Majestic Forest Onetime Slot

Majestic Forest: online slot van EGT [review]

Dit is alweer de derde online slot van EGT die ik ga reviewen. Ik moet eerlijk zeggen: ze worden steeds leuker en ik ben daarom ook erg benieuwd wat deze online videoslot te bieden heeft

Majestic Forest Onetime Slot

Majestic Forest

Majestic Forest
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
10

Voordelen

  • 12 Free spins in het bonusspel
  • Expanding symbolen voor extra grote winsten

Nadelen

  • Geen standaard winlijnen
EGT
Majestic Forest uitbetalingen
Majestic Forest uitbetalingen

Majestic Forest - het spel

De online slot van vandaag heet Majestic Forest en heeft 10 verschillende winlijnen. Iets dat ik persoonlijk jammer vind, maar ik wil het toch een kans geven.

Majestic Forest heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en de inzetrange ligt tussen de 20 cent en 4 euro per draai. De draaisnelheid is redelijk langzaam.

Ook aan deze online slot van EGT zijn dezelfde jackpots gekoppeld als aan de andere online slot's van deze provider. De lay-out van de online slot is ook gelijkwaardig aan de lay-out van de andere geteste slots.

In deze slot staan wilde dieren centraal, dit zijn de best betalende symbolen. De vos is daarbij evenveel waard als het hert, de wolf is al een stuk meer waard en bij de beer kan het flink losgaan!

Daarnaast tref je de 10 tot aas aan als minder betalende symbolen. We ontdekken ook al snel dat de winlijnen niet zo lopen als in de meeste andere slots met 10 winlijnen dus we zijn soms verbaasd dat een combinatie geen winst oplevert.

Free games in de online slot Majestic Forest

Natuurlijk heeft deze online speelautomaat ook free games. Bij deze online slot van EGT worden de free games geactiveerd bij 3 scatter symbolen.

Met een inzet van 1 euro leveren 3 scatter symbolen 2 euro op en 12 free games. Mocht je het geluk hebben dat je 5 scatter symbolen krijgt dan heb je ook 12 free games op, maar wel nog eens 250 euro erbij als bonus.

Voordat de 12 free games van start gaan wordt er eerst een speciaal symbool geselecteerd. Dit wordt ook wel het expanding symbool genoemd. Tijdens mijn free games was de A mijn expanding symbool.

Free Games Online Slot Majestic Forest
Expanding symbols

Als je jouw expanding symbool op een rol krijgt, zal hij de hele rol veranderen in ditzelfde symbool. Stel je krijgt het symbool in elke rij minimaal 1 keer dan zal dus je hele scherm veranderen in hetzelfde symbool.

Ik hoef je niet te vertellen dat je dan een extreem grote win hebt, ongeacht het symbool. Bij een inzet van 1 euro kan dit zelfs 5000 euro zijn. 1 volle lijn met beren is namelijk 500 euro waard, 10 winlijnen dus 5000 euro. Dit zorgt toch wel voor extra spanning tijdens de free games!

Mijn review over de online gokkast Majestic Forest

De 10 winlijnen zijn toch niet goed in de smaak gevallen bij mij. Het feit dat ik verschillende keren dacht een wincombinatie te hebben, maar dit geen winlijn was vond ik erg jammer. Je kunt dit vergelijken met bijvoorbeeld de Mega Hot gokkast die ook bijzondere winlijnen heeft.

De "standaard" winlijnen zitten er niet allemaal bij en dit blijft jammer. Verder vond ik het wel leuk dat je 12 free games krijgt bij 3 scatter symbolen aangezien dit bij de meeste online slot's maar 10 free games zijn.

250 spins op Majestic Forest

Ik speelde dus 250 spins van allemaal €1. Dit was het resultaat:

  • Aantal keren free games: 1x
  • Winst uit free games: €101
  • Totaal verlies: €55,70

Zoals je kunt lezen heb ik 1 keer de free games gekregen en hierin maar liefst 101 keer mijn inzet gewonnen. Het lijkt erop dat je het bij alle online slot's van EGT echt moet hebben van de free games en bonussen. Bij deze online slot was de hoogste winst tijdens het hoofdspel namelijk maar 10 euro. Helaas deze testsessie met een verlies afgesloten, maar wel genoten van het speelplezier.

on air