Voorbeeld Winlijn Online Slot Fairytale Legends Hansel Gretel

Fairytale Legends Hansel & Gretel: topper van NetEnt

Fairytale Legends Hansel & Gretel is in Nederland bekend als het sprookje Hans en Grietje. Aangezien ik erg heb genoten van de eerste online slot in deze serie ben ik erg benieuwd wat de online slot Hansel & Gretel te bieden heeft.

Voorbeeld Winlijn Online Slot Fairytale Legends Hansel Gretel

Fairytale Legends Hansel & Gretel

Fairytale Legends Hansel & Gretel
Onetime's oordeel
4,8/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,71%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 200
Aantal winlijnen
10
Logo Netent Onetime

Uitleg over Fairytale Legends Hansel & Gretel

Fairytale Legends Hansel & Gretel is te spelen in diverse digitale casino's. Deze online gokkast heeft 10 verschillende winlijnen, maar je wint zowel van links naar rechts als van rechts naar links.

Dit is natuurlijk mooi meegenomen, maar je wint ook nog eens als je 3 dezelfde symbolen hebt naast elkaar op een winlijn. Het kan dus ook voorkomen dat je de 2de, 3de en 4de rij vol hebt staan met dezelfde symbolen.

Dit levert bij de meeste online slots niks op, maar bij deze topper wel ! Verder heeft deze online slot een normale draaisnelheid en achtergrondgeluiden die me doen denken aan het sprookjesbos in de Efteling.

De inzetrange ligt tussen de €0,10 en €200,- per spin. Met een maximale inzet van €200,- per spin is deze online gokkast dus ook prima geschikt voor de high rollers onder ons.

Voorbeeld Winlijn Online Slot Fairytale Legends Hansel Gretel

Free spins, bonus game en extra's bij Fairytale Legends Hansel & Gretel

Met deze online slot heeft Netent zichzelf overtroffen. Als slotliefhebber word ik echt warm van deze online topper. Er zijn verschillende leuke extra's die je kunt krijgen, free spins een bonus game.

Fairy Wild Spin

Dit is een leuke feature die je kunt krijgen voor elke spin. Zodra de rollen niet meteen beginnen met draaien na een spin heb je een kans dat je deze feature krijgt. Er zal een elfje verschijnen die 2 rijen vol gooit met wild symbolen.

Dit kunnen de rijen 1, 2, 4 en 5 zijn. Helaas niet de 3de rij, maar gelukkig heeft deze feature nog iets leuks. Je krijgt namelijk een re-spin waarin dezelfde rijen nog altijd gevuld zijn met wild symbolen.

Fairytale Legends Hansel Gretel Fairy Wild Spin
Uitleg Fairy wild spin

Fairy Wonder Spin

Bij deze feature komt er een elfje tevoorschijn die een cluster van 5 tot 9 symbolen op het scherm plaatst met de Fairytale Legends symbolen. Wanneer deze feature komt is totaal random, maar ik moet zeggen tijdens mijn testsessie kreeg ik deze feature regelmatig.

Fairy Surprise

Deze feature kun je eigenlijk zien als een troostprijs. Deze feature kan namelijk alleen voorkomen na een spin waarin je niks hebt gewonnen.

Krijg je deze feature dan zal het elfje een symbool kiezen (van de rollen). Vervolgens veranderen de symbolen die het minste opleveren in ditzelfde symbool net zolang tot er een wincombinatie ontstaat.

Fairytale Legends Hansel Gretel Candy House Bonus
Uitleg Candy House Bonus

Bonus feature

Hier draait het als slotliefhebber natuurlijk alleen om de bonus. Net zoals bij de online slot Fairytale Legends Red Riding Hood wordt de bonus gestart zodra je 3 schatkisten hebt verzameld. Deze kunnen alleen voorkomen in de rijen 1, 3 en 5.

De bonus kan 3 verschillende prijzen opleveren. Een coin win, dit wil je natuurlijk niet, maar dit is helaas toch mogelijk. Een coin win levert 15 keer je inzet op.

Wat natuurlijk veel leuker is om te winnen zijn de free spins. Als je de free spins wint wordt je beloond met 10 free games. Tijdens de free games kun je ook nog eens nieuwe free spin winnen.

Elk symbool van een schatkist levert 2 extra free spins op. Zo had ik een keer 10 free spins gewonnen, maar uiteindelijk waren dit er 52 !

Als laatste kun je nog de candy house bonus winnen. Natuurlijk kan een bonus zoals deze niet ontbreken het sprookje gaat tenslotte om het snoephuisje.

Bij deze bonus krijg je 15 snoepjes te zien je mag er vervolgens 3 uitkiezen. Elk snoepjes levert een multiplier op, maar deze krijg je nog niet te zien. Nadat je 3 snoepjes hebt uitgekozen krijg je de gemiddelde multiplier te zien van de 3 snoepjes.

Je kunt ervoor kiezen om deze te pakken, maar je kunt er ook voor kiezen om een van de 3 eerder gekozen snoepjes te kiezen. Het kan natuurlijk goed uitpakken, maar er is ook een kans dat je het snoepje met de laagste multiplier kiest.

Mijn review over de online slot Fairytale Legends Hansel & Gretel

Fairytale Legends Hansel & Gretel is de beste online slot die ik in 2017 heb gespeeld. Niet alleen zit deze online slot vol met leuke extra's, maar is deze online slot ook nog voorzien van een intro filmpje.

Verder zijn er leuke achtergrondgeluiden, leuke symbolen en mooie animaties. Je komt tijdens het spelen van deze online slot echt niks te kort.

Statistieken

Voor deze review te kunnen maken zijn er aardig wat spins gespeeld. Als slotliefhebber wou ik namelijk elke feature krijgen om er goed over te kunnen schrijven. Sommige features kwamen echter vaker dan andere, maar na een paar honderd spins heb ik ze toch allemaal gekregen.

Het uitbetalingspercentage bij deze online slot ligt op 96.71%. Anders gezegd van elke €100,- die je inzet zou je er bijna €97,- terug moeten krijgen.

Onze review op Youtube

Wat vind jij?

Heb jij een andere mening over deze online slot ? Laat het ons dan weten via het forum van OneTime.

on air