Tarzan

Tarzan: een online slot van Microgaming [review]

Als kleine jongen heb ik de videobanden van Tarzan zo vaak bekeken dat ze kapot zijn gegaan. Toen ik in het online casino aan het zoeken was voor een nieuwe online slot was ik daarom ook blij verrast toen ik de naam Tarzan voorbij zag komen. Ik heb geen moment getwijfeld en was vast besloten om deze online slot te reviewen.

Tarzan

Tarzan

Tarzan
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,40
Maximale inzet
€ 40
Aantal winlijnen
40
Microgaming Logo
Gameplay Tarzan
Tarzan

Tarzan

Tarzan is een online slot van Microgaming en heeft 40 verschillende winlijnen. Echter zitten er winlijnen tussen die ik nog nooit heb gezien, dit maakt het spelen wel een stukje spannender, aangezien je soms op een winlijn zult winnen waar je eerst bij dacht dat het niks was.

Verder heeft deze online slot een langzamere draaisnelheid dan de meeste online slots, maar ik ervaar het niet als vervelend. De inzetrange ligt tussen de €0,40 en €40 per spin.

Wat ik erg leuk vind bij deze online slot is Tarzan die naast de rollen met symbolen staat. Bij een big win zal hij met je mee juichen en klappen en soms springt hij uit het niets op de rollen met symbolen. Dit zorgt in mijn ogen toch wel voor wat extra speelplezier.

Free games en bonussen in de Tarzan slot

Deze online slot van Microgaming zit vol met verschillende extra's. Niet alleen kun je free spins krijgen, maar je maakt ook nog eens kans op een jackpot van 200 keer je inzet!

Zodra je 3 of meer scatter symbolen hebt gekregen mag je aan een rad draaien. Hierop staat 2 keer free spins, een keer jackpot, 2 keer bonus en verschillende getallen.

Stopt het rad op een getal dan krijg je dit getal x je inzet uitbetaald. Natuurlijk hoop je dat het rad op de free spins stopt - of nog beter op de jackpot. Stopt het rad op de bonus dan mag je verschillende nijlpaarden aanklikken voor cash prijzen.

Free spins Tarzan
Free spins op Tarzan

Free spins

Stopt het rad op de free spins dan wordt je beloond met 12 free games. Tijdens de free games lopen de winlijnen zowel van links naar rechts als van rechts naar links.

Ook worden alle symbolen die een wincombinatie veroorzaken verwijderd en hierdoor maak je opnieuw kans op een wincombinatie. Deze extra spins kosten je geen free games!

Zelf heb ik 4 keer 3 scatter symbolen gekregen gedurende mijn 500 spins en alle 4 de keren stopte het rad op de free spins. Natuurlijk weet ik niet of dit altijd zo is, maar tijdens mijn testsessie was dit zeker mooi meegenomen.

Mijn review over de online slot Tarzan

Ik heb ooit de opmerking gekregen dat ik elke online slot in mijn top 5 plaats, maar uiteraard kan dit niet. Echter is het best moeilijk om een goede top 5 te maken aangezien ik elke dag een online slot speel en er natuurlijk steeds nieuwe online slot bijkomen.

Daarom plaats ik de online slots niet meer in een top 5 of top 10. Wat wel 100% vaststaat is dat de online slot Tarzan zeker de moeite waard is om te spelen. Niet alleen is het thema en de animaties erg leuk, maar er is ook genoeg spanning te beleven.

500 spins op Tarzan

Tijdens het spelen was ik me al aan het bedenken wat ik met de eventuele winst zou doen. Uiteindelijk leek het me het verstandigste om dit te sparen voor mijn volgende trip naar Las Vegas.

Aangezien mijn vriendin mee gaat zal er een flink shopbudget moeten zijn. Voor deze review zijn er 500 spins gespeeld van elk €1,20.

Aantal keren free spins: 4

Grootste winst uit free games: €135

Totaal winst/verlies: Plus €155 

Ik kan me best voorstellen dat je na het lezen van deze review zin hebt om deze online slot te spelen. Heb je echter nog vragen dan kun je deze stellen op het forum van OneTime.

on air