Walking Dead

Walking Dead I: populaire slot van Aristocrat [review]

In Las Vegas zien we veel meer gokkasten als in Nederland. De slotmachines in Amerika zijn vaak veel uitgebreider en spelen meer in op de trends van dat moment.

Walking Dead

Walking Dead I

Walking Dead I
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Aristocrat
Uitbetalingspercentage
93,3%
Max. vermenigvuldiger
1000
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,75
Maximale inzet
€ 16
Aristocrat

Walking Dead I

In Las Vegas zien we veel meer gokkasten als in Nederland. De slotmachines in Amerika zijn vaak veel uitgebreider en spelen meer in op de trends van dat moment. Een goed voorbeeld daarvan is de slot gebaseerd op de hitserie Walking Dead. Bijna iedereen kent deze serie en in Las Vegas hebben ze hier al een tijdje een gokkast van staan. Sterker nog, er is zelfs al een tweede versie van deze slot. In deze review bespreek ik de Walking Dead I, welke op dit moment lastig te vinden is in Las Vegas. Hij staat zeker nog op een aantal plaatsen. Deze slot wordt nu veelal vervangen door de opvolger, Walking Dead II.

Uiterlijk van de slot Walking Dead I

Walking Dead I speel je op een langwerpig beeldscherm dat bijna een meter lang is. Hierdoor heb je een gigantisch scherm om naar te kijken. De inzetknoppen zijn bijna altijd digitaal.

Boven het speelscherm staan de jackpots aangegeven. Hier zie je dus wat je mogelijk zou kunnen winnen, gebaseerd op een max bet uiteraard.

Op het scherm zijn 6 reels zichtbaar met elk 4 afbeeldingen. Elke spin heb je dus 24 nieuwe afbeeldingen.

Je komt op deze reels oa. Michonne, Glenn Rhee, Rick Grimes, Daryl Dixon of voorwerpen zoals een kraai of een teddybeer tegen.

Bonusgame bij The Walking Dead I

De bonusgame wordt getriggerd als je 3 draaiende raderen hebt. Deze vallen erg op, kunnen in elke reel vallen en hoeven niet op een winlijn te zitten.

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld 4 of 5 bonussymbolen krijgt. Hiermee krijg je geen hogere bonus, maar geeft wel direct een hogere gewonnen prijs.

Zo leveren 5 bonussymbolen met een inzet van $0,75 mij al een bedrag van $100,-. Dan moest de bonusgame nog gespeeld worden.

Als je de bonusgame hebt gewonnen dan komt er een rad in beeld, waar je aan mag draaien. Op dit rad staan verschillende dingen.

Zo zie je

  • geldbedragen,
  • een mini jackpot,
  • een maxi jackpot,
  • de mega jackpot,
  • de huge jackpot,
  • het CDC WHEEL,
  • Free spins en
  • MAX WHEEL.

Het beste is om in deze fase van de bonusgame de geldbedragen te winnen, of de kleine jackpots. Je mag dan namelijk nogmaals aan het rad draaien en alle bedragen worden hoger tijdens de volgende draai.
Zo win je dus dat geldbedrag en in de volgende draai weer een hogere prijs, zoals meer free spins.

Als je MAX WHEEL draait dan staat het rad direct op de hoogste stand, alles is dan MAXimaal. De free spins spreken voor zich, maar het CDC WHEEL is een extra bonus in de bonusgame van Walking Dead I

CDC WHEEL

Als je deze bonusgame in de bonusgame wint krijg je een nieuw rad te zien. Op dit rad staan verschillende bedragen, verdubbelaars en nieuwe free spins. Je start deze bonus door op een nucleaire plaatje te klikken, hier zijn er 3 van. Hier onder zitten of 2,3 of 5 free spins. Mocht je in de game meer free spins winnen dan mag je nogmaals kiezen en kun je er dus maximaal 5 bij krijgen.

Random Feature

De guts afbeeldingen zijn wild in Walking Dead I. Je kunt een wild attack krijgen en dan zijn er in eens ontzettend veel guts te zien. Je kunt ook een ‘zombie' attack krijgen en dan vallen er wilds naar beneden in je scherm.

Daarnaast worden de reels langer waardoor er meer kansen zijn om winnen. Soms wordt je reel dus van 4 afbeeldingen vergroot naar maar liefst 10 afbeeldingen!

WD I
WD I

Inzetmogelijkheden

Walking Dead I is een vrij prijzige slotmachine om te spelen. Eigenlijk bij elke Walking Dead slot moet je minimaal $0,75 spelen per spin. Dit is een behoorlijke inzet. De maximale bets lopen tot enkele dollars.

Als je op deze kast gaat spelen moet je eigenlijk minimaal $100,- meenemen, zo kun je redelijk lang spelen en is er een prima mogelijkheid tot een bonusgame. Deze wordt regelmatig getriggerd.

De bedragen die je wint in bonusgame's zijn over het algemeen zeer royaal als je het vergelijkt met je inzet. Echter in de game zelf zijn de winkansen niet zo heel groot.

Beoordeling van Walking Dead I

Walking Dead I maakt mij zeker blij en als ik er eentje zie speel ik hem graag. De serie zelf heb ik niets mee, maar de slot zelf is prachtig. De bonusgames duren lang, er zijn random features. Minpuntje is de hoge minimale inzet. Ik zou deze slotmachine 4.2 sterren van de 5 geven.

on air