Golden Bet Line Multiplier Online Slot Egyptian Heroes

Egyptian Heroes: de online slot van NetEnt

Vandaag stond er een online slot op het programma met een oud Egyptisch thema namelijk Egyptian Heroes van Netent. Deze slots fascineren me altijd wel, aangezien ik de geschiedenis erg boeiend vind. Hopelijk zijn de Egyptische goden me vandaag goed gezind.

Golden Bet Line Multiplier Online Slot Egyptian Heroes

Egyptian Heroes

Egyptian Heroes
Onetime's oordeel
3,3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,7%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Logo Netent Onetime
Paytable Online Slot Egyptian Heroes
Paytable van Egyptian Heroes

Egyptian Heroes: hoe werkt het?

Deze online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en 20 winlijnen. De draaisnelheid van de rollen is normaal en er zijn leuke geluiden als je een win heb

De inzetrange bij deze online slot ligt tussen de 20 cent en 100 euro per spin voor highrollers.

Wat ik zelf erg fijn vind bij deze online slot is dat je kan klikken op de symbolen om zo te zien wat ze waard zijn.

Golden Bet Line Multiplier Online Slot Egyptian Heroes
Uitleg golden bet line multiplier

Free games en extra's online slot Egyptian Heroes

Golden bet line multiplier

Deze online slot heeft een golden bet line multiplier. Dit is iets dat ik nog nooit eerder ben tegen gekomen bij een online slot. Dit houdt in dat voordat er een spin plaats vind een lijn wordt gekozen die goud kleurt.

Lukt het jou om een win te krijgen op deze gouden lijn, dan zal de winst vermenigvuldigd worden met 2x, 3x, 4x of zelfs 5x. De vermenigvuldigingsfactor is ook al van te voren bepaald en kun je rechtsboven in het scherm zien staan.

Expanding wilds

Je kunt ook nog expanding wilds krijgen in de rijen 2, 3 en 4. Een wild symbool bedekt de hele rij als hierdoor een win ontstaat. Hij zal echter niet expanden als er hierdoor geen win ontstaat.

Het is mij zelfs gelukt om in rijen 2, 3 en rij 4 een wild symbool te krijgen en hierdoor een big win te krijgen. Het is dus zeker mogelijk om meerdere wild symbolen te krijgen.

Expanding wilds is iets dat online slots vaker hebben zo had Muse en Zombies dat ook. Expanding wilds zorgen voor extra speelplezier, maar ook voor de nodige extra spanning.

Uitleg Free Games Online Slot Egyptian Heroes
Uitleg free games online slot Egyptian Heroes

Free games

Of dit nog niet alles is heeft deze online slot ook nog eens free games. Deze worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online gokkast is het hoofd van een farao, zeer toepasselijk dus.

  • Met 3 scatter symbolen krijg je 10 free games
  • 4 scatter symbolen leveren 15 free games op
  • 5 scatter symbolen zijn goed voor 20 free games

Tijdens de free games zal de middelste rij (3e) volledig bedekt zijn met wild symbolen. Hierdoor lukte het mij om maar liefst 423 keer mijn inzet te winnen tijdens de free games.

Ook de expanding wild symbolen kunnen voorkomen tijdens de free games. Ik vond de free games erg spannend en ik was ook erg blij dat ik ze 2 keer kreeg tijdens mijn testsessie van 500 spins op deze online slot.

Mijn review van deze online gokkast

Ik heb erg genoten tijdens het spelen van deze online slot. Het thema vond ik geweldig en de symbolen paste hier ook erg goed bij. De expanding wilds waren een leuke extra en de free games waren ongelooflijk spannend.

Helaas was er buiten de free games geen extra bonus spel. De golden bet line multiplier maakt dit toch wel enigszins goed.

Cijfers van de online slot Egyptian Heroes

Voor deze review heb ik 500 spins gespeeld van elk 1 euro op dit online slot.

Aantal keren free games: 2

Grootste winst: 423.25 euro 

Totaal winst/verlies: +297.50 euro

Zoals jullie kunnen lezen was deze online slot mij erg goed gezind. Tijdens de free games won ik maar liefst 423 keer mijn inzet. Mede door een lijnwin van het hoogste symbool.

Ik heb erg genoten van deze online slot en kan deze dan ook zeker aanraden. Alle elementen die een goede online slot moet hebben zitten hierin. Leuke geluiden, spannende bonussen, mooie symbolen.

Wat is jouw ervaring?

on air