Club2000

Club2000: klassieke slot in een nieuw jasje

De gokkast Club2000 kent vrijwel iedereen. Het is een klassieker die al enkele decennia meegaat. Enkele speelhallen en kroegen hebben deze topper nog staan. Langzaam verdwijnt hij uit het straatbeeld. Deze door Bell-Fruit Games ontworpen gokkast blijft gelukkig voortbestaan. Greentube, dochtermaatschappij van Novomatic heeft hem namelijk gedigitaliseerd. Het spel kun je dus online spelen.

Club2000

Club2000

Club2000
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
1
Greentube Wordmark Green
Club2000
Club2000

Hoe werkt Club2000?

Club2000 is een klassieke gokkast met de welbekende fruitsymbolen. Het spel kent een basisspel en een clubspel. Standaard start je met het basisspel. Aldaar staan de punten vermeld die je kunt winnen. Daarvoor moeten de symbolen op de middelste winlijn verschijnen, daar dit de enige winlijn is waarmee je prijzen kunt pakken. Anders is dit voor het piramidevormige Club-symbool.

Deze mag kriskras over de rollen staan. Voorwaarde is wel dat die op zijn minst ergens op de eerste en tweede rol staat. Tref je het symbool op de 1ste en 2de rol dan krijg je een mystery prijs tussen de 2-100 punten. Tref je het Club-symbool op alle rollen, dan mag je een mysteryprijs tussen de 8-200 in ontvangst nemen

Als er punten gewonnen worden, dan krijg je een aantal opties voorgeschoteld. Je kunt ze aan de creditmeter zelf toevoegen door op ‘cancel-collect' te drukken. Daarnaast kun je gokken door op ‘head' of 'tail' te drukken.

Iedere keer als dat je goed gokt, worden de punten verdubbeld: 4-8-16, etc. Keerzijde is dat je ook mis kunt gokken, in het geval je mis gokt, ben je alles kwijt. Ook is er de mogelijkheid om de punten aan het bovenspel cq clubmeter toe te voegen. Dit doe je door te drukken op 'to clubmeter'.

Club2000 is uitgerust met een startknop waarmee je handmatig iedere keer de rollen kunt laten spinnen. Wil je liever op de automatische piloot, dit kan ook. Daarvoor is de autoplay knop aan de linkerkant bedoelt. Klik je deze aan dan hoef je verder niets te doen.

Club2000
Ons cijfer

2,5/5

Clubmeter

Het clubspel maakt gebruik van dezelfde rollenset als in het ‘benedenspel'. Dit spel kun je spelen indien je minimaal  punten hebt weten te behalen in het onderspel. Het verschil met het onderspel is dat sommige combinaties worden gemaakt doordat ze kriskras prijs geven.

Enkele symbolen moeten nog wel gewoon in een winlijn staan. Een ander verschilmet onder is dat je de hold-knoppen in het bovenspel niet kunt gebruiken. Ook worden de rollen in het bovenspel niet automatisch vastgehouden.

Conclusie

Dit is een spel dat menig speler in eerste instantie niet zal begrijpen. Het zit vrij complex in elkaar, het is dan ook even goed kijken hoe het allemaal werkt. Als het kwartje is gevallen, dan ga je van dit spel houden. We snappen dan ook goed waarom dit spel al zo lang meegaat. De geluiden, de symbolen, het is een mooi spel met diverse opties.

on air