Jackpot Diamonds

Jackpot Diamonds: een slot vol met schitterende diamanten

Jackpot Diamonds is een slot van Greentube Novomatic. De naam viel ons op, dus we konden het niet laten deze slot niet te spelen. Op dit moment kun je nergens slots spelen van Greentube Novomatic, daarvoor moest worden uitgeweken naar het gratis spellen-platform van Gametwist. In de toekomst zullen vergunde Nederlandse online casino's ongetwijfeld deze en andere spellen van Novomatic opnemen in het assortiment. Ze zijn immers geliefd bij veel Nederlandse spelers.

Jackpot Diamonds

Jackpot Diamonds

Jackpot Diamonds
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
97,07%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,04
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Greentube Wordmark Green
Betaaltabel 1
Betaaltabel

Jackpot Diamonds: hoe werkt deze slot?

Jackpot Diamonds is een slot die een unieke en interessante manier van spelen heeft. Zo krijg je na iedere winst nog een cadeautje. Zelf vinden we het reuze leuk om zo te streven naar nog hogere winsten.

Jackpot Diamonds is een eenvoudig spel, bestaande uit 5 rollen. Iedere rol beschikt over 3 symbolen en er kan op 10 winlijnen gewonnen worden. Het spel kent twee varianten: het basisspel en het hi-roller spel. Standaard speel je het spel in standaard modus.

Het spel draait uiteindelijk om de diamant. Dit symbool betaalt het beste uit. Verder bestaan de symbolen uit andere kostbare stenen, met ieder een andere kleur. Ondanks dat enkele symbolen nog minder dat de inzet betalen, kan het toch aardig oplopen qua winsten. Er is namelijk iets bijzonders aan de hand met dit spel, waarmee je mogelijk een jackpot kan scoren.

Jackpot Diamonds is uitgerust met een startknop waarmee je handmatig iedere keer de rollen kunt laten spinnen. Wil je liever op de automatische piloot, dit kan ook. Daarvoor is de autoplay knop aan de linkerkant bedoelt. Klik je deze aan dan hoef je verder niets te doen.

Lock Spin
Lock & Spin

Jackpot

Het bijzondere aan Jackpot Diamonds is dat je bij iedere winst, een extra draai krijgt. De winnende combinatie blijft staan en de kunst is om meerdere symbolen aan te laten sluiten bij de eerstvolgende draai(en). Je mag net zo lang blijven draaien, tot het moment dat er geen symbolen meer aansluiten bij de huidige winlijnen.

Maar het echte vuurwerk krijg je bij een vol blad. Afhankelijk van het symbool, staat daar een mooie prijs tegenover. Echter, de jackpot win je bij een vol blad met diamanten of rode edelstenen. De jackpot kan tussentijds uiteraard door anderen worden gewonnen, waarna hij weer opnieuw start.

Hi-roller

De hi-roller is een eenmalige inzet, waarbij je de keuze hebt uit 5x inzet of 10x inzet. Het mooie aan deze inzet is dat je te maken krijgt met een multiplier die bij de 5x inzet oploopt tot factor 8. Zet je in met 10x de inzet, dan loopt deze multiplier op tot factor 16. Het is een interessante bet die je kunt plaatsen, waarbij de duurste variant tevens de hoogste rtp garandeert.

Jackpot
Jackpot
Hi Roller 1
Hi-roller

Conclusie

Jackpot Diamonds wist ons te verrassen door de leuke manier van spelen. Zeker de hi-roller inzet is er eentje die we graag speelden en waar we dan ook van verwachten dat menig speler dit leuk zal vinden. Verder is het qua graphics geen spel die hoge ogen gooit. Ook de geluiden zijn zoals we die kennen, al is er een deuntje extra aan dit spel toegevoegd.

on air