Forest Band

Forest band: online slot van EGT [review]

Mij is altijd geleerd dat als je iets graag wilt, je dit moet doen. Zo gezegd, zo gedaan. De online slot Forest Band moet er aan geloven. Ik wacht nog altijd in spanning op het jackpot bonus spel dat je kunt krijgen tijdens het spelen van een online slot van EGT. Na 15 EGT slots heb ik dit helaas nog nooit gekregen, maar er zijn nog genoeg verschillende EGT slots die gespeeld kunnen worden.

De inzetrange bij Forest Band ligt tussen de 20 cent en 4 euro per draai. Er zijn 20 winlijnen en de draaisnelheid is normaal zoals we gewend zijn bij de online slots van EGT. Over het algemeen is deze draaisnelheid iets langzamer dan de online slots van Netent, maar in mijn ogen niet storend langzaam.

Forest Band

Forest band

Forest band
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
96,1%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
20
EGT

De free spins en het gamblen bij Forest Band

De meeste online slots van EGT hebben geen bonus spel en helaas is dit ook het geval bij forest band, maar gelukkig zijn er wel erg spannende free games. Waarom deze zo spannend zijn zal ik straks uitleggen.

Paytable Online Slot Forest Band
Uitbetalingstabel

Gamble

Bij elke online slot van EGT kun je na een win ervoor kiezen om te gokken. Met een inzet van 1 euro per spin kun je gokken met gewonnen bedragen lager dan 35 euro. Als je dus bijvoorbeeld 40 euro wint, kun je niet meer gebruik maken van de gok optie, maar zal je de winst moeten nemen.

Als je ervoor kiest om te gokken heb je 2 opties; rood of zwart. Als je de juiste kleur hebt gekozen dan wordt je winst vermenigvuldigd met 2.

Hierna kun je ervoor kiezen om de winst te pakken of om nog eens te gokken. Je mag maximaal 4 keer gokken. Zelf heb ik dit nog nooit gedaan, aangezien ik een online slot speel voor het plezier en niet om echt te gokken en hierdoor meer te willen winnen.

Uitleg Free Games Online Slot Forest Band
Uitleg free spins

De free games

Dan zijn we nu aangekomen bij het leukste en spannendste van deze online slot, namelijk de free games. De free games worden geactiveerd bij 3 scatter symbolen.

De scatter symbolen kunnen alleen voorkomen op de rollen 1, 3 en 5. Je zal dus op elke rol een scatter symbool moeten krijgen om de free games te activeren. Lukt jou dit, dan wordt je beloond met 10 free games.

Wat er zo speciaal is aan deze free games is dat de behaalde wild symbolen blijven staan.

Dus hoe meer wild symbolen je krijgt, hoe groter de kans dat je veel wint. Zo had ik erg veel geluk, omdat ik vrij snel redelijk veel wild symbolen kreeg en hierdoor 123 keer mijn inzet won. Helaas kunnen er geen nieuwe free spins gewonnen worden tijdens de free spins, maar als je een beetje geluk hebt is dit ook niet nodig. De wild symbolen kunnen trouwens op alle rollen voorkomen met uitzondering van de eerste rol.

Mijn review over de online gokkast Forest band

Mijn mening is uiterst positief. Natuurlijk mis ik altijd een leuk intro filmpje bij de online slots van EGT, maar je kunt niet alles hebben. Het thema is erg leuk en de gekozen symbolen passen hier erg goed bij.

De free games zijn een van de spannendste free games die ik ooit heb gespeeld. Dit komt puur door het feit dat de wild symbolen blijven staan.

Hoe meer wild symbolen bleven staan hoe spannender het werd. Ik heb vaker online slots gespeeld waar de wild symbolen bleven staan tijdens de free games, echter had ik toen niet zoveel geluk.

Online slots waar de wild symbolen tijdens de free games ook blijven staan zijn:

Een van de grote voordelen van een online casino is het feit dat je alles vanuit je stoel kan spelen. Mocht jij nou nooit geluk ervaren tijdens het spelen van een online slot, dan kun je het nog altijd proberen op de live roulette of de live blackjack.

Samenvatting online slot

Bij een review horen ook wat cijfers over de online slot. Voor deze review zijn er 250 spins gespeeld van 1 euro per draai.

Aantal keren free games: 2

Winsten uit free games: 27.75 euro en 123 euro

Totaal winst/verlies: +3.25 euro

Zoals je kunt lezen heb ik deze online slot met een kleine winst afgesloten, maar dit kan zomaar veel meer zijn als ik de free games nog een keer had gekregen. Je winst hangt sterk af van de free games aangezien mijn grootste lijnwinst tijdens het hoofdspel nog geen 15 euro was.

Heb je deze online slot ook gespeeld ? Dan mag je altijd vertellen wat je ervan vond op het forum van OneTime.

on air