Random Runner Hold & Run

Random Runner Hold & Run: nostalgie in een nieuw jasje

De Random Runner gokkasten zijn bij veel spelers nog wel bekend uit het tijdperk dat je in elk café en snackbar zo’n gokkast tegenkwam. Onder het label Greentube heeft spelprovider Novomatic meerdere online Random Runner gokkasten uitgebracht. Random Runner VIP die het dichtste in de buurt van het origineel komt.

Wil je wél de nostalgie, maar toch net wat anders dan je al kent? Dan is Random Runner Hold & Run een geweldige keuze. Deze gokkast is gebaseerd op Random Runner, maar werkt toch heel anders. Nostalgie in een nieuw jasje dus! Je speelt Random Runner Hold & Run vooralsnog exclusief bij BetCity.

Random Runner Hold & Run

Random Runnen Hold & Run

Random Runnen Hold & Run
Onetime's oordeel
4,7/5

De Random Runner gokkasten zijn bij veel spelers nog wel bekend uit het tijdperk dat je in elk café en snackbar zo’n gokkast tegenkwam. Onder het label Greentube heeft spelprovider Novomatic meerdere online Random Runner gokkasten uitgebracht. Random Runner Hold & Run voegt wat extra's toe aan de klassieker.

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
15
Greentube Wordmark Green
Random Runner Hold & Run

Hoe werkt Random Runner Hold & Run?

Random Runner Hold & Run speel je op een speelveld van vijf rollen met elk drie rijen. De symbolen zullen voor de meeste spelers wel erg bekend aanvoelen. Het zijn dezelfde symbolen die je al in andere Random Runner gokkasten hebt kunnen zien.

Met deze sinaasappels, druiven, bellen, 7’s en andere stukken fruit hoop je winnende combinaties te draaien. Bovendien maak je in deze gokkast kans op vier bonusbedragen, een soort jackpots.

Het basisspel

Het basisspel van Random Runner Hold & Run is eenvoudig te begrijpen en te spelen. Je kiest een inzet tussen €0,20 en €50 per draai. Daarna druk je op de START-knop om de rollen in beweging te brengen. Als de rollen stoppen zie je direct of je gewonnen hebt.

Je kunt winnen op de vijftien winlijnen van het spel. Elke winnende combinatie bestaat uit minimaal drie dezelfde symbolen naast elkaar op zo’n winlijn. Hierbij mag de combinatie op de eerste, de tweede óf de derde rol beginnen. Zolang de winnende symbolen maar hetzelfde zijn én direct naast elkaar op de winlijn staan.

Sommige symbolen in Random Runner Hold & Run hebben een witte ster op het symbool staan. Draai je drie van deze symbolen naast elkaar op een winlijn? Dan win je ook wat. Hierbij maakt het niet uit welk andere symbool er onder de ster staat. Dit kunnen dus ook drie verschillende symbolen zijn.

Random Runner Hold & Run Uitbetalingstabel
Random Runner uitbetalingen
Random Runner Hold & Run Big Win
Grote winst na de Hold & Run Spins in Random Runner Hold & Run
Random Runner Hold & Run Coin Feature
Random Runner Hold & Run bonusspel

Het bonusspel van Random Runner Hold & Run

Random Runner Hold & Run kent geen bovenspel, zoals de klassieke Random Runner gokkasten. Wel heeft Random Runner Hold & Run een bonusspel.

In het basisspel komen er, naast de standaard symbolen, gouden munten voor. Draai je in één beurt minstens zes van deze munten tegelijkertijd op je speelveld? Dan activeer je de Hold & Run Spins feature met kans op grote prijzen! 

De Hold & Run Spins feature speel je op andere rollen dan het basisspel. Tijdens de feature komen er enkel gouden munten en lege vakjes op de rollen voor. De gouden munten die de functie activeren blijven op je speelveld staan, terwijl de rollen gaan draaien.

Je krijgt in eerste instantie drie spins. Draai je tijdens een spins één of meerdere extra gouden munten? Dan blijven deze ook staan en wordt het aantal spins weer gereset naar drie. Dit gaat net zolang door totdat de spins op zijn of dat je hele speelveld gevuld is met gouden munten.

Mini, Minor of Major Jackpot

Als de feature is afgelopen worden alle waardes van de munten bij elkaar opgeteld en aan je uitbetaald. De munten hebben een waarde tussen de 1x en 25x je inzet.

Daarnaast komen er ook munten voor met ‘Mini’, ‘Minor’ of ‘Major’. Deze zijn gekoppeld aan de bonusbedragen die boven het speelveld staan. Heb je de feature uitgespeeld met gouden munten op alle vijftien vakjes? Dan win je zelfs de ‘Grand Bonus’.

De hoogte van de bonusbedragen is afhankelijk van de inzet waarmee je speelt. Bij een inzet van één munt per spin (onafhankelijk van de muntwaarde) levert de Mini Bonus je 60x de muntwaarde op, de Minor Bonus is 200x de muntwaarde waard en de Major Bonus geeft je 500x de muntwaarde.

De Grand Bonus heeft een waarde van 10.000x de muntwaarde. Bij de minimale inleg van €0,20 betekent dat dus al €2000!

111 spins op Random Runner Hold & Run

Zoals je van ons gewend bent, hebben we ook op Random Runner Hold & Run 111 spins gespeeld. Dit deden we met 20 cent per spin.

Tijdens deze sessie wisten we eenmaal de Hold & Run feature te krijgen. Deze was goed voor 34x onze inzet, oftewel €6,80. Helaas zagen we geen jackpot verschijnen... In het basisspel wisten we enkele combinaties te maken maar dit was niet voldoende om de sessie winstgevend af te sluiten. Sterker nog, we stonden na 111 spins ruim €12 in de min.

Nu is 111 geen substantiële sample en zegt dit dus vrij weinig, jammer is het wel. Volgende keer beter!

Conclusie

Voor fans van Random Runner die graag eens wat anders willen spelen, is Random Runner Hold & Run een heerlijke gokkast. De gokkast voelt vertrouwd en herkenbaar aan en is tegelijkertijd toch een fijne afwisseling.

Greentube bouwt met deze gokkast mooi voort op het succes van de geliefde Random Runner gokkasten. De Hold & Run Spins zijn een leuke toevoeging én geven je de mogelijkheid om hoge prijzen in de wacht te slepen. Een fijn lid van de Random Runner-familie dus!

on air