Invisible Man Actiescherm Onetime E1471258562786

The Invisible man: super spannende bonus

The Invisible Man slot is gemaakt door Netent en ik heb ervoor gekozen om deze te spelen in het online Casino. Voor deze review zal ik 500 spins van elk 1 euro spelen. Hiermee hoop ik een goed beeld te krijgen van de online gokkast en natuurlijk de verschillende bonussen te krijgen.

Invisible Man Actiescherm Onetime E1471258562786

The Invisible man

The Invisible man
Onetime's oordeel
4,4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,3%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Logo Netent Onetime

Uitleg over The Invisible slot van NetEnt

De online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en een inzetrange van 20 cent tot 100 euro per draai. The Invisible man heeft 20 winlijnen, maar wat hier speciaal aan is je wint zowel van links naar rechts, als van rechts naar links zolang er maar minimaal 3 dezelfde symbolen op een winlijn staan.

De draaisnelheid is lekker snel en de achtergrond geluiden erg spannend. Het intro filmpje is erg spannend en zorgt er meteen voor dat je zin hebt om de slot te spelen.

Paylines
Paylines online slot The Invisible man

Free games en bonus spellen van de online slot The Invisible Man

Deze online slot heeft een van de spannendste en leukste bonus games die ik ben tegen gekomen tijdens het testen van alle online slot's de afgelopen maanden. Om een bonus spel te krijgen moet je eerst free games krijgen. Tijdens de free games kun je namelijk een bonus spel vrijspelen.

Free games

De free games worden niet geactiveerd bij 3 scatter symbolen zoals we dat gewent zijn bij een online slot van Netent. Maar door middel van 2 wild symbolen die elkaar moeten raken. De wild symbolen van de police komen op de eerste rij en de wild symbolen van de griffin ( de boef ) op rij 5.

De wild symbolen schuiven elke spin een plaats op de police naar rechts en de griffin naar links. Krijg je dus een police in het midden en komt er tijdens de re-spins een griffin op rij 5 ook in het midden dan zul je dus free games krijgen aangezien ze elkaar zullen raken.

Het aantal free games is altijd 10 en kan alleen meer worden tijdens de free games zelf.

Uitleg Bonus Games
Uitleg bonus games online slot The Invisible man

Tijdens de free games zul je 2 meters zien boven de rollen. Een rode meter links met bonus game en een blauwe meter rechts met police spins. Het doel is om deze meter vol te krijgen, want dan krijg je de bijbehorende bonus game.

De meter wordt gevuld zodra er een wild symbool van de police of de griffin van de rollen verdwijnt. Tijdens de free games kunnen de wild symbolen overal voorkomen dus niet meer alleen in de eerste en laatste rij.

Als je tijdens de free games een samensmelting krijgt van een police en een griffin zul je 4 free games erbij krijgen. Wanneer er een meter vol is zullen eerst de resterende free games worden opgespeeld voordat het bonus spel wordt gestart.

Bonus Game Griffins
Griffin's rage-bonusspel online slot The Invisible man

Police Spins

Zodra je de blauwe meter van de police spins vol hebt krijg je de bonus van de police toegewezen. Deze bonus bestaat uit 3 free games waarbij er voor elke spin 5 wild symbolen worden neergezet op de rollen.

Waar ze worden neergezet kan elke ronde veranderen. Je kan dus erg veel winnen bij deze bonus, aangezien je met 5 wildsymbolen elke ronde grote kans hebt op 5 of a kind.

Griffin's rage-bonusspel

Krijg je tijdens de free games de rode meter gevuld dan zul je het griffin's rage-bonusspel mogen spelen. Hierbij zul je prijzen moeten stelen op 3 verschillende locaties. Elke locatie heeft 5 plaatsen waar je op kunt klikken.

Je kunt een muntwinst vinden dit wordt dan opgeteld bij je totaal, maar je kunt ook een vermenigvuldiger vinden dit zorgt natuurlijk voor grotere winsten.

Helaas is er ook een alarm te vinden als je deze vind ben je klaar in het gebouw en ga je naar het volgende gebouw. Dit bonus spel is geweldig en zit vol met spannende momenten, want je wilt het alarm natuurlijk niet vinden.

Bankroll The Invisible Man
Bankroll

Mijn review over de online slot The Invisible man

Mijn ervaringen met deze online slot zijn uiterst positief. Ik heb erg genoten van de spannende geluiden tijdens het spelen van mijn spins. Van de bonus game heb ik alleen maar kunnen genieten, want wat was deze spannend en leuk.

Voor iemand die van een spannende slot houdt met een leuke bonus zou ik deze online slot zeker kunnen aanraden.

De verdiensten van de online gokkast

Natuurlijk is het ook leuk als je iets verdient tijdens het spelen van een online slot. Ik heb voor deze review 500 spins gespeeld van elk 1 euro.

Aantal keer free games: 3

Grootste winst: 117.30 euro ( uit bonus game )

Totaal winst/verlies: -55.90 euro

Zoals jullie kunnen lezen is het resultaat een klein beetje in de min uitgekomen, maar dat is het spelen me toch waard geweest aangezien de bonus game mij optimaal heeft vermaakt.

Wat vind jij van The Invisible Man?

on air