Jackpot Bonus Game Online Slot Divine Fortune

Divine Fortune een knaller van een online slot

Divine Fortune is een online slot van Netent en kan gespeeld worden in meerdere online casino's. Divine Fortune heeft 20 verschillende winlijnen en een redelijk snelle draaisnelheid. De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €100,- per spin. Voor deze review spelen wij 500 spins van elk €1,-.

Jackpot Bonus Game Online Slot Divine Fortune

Divine Fortune

Divine Fortune
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,6%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Logo Netent Onetime
Paytable Online Slot Divine Fortune
Uitbetalingstabel

Divine Fortune: jackpots scoren!

Wat meteen opvalt is het feit dat je 3 verschillende jackpots kunt winnen. 2 jackpots hebben een vooraf ingesteld bedrag, afhankelijk van wat je inzet per spin. Maar er is ook een mega jackpot. Deze staat op dit moment op €119000,- zeker geen verkeerd prijsje.

Tijdens het spelen van verschillende EGT slots heb ik nooit het jackpotspel gekregen, maar misschien lukt het bij deze online slot wel.

Free spins en jackpotspel

Zoals eerder verteld maak je tijdens het spelen van deze online slot kans op een jackpot, maar dit is nog niet alles. Divine Fortune heeft namelijk ook nog free games.

De free games

Zoals bij de meeste online slots het geval is worden ook deze free games geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een vuist met een bliksemschicht erdoor.

Helaas is het niet gelukt om tijdens onze 500 spins de free games te krijgen. Verschillende keren hebben wij wel 2 scatter symbolen gekregen, maar het derde symbool kwam er maar niet bij.

Uitleg Free Spins Online Slot Divine Fortune
Uitleg free games

Wild feature

Buiten de free games en het jackpot spel heeft deze online slot ook nog iets speciaals rond de wild symbolen. Zodra je een wild symbool op de rollen krijgt zal deze extra feature beginnen.

De volgende spin schuift het wild symbool een plaats naar beneden en ontvang je een gratis spin. Heb je dus een wild symbool helemaal boven aan de rij met symbolen dan ben je minimaal verzekerd van 2 free spins.

Het is ook mogelijk dat je wild symbolen op meerdere rijen krijgt. Voor veel mensen klinkt dit al spectaculair, maar dit is nog lang niet alles ! Krijg je namelijk een wild symbool op de plaats waar al een wild symbool zit dan veranderd de hele rij in wild symbolen.

De volgens spin schuift deze rij een plaats naar beneden, maar heb je nog altijd 2 wild symbolen staan. Regelmatig kwam het voor dat er een rij veranderende in wild symbolen helaas bleef het altijd maar bij 1 rij.

Jackpot Bonus Game Online Slot Divine Fortune
Uitleg jackpot bonus spel

Jackpot spel

Hier draait het voor veel mensen om, het jackpot spel hierin kun je tenslotte life changing money winnen. Om het jackpot spel te krijgen moet je gouden munten verzamelen.

Echter snapte ik in het begin niet goed hoezo mijn gouden munten niet geteld werden, maar na onderzoek bleek uit dat je de gouden munten alleen krijgt als de wild feature actief is.

Zodra er dus een wild symbool op de rollen verschijnt kun je beginnen met munten verzamelen. Je hebt minimaal 3 munten nodig om het jackpot spel te starten.

Hoe meer munten hoe beter natuurlijk. Helaas kwamen wij nooit verder dan 2 munten. Hoeveel munten je hebt kun je rechts van de online slot zien. De lampjes in de vaas lichten op zodra er een munt bij komt.

Mijn review over de online slot Divine Fortune

Mijn vriendin was tijdens het spelen helemaal weg van de paardjes en de geluiden, maar Divine Fortune heeft mij niet echt vrolijk gemaakt. Vroeger zou ik sowieso nooit een online slot hebben gespeeld waar je een jackpot op kunt winnen.

Persoonlijk denk ik dat de rest van de uitbetalingen hierdoor minder zijn aangezien de jackpot ook betaald moet worden. Maar nadat ik een jackpot heb gewonnen op de online slot Cosmic Fortune dacht ik bij mezelf laat ik mijn vooroordeel nu maar aan de kant leggen. Echter hebben wij deze online slot met een extreem verlies afgesloten.

Deel jouw ervaringen op het forum

Denken jullie ook dat de uitbetalingen van een online slot minder zijn, als je er ook een jackpot op kunt winnen? Discuteer mee op het forum van OneTime.

Eindresultaat

Zoals eerder verteld zijn er voor deze review 500 spins van elke €1,- gespeeld.

Aantal keren free games: 0

Aantal keren jackpot spel: 0

Totaal winst/verlies: Min €270,-

Met een totale inzet van €500,- zou het RTP ( Return to Player % ) uitkomen op 46 %. Natuurlijk is een sample van 500 spins niet genoeg om het RTP precies te berekenen, maar zo een slecht resultaat heb ik zelden gehad.

on air