Screenshot 2022 08 02 11.58.38

Retro Style: online slot van EGT

Oude auto's, oldtimers, daar houdt bijna iedereen wel van. Wie droomt er niet van om een oude Porsche of MG op zijn inrit te hebben staan? Nou met name zo'n Porsche zag ik wel zitten dus waarom niet een online gokkast spelen die hierop inspeelt en waarbij je dus ook nog kans maakt op een geldbedrag om die auto uiteindelijk te kopen ;). Zo kwam dus mijn keuze op Retro Style.

Screenshot 2022 08 02 11.58.38

Retro Style

Retro Style
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Uitbetalingspercentage
96,17%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 4
Aantal winlijnen
20
EGT

Grote prijzen te winnen in het basisspel van Retro Style

Vol goede moed aan de slag met deze gokkast en zoals traditie ging ik weer 250 draaien (spins) spelen met een inzet van 1 euro per draai. Enkele punten die me meteen opvallen bij het spelen zijn:

  • Er is een symbool waarbij je al ‘prijs' hebt als er 2 van op een rij staan. Opvallenderwijs is dit het laagste symbool, de 9, terwijl je op gokkasten meestal ziet dat je bij hoog uitbetalende symbolen maar 2 nodig hebt.
  • De prijzen bij drie dezelfde symbolen, of meer, kunnen behoorlijk groot zijn.
  • Het wild symbool in een winnende combinatie zorgt er automatisch voor dat de gewonnen prijs verdubbeld zal worden

De gokkast heeft 20 winlijnen en de geluiden bij het spelen zijn prima te hebben, niet te overheersend maar geven de sfeer van vroeger prima weer.

Screenshot 2022 08 02 12.38.27 (1)

Het bonusspel en de Free Games van Retro Style

Over een specifiek bonusspel kunnen we kort zijn. Dit is er namelijk niet zoals je bijvoorbeeld kent uit de online videoslots van Netent die eigenlijk vooral draaien om de bonusgames. Netent heeft visueel veel meer te bieden als EGT, maar daar is het wat mij betreft persoonlijk ook al mee gezegd. EGT biedt kansen op grote winsten, en daarmee direct ook diepe dalen, maar what you see is what you get :)

Wat EGT, en deze Retro Style speelautomaat, wel heeft zijn de free games. Je krijgt deze als je 3 scatter symbolen hebt weten te behalen en dan kom je bij de vrij spellen terecht. Het scatter symbool is hoe toepasselijk ook overigens hier een wiel van een oldtimer.

Je krijgt maar liefst 15 free games en het mooiste moet dan nog komen, want deze free games krijgen allemaal een multiplier mee van 3x. Dit betekent dus dat elke prijs die je wint in deze 15 free games vermenigvuldigd wordt met 3.

Winsten met bonus

Winst maken door middel van de bonus is waar dit spel om draait, hoewel ik ook enkele keren een prijs heb gehaald in het basisspel van tussen de 10 en 20 euro. Zie een gedeelte van mijn sessie op deze videoslot overigens onderaan dit artikel.

Maar waar kwamen de echte bedragen vandaan die ik won, via de bonus natuurlijk!

Terug naar Retro Style waar ik in de 250 spins in totaal 3 keer de free games heb gewonnen. Prijzen varieerden van 25 euro tot 46 euro, geen prijzen dus waar ik mijn oude Porsche mee kan gaan kopen, maar wel tot bijna 50 keer de inzet. Je zult dan ook enkele keren de free games moeten behalen in je spel om een mooie klapper te kunnen maken. Succes en laat ons weten hoe het is gegaan!

on air