Gameplay Online Slot Football Star

Football Star: een online slot van Microgaming [review]

Ik heb gekozen om de online slot Football Star als eerste te spelen aangezien ik grote fan ben van voetbal. De online slot Champions Cup van Netent viel goed in de smaak en ik ben benieuwd wat deze online slot te bieden heeft.

Gameplay Online Slot Football Star

Football Star

Football Star
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,42%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
243
Microgaming Logo
Uitleg Free Games Online Slot Football Star
Uitleg free spins

Football Star: uitleg

Football Star heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en maar liefst 243 winlijnen. Persoonlijk ben ik erg groot fan van veel winlijnen. Lukt het jou om 3 dezelfde symbolen in minimaal de eerste 3 rijen te krijgen heb je al een wincombinatie. Dit is ongeacht de plaats van de symbolen.

De inzetrange ligt tussen de 50 cent en 50 euro per spin. Verder is de draaisnelheid normaal en zijn er leuke achtergrond geluiden. De achtergrond geluiden doen me denken aan de geluiden die je hoort als je in een voetbalstadion zit. Als voetballiefhebber is dit zeker een pluspunt!

Lukt het jou om een win te krijgen dan zal je een kort filmpje zien van het plaatje waarvan je de win hebt. Zo trekt bijvoorbeeld de scheidsrechter een rode kaart. Een kleine toevoeging, maar een groot pluspunt in mijn ogen. De spelbeleving wordt hiermee een stuk hoger.

Football Star is een van de 3 online slots met hetzelfde spelprincipe van Microgaming, alleen met een ander sportthema.

Van Basketball Star is er al een review gemaakt door mijn collega. De Cricket-Star versie staat binnenkort op de planning. Hopelijk scoor ik een OneTimer tijdens het spelen van deze online slot.

Free spins

De free spins worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. 3 scatter symbolen leveren 15 free games op met de mogelijkheid op een verhoogde multiplier. Krijg je namelijk een wincombinatie dan zullen deze symbolen verdwijnen (volledige rij) en hiervoor nieuwe in de plaats komen.

Een hele rij symbolen die verdwijnen worden gevuld met nieuwe symbolen. Als er echter maar 2 van de 3 symbolen in een rij verdwijnen dan vallen de symbolen door.

Re-spin extra

Deze online slot heeft iets extra's buiten de free games. Krijg je namelijk een win dan worden de symbolen die deze win hebben veroorzaakt verwijderd. Vervolgens zullen er nieuwe symbolen op de plaats komen. Iets dat ik zelf erg spanning vindt.

Wat ik tijdens mijn testsessie heb gemerkt is dat rijen met wild symbolen die verdwijnen erna ook opgevuld worden met wild symbolen. Ze vallen als het ware door.

Mijn review over Football-Star

Football-Star van Microgaming komt zeker in mijn top 5 van beste online slots. Dit komt door verschillende factoren.

Het feit dat er 243 winlijnen zijn maakt het spelen voor mij extra spannend. Ook is het leuk dat de symbolen verdwijnen zodra je een wincombinatie hebt. Hierna heb je nog eens kans op een win. Welke slotliefhebber vindt dit niet geweldig?

Maar dit is nog niet alles, dit is alleen het hoofdspel. Tijdens de free games kan de multiplier oplopen tot 10 keer. Dit zorgt voor extreem veel spanning aangezien je flink wat kan winnen. Zelf heb ik de free games 4 keer gekregen gedurende mijn testsessie van 500 spins!

Samenvatting online gokkast Football-Star

Natuurlijk zijn er ook mensen benieuwd naar het eindresultaat. Voor deze review zijn er 500 spins gespeeld van elk 1 euro in het online casino.

Aantal keren free games: 4

Grootste winst uit free games: 160 euro !

Totaal winst/verlies: +121 euro 

Na 500 spins stond er een leuke winst op het scherm. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste, maar het is wel altijd leuk. Wil je deze online slot ook spelen, maar heb je nog een paar vragen ? Dan kan je deze stellen op het forum van OneTime.

on air