Free Games Online Slot Penguin Style

Penguin Style: beestenboel in deze slot [review]

Vandaag stond er een vrolijke dierenslot op het programma van EGT, namelijk Penguin Style. Tijdens het scrollen tussen de verschillende online slots in het online casino viel Penguin Style mij meteen op door het vrolijke plaatje. Helaas ontbrak er wel een intro filmpje, maar de vrolijke symbolen maken dit enigszins goed.

Deze online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen. Er zijn 20 verschillende winlijnen actief en de draaisnelheid is normaal. De inzetrange op bij deze online slot ligt tussen de 20 cent en 4 euro per draai.
De lay-out is hetzelfde als die van de andere EGT gokkasten die ik getest heb. Ook de 4 jackpots zijn weer actief. Hopelijk krijgen we tijdens deze online slot wel het jackpot bonus spel.

Free Games Online Slot Penguin Style

Penguin style

Penguin style
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
96,08%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
20
EGT
Paylines Online Slot Peguin Style2
Winlijnen Penguin Style

De spannende free games bij Penguin Style

Deze online gokkast heeft een van de spannendste free games die ik ooit heb gespeeld. Het begint al met het feit dat je niet weet wanneer je de free games wint. Bij de meeste online slots zoals: Piggy riches, Zombies en South Park Reel Chaos is dit wel het geval.

Bij de meeste online videoslots gaan zodra je 2 van de 3 scatter symbolen hebt de rollen snelle draaien. Bij Penguin Style is dit echter anders want in de 3e rij kunnen er 1, 2 of 3 symbolen van een iglo komen.
Het aantal symbolen maakt niks uit ze leveren allemaal 3 free games op, maar hoe meer iglo's hoe mee bonus games :)

Free Games Online Slot Penguin Style

1, 2 of 3 symbolen van een iglo in de 3de rij leveren dus 3 free games op. Ik hoor jullie al denken, maar 3 free games ? Dat dacht ik in eerste instantie ook, maar wat jullie nog niet weten is dat tijdens de free games de iglo verandert in een wild symbool en het symbool rechts en links ervan ook.

Ik had het geluk dat ik 3 iglo symbolen kreeg en daarmee dus 9 wildsymbolen. De 2e, 3e, en de 4e rij staan helemaal vol met wild symbolen.

Hierdoor heb je gedurende de 3 free games altijd elke lijn een mooie prijs met minimaal 4 dezelfde symbolen, soms zelfs wel 5 dezelfde symbolen. Ik heb tijdens mijn 250 spins deze geweldige bonus 1 keer gekregen en won hiermee 185 keer mijn inzet. Helaas is het niet mogelijk om nieuwe free games te winnen tijdens de free games, een soort van retrigger dus.

Review van deze online slot

Mijn oordeel over deze online slot is uiterst positief. Ik heb genoten van de vrolijke slot en de spannende bonus game. Helaas heb ik weer niet het jackpot bonus spel gekregen, maar ik geef niet op, ik zal dat spel een keer krijgen!
Eerst dacht ik hoezo maar 3 free games, maar toen ik zag dat ik 9 wild symbolen kreeg dacht ik wow (!), dit kan echt een klapper worden.

Ik heb nog nooit een online slot gespeeld waarbij je de kans hebt om tijdens de free games 3 rijen naast elkaar vol te krijgen met wildsymbolen. Wel verschillende online speelautomaten waar je 2 rijen wild symbolen krijgt, maar 3 nog nooit.

Gegevens online slot Penguin style

Voor de liefhebbers hieronder de resultaten van mijn testsessie. Ik heb 250 spins gespeeld van elk 1 euro.

Aantal keren bonus: 1

Winst uit bonus: 185 euro

Totaal winst/verlies: +75.20 euro

Het lijkt erop dat je het bij de online slots van EGT moet hebben van de free games. Dit is ook het geval bij deze online slot, want ik won namelijk 185 keer mijn inzet tijdens de free games.

Tijdens het hoofdspel kwamen de winsten niet hoger dan 25 keer mijn inzet. Voor iemand die van een spannende bonus houdt tijdens het spelen van een online videoslot kan ik Penguin Style zeker aanraden.

on air