Hugos Adventure

Hugo’s Adventure: knotsgekke slot van Play'n GO

Hugo's Adventure is alweer het vierde deel van de Hugo serie. Eerder zagen we titels verschijnen als: Hugo, Hugo 2 en Hugo Goal! De lieve trol is inmiddels een bekend figuur in het online casinolandschap. Onetime was nieuwsgierig naar de streken die Hugo ditmaal in petto heeft.

Hugos Adventure

Hugo’s Adventure

Hugo’s Adventure
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
9,56%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Play N Go
Winlijnen Hugos Adventure
Winlijnen Hugo's Adventure

Uitleg over Hugo's Adventure

Hugo's Adventure draait om Hugo en zijn vrienden (en vijanden). Het spel kun je spelen vanaf €0,10 tot aan €100 per druk. Winnende combinaties maak je op een van de 10 winlijnen. De maximale winlijn bestaat uit 5 symbolen. Deze symbolen zijn onderverdeeld in de zogenoemde premiumsymbolen, waaronder Hugo en zijn vrienden (vijanden) en een aantal standaardsymbolen, zoals de Aas en de 10.

Hugo is in dit spel tevens wild, wat wil zeggen dat deze als joker dient. Los daarvan is Hugo het best betalende symbool. Vijf Hugo's is goed voor 50x de inzet. Het best betalende standaardsymbool, de Aas, is bij 5 stuks goed voor 5x de inzet. Dit is niet echt de moeite dus.

Het basisspel is vrolijk door de ondersteunende achtergrondmuziek. Deze verveelt niet, maar is verder ook niet echt spannend te noemen. Spannender wordt het wanneer de verschillende scattersymbolen in beeld komen, die een mogelijke bonus of free spins kan veroorzaken. De bonus is beter bekend als de underwater feature, de free spins wordt ook wel de air race genoemd.

Bonus
Bonus

Underwater Adventure van Hugo's Adventure

De underwater adventure feature hebben we tijdens onze sessies meerdere malen voorbij zien komen. Je kunt deze feature triggeren door 2 onderzeeërs in beeld te krijgen op de 2de en 4de rol. Als dit is gelukt, zal een gouden onderzeeër bepalen hoeveel levens je tot je beschikking krijgt. Dit kan oplopen tot 3 levens. Daarna mag je op zoek naar schatten en krijg je de keuze uit drie kisten.

Dit kan je  geld opleveren of een leven kosten. Lukt het je om meerdere rondes te overleven, dan kom je bij een soort eindbaas. Deze dien je te vermoorden door de juiste keuze te maken. Als dit lukt, dan kan het feest beginnen. De resterende levens worden omgezet in een multiplier die kan oplopen tot maximaal 20x. Al het geld dat je hebt weten te verzamelen met de schatkisten wordt vermenigvuldigd met deze multiplier. Dit kan aardig oplopen, is onze ervaring!

Free Spins 1
Free spins!

Air Race

En voor het echte avontuur heb je drie vliegtuig-symbolen nodig die op rol 1,3 en vijf kunnen landen. Vervolgens stap je in het vliegtuig met een leven achter de hand. Tijdens de vlucht probeer je een extra leven te krijgen, zodat je jezelf kunt wapenen tegen bommen.

Ook worden er random wildsymbolen aan Hugo's Adventure toegevoegd die bij iedere draai blijven steken en naar links verschuiven. Deze verdwijnen nadat ze op de eerste rol zijn geweest. Voorts kun je tijdens je vlucht multipliers verzamelen, waarmee je winsten lekker kunnen oplopen, tot wel 16x!

Het is afgelopen als je levens op zijn, de winsten worden opgestreken en je start weer in het basisspel. Op naar nieuwe avonturen.

Conclusie van Hugo's Adventure

Hugo's Adventure is in de basis niet echt een super aantrekkelijke slot. De slot komt pas tot leven indien je een van de twee features triggert. Zelf waren we fan van de bonus-feature, waarbij je even helemaal los kunt gaan met het zoeken naar mooie schatten. Ook de andere free-spin feature is enorm leuk bedacht. Deze slot zorgt voor nieuwe, leuke features die menig slotliefhebber leuk zal vinden.

Wij zijn in ieder geval fan van Hugo en hopen dat hij nog vaker de hoofdrol mag vervullen in toekomstige slots. Tot die tijd blijven we lekker spelen op een van de vier slots waarin Hugo een rol heeft.

Wat is jouw ervaring met deze Play'n Go slot?

on air