky cherry' meter zich vullen met een bedrag in centen. Wanneer je het minimale aantal kersen in beeld krijgt voor een winnende combinatie. Dan zal de videoslot Sinderella de waarde van deze meter toepassen. Iedere spin kan de prijs daarmee anders zijn.

Diamond games

Sommige grotere prijzen kenmerken zich doordat er DG achter de prijs staat. Dit houdt in dat je nog een aantal keren mag draaien aan een virtueel rad. Hier bij je bij iedere DG de kans op 1000 punten (€10), geen prijs of 7 extra Diamond games. Soms kan het ook zo zijn dat er gevallen prijzen worden omgezet in een Diamond Game.

Zo kun je toch maar even op de grootste inzet van €4 per draai een prijs winnen van 4000 punten + 36DG's, Dit is toch al snel goed is voor gemiddeld €500,00

 

Sinderella Admiral

Conclusie Sinderella van Novomatic

De videoslot Sinderella is een populaire fruitautomaat die leuke prijzen kan geven. Deze kunnen variëren door de Cheeky Cherry meter. Dit maakt samen met de hoeveelheid winlijnen erg dynamisch. Veel kleine prijsjes maken het tot een leuk spel om te spelen, omdat er continu wat lijkt te gebeuren.

Dankzij de Cheeky Cherry meter, de wilds en het de Diamond games zijn er meer dan genoeg bonusopties in dit leuke gokkastje.

Het enige nadeel is dat je niet gelijk op een hoger niveau kunt spelen. Maar daar eerst voor moet sparen, zoals bij de rest van de speelautomaten in automatencasino's. 

Nog meer weten over gokkastjes en speelautomaten? Lees mee op ons forum!

on air