Litebit

Is Litebit betrouwbaar? (UPDATE 2023 - Onze Twijfels!)

Litebit is een broker met een behoorlijke historie. In november 2017 schreven we als beginnende crypto investeerders al een review over deze crypto aanbieder. Op dat moment waren we best tevreden, maar dit kwam ook omdat we weinig vergelijkingsmateriaal hadden.

We zijn nu jaren verder en de crypto bedrijven hebben niet stil gezeten. Om echter met de deur in huis te vallen lijkt het alsof Litebit wel stil heeft gezeten!

Litebit

'Litebit moet een exchange hebben, nocks biedt de oplossing'

Via Litebit kun je op dit moment alleen nog cryptocurrencies kopen tegen de huidige koers. Het is het niet mogelijk om bijvoorbeeld limietorders op te geven. Dit in tegenstelling tot de absolute marktleider in Nederland, Bitvavo!

Daarbij komt er op dit moment enorm veel regulering voor cryptobedrijven in Nederland. Verschillende bedrijven hebben hierdoor de deuren moeten sluiten. Dit komt ofwel omdat ze sowieso geen toegevoegde waarde hadden of omdat de winstgevendheid moeilijk te behalen was.

Het meest recente voorbeeld hiervan is Nocks, dat opgericht is door o.a. Roel Boer. Als we de geruchtenmachines mogen geloven, is dat een bijzonder geval aangezien men zegt dat Litebit delen van Nocks heeft overgenomen!

Screenshot 2020 06 02 At 14.29.47
Nocks stopt ermee

De gulden

Dit laatste bedrijf is ontstaan door het succes van het cryptomuntje ‘De Gulden' en was hiermee het belangrijkste handelsplatform voor dit muntje. Het platform dat hier aan gekoppeld is heeft later nog andere muntjes genoteerd, maar de handel was marginaal.

r kleeft helaas wel een ‘vervelend luchtje' aan het bedrijf Nocks. Nocks heeft de afgelopen periode geld opgehaald bij haar users, door een utility token te verkopen vergelijkbaar met de BNB munt.
Hiermee zijn enkele tienduizenden euro's opgehaald, om het bedrijf in de lucht te houden en waarschijnlijk salarissen te betalen.

Helaas is recent bovenstaande ‘Nocks Announcement' naar buiten gebracht en sluit men ruim een half jaar later de deuren.

Het hardnekkige gerucht gaat dat Roel met zijn Nocks de handelssoftware verkocht heeft aan Litebit. Daarnaast hebben de oprichters een baan gekregen bij Litebit. Hierbij lijkt Litebit zich volledig te distantieren van de rest van het bedrijf Nocks.

Het lijkt ons een verstandige keuze van Litebit om op deze manier op een ‘goedkope' manier een exchange op te kunnen zetten. Echter blijft het wrang wat er gebeurt met de overgebleven componenten van Nocks.

Screenshot 2020 06 02 At 14.29.55
Nocks token houders opgelicht?

Gedupeerd

Voor de overgebleven gebruikers op het platform echter betekent dit dat ze met waardeloze en duur betaalde Nocks tokens zitten! We hebben van verschillende ‘oud' klanten reeds gehoord dat ze voor honderden of duizenden euro's zijn gedupeerd!

Onderstaand hierover de tekst die Nocks hier zelf over heeft gepubliceerd:

‘Er is nog geen beslissing genomen over NCKS Utility en het is dus nog niet duidelijk of NCKS Utility meeverhuisd naar zijn nieuwe thuis. NCKS Utility is geen onderdeel van de deal. Er wordt nog uitvoerig over gepraat en gediscussieerd over wat er gaat gebeuren met de NCKS Utility token. Zodra daar meer over bekend is laten we dat natuurlijk weten.'

Conclusie, mocht dit gerucht binnenkort waarheid worden dan heeft Litebit dadelijk een exchange, waarschijnlijk voor een zeer goede prijs. We hebben wel twijfels hoe gebruikers van Litebit dit moeten zien met betrekking tot de betrouwbaarheid.

Wat ons betreft zou het Litebit, en zeker ook de aandeelhouders van Nocks, gesierd hebben om dit goed op te lossen in plaats van alleen te kiezen voor eigen gewin!

Litebit under review - op dit moment twijfels

Op basis van deze geruchten, wat waarschijnlijk binnenkort wereldkundig zal worden gemaakt, zal de exchange van Nocks, met haar oprichters, dus overstappen en mede verantwoordelijk worden voor de Litebit Exchange.

Wat moeten Litebit-gebruikers hiervan denken als zij bijvoorbeeld hiervoor ook gebruiker waren van Nocks?

We hebben zelf ervaren dat we duizenden euro's verloren hebben door deze actie, en ook hebben we van andere gebruikers deze zelfde ervaring vernomen.

Deze gebruikers hebben individueel voor honderden of duizenden euro's verloren aan het bedrijf Nocks door de aankoop van de utility token, en dan nu moeten ze vertrouwen hebben dat het bij Litebit wel goed zal gaan?

Qua kennis over de cryptomarkt zal het wel goed zitten, maar ze halen hierdoor wel een verkeerd imago binnen het bedrijf. Voor ons is het dan ook reden om op dit moment Litebit ‘under review' te plaatsen, en raden we op dit moment niemand aan hier een account te openen!

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen volgen en wanneer meer duidelijk is en het vertrouwen terug is, zullen we de review aanpassen!

Hieronder hebben we de oude review van 2019 nog laten staan. Hopelijk kan Litebit onze twijfels aanpakken en actie ondernemen!

Onetime Girl Cryptocurrency
Crypto-aanbieders vergelijken

Review Litebit 2021

LiteBit heeft in het verleden, net als andere brokers te maken gehad met alle problemen die de cryptobubbel met zich meebracht. Slechte bereikbaarheid, hoge kosten en lange transactietijden.

Bovendien zag je dat alle aanbieders probeerden in te springen op de hype en dat dat niet altijd gepaard ging met de hoogste kwaliteit en de beste service.

Toch deed LiteBit zeker zijn best, en hebben ze, nu de storm is gaan liggen, veranderingen doorgevoerd. Het verleden moeten we dus laten rusten en kijken naar hoe deze crypto-aanbieder het doet ten opzichte van de concurrentie.

Want die is groter en sterker geworden, zeker met super betrouwbare partijen met een excellente service.

Bitvavo is de grootste en goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland en is hard op weg om één van de toonaangevende exchanges te worden in Europa.

Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en bestaat nu bijna 2 jaar. U kunt er eenvoudig en veilig 50+ verschillende cryptocurrency kunnen aankopen, verkopen, storten of opnemen.

De missie van Bitvavo is om cryptocurrency voor iedereen toegankelijk te maken en zich te onderscheiden van de rest door de volgende kenmerken:

 • Zeer scherpe handelskosten (max. 0,25%) waarmee het de goedkoopste exchanges van Nederland is!
 • Storten via o.a. iDeal en
 • Een ‘one stop shop' waarop het zowel mogelijk is om te handelen, cryptocurrencies te bewaren of deze te storten of op te nemen.
 • Een intuïtief platform hetgeen zowel geschikt is voor beginnende investeerders als ervaren traders.
 • Uitstekende service via Live chat en e-mail.

Indien u nu een account aanmaakt via Onetime kunt u handelen op de grootste Nederlandse exchange voor crypto tegen deze zeer scherpe handelstarieven!

Crypto exchanges

Onetime heeft alle exchanges en brokers waar je als Nederlandse investeerder of handelaar makkelijk mee uit de voeten komt. De keuze is reuze en we nemen je mee om je voor de valkuilen te beschermen. Kosten, betrouwbaarheid, veiligheid, etc. zijn belangrijke facetten die we uitgebreid hebben bekeken.

Terug naar Litebit! Om iets met crypto's te kunnen doen heb je een wallet nodig. Dit wordt niet voor niets in het Engels benoemd, want het is niet een portemonnee die je in je zak stopt. Het blijft tenslotte virtueel geld en die muntjes zwerven niet zomaar op het wereldwijde web rond.

Wil je dus handelen in, of betalen met, de muntjes dan kun je kiezen uit één van de vele brokers en wallets die online beschikbaar zijn.
Maar hoe werkt dat nou? Ik neem je mee in het aanmeldproces van LiteBit, waar je een digitale wallet kunt aanmaken.

Wat is Litebit?

LiteBit is een cryptocurrency broker en biedt wallets aan voor cryptocurrencies. Of zoals ze zelf zeggen: ‘Voor het kopen van Bitcoin en andere crypto.' Dit was eerst ‘Voor het kopen en verkopen van bitcoin' maar naast Bitcoins kun je hier ook andere cryptomuntjes kopen.

Het grote voordeel is dat LiteBit een broker en wallet ineen is. Je kunt er dus handelen maar ook je coins bewaren zonder dat je extra accounts of apps nodig hebt.

 

De helpdesk van Litebit

De site van LiteBit is volledig in het Nederlands en er is ook Nederlands support (het is daadwerkelijk een Nederlands bedrijf zag ik later).

Ook de helpdesk is volledig in het Nederlands, al was deze eind 2017 slecht bereikbaar. Omdat toen íedereen leek te willen handelen in bitcoin, stroomde de helpdesk over en werd besloten deze telefonisch niet bereikbaar te maken.

Ook op Social Media reageerden ze niet, je kon enkel support krijgen via een webformulier. En het kon dagen duren voordat je daar iets op hoorde. Dit was overigens bij veel brokers het geval.

Anno 2019 is de enorme drukte inmiddels afgenomen waardoor de helpdesk weer normaal bereikbaar is. Dat betekent dat ze telefonisch bereikbaar zijn van 9 tot 21 uur op de doordeweekse dagen en reageren op Social Media. Maar waar ik aangenaam door verrast werd is het volgende:

Ik heb sinds kort een nieuwe telefoon en heb er totaal niet aan gedacht om Google Authenticator, wat ik gebruik voor 2FA (two factor authentication) bij o.a. LiteBit, goed over te zetten.

Daar kwam ik nu dus achter bij het inloggen. Ik klikte wat rond op de website om te kijken of ik die op de één of andere manier kan resetten, en kreeg, waarschijnlijk omdat ik zoekende leek, een pop-up om te chatten.

 

Service desk

Kijk, dat is handig, daar kún je gebruik van maken als je wil, of je klikt het weg. Ik besloot om mijn vraag in te voeren, en niet snel daarna kreeg ik contact met een medewerker.

Die me uitlegde dat het herstellen niet zomaar gaat, maar dat hij, na verificatie van mijn gegevens, het wel uit kon schakelen zodat ik in kan loggen en het opnieuw in kan stellen.

Ik krijg direct een mailtje, van dezelfde persoon, waarop ik moet reageren met mijn telefoonnummer, laatste cijfers van mijn IBAN én een selfie met mijn paspoort en een notitie waarop ik bepaalde gegevens moet noteren. Het werkt dus razendsnel!

Het enige dat ik hierop aan te merken heb, is dat je tijdens het niet kunnen inloggen met 2FA kunt klikken op een link om dit te herstellen maar dat dat schijnbaar niet kan. Maar mijn ervaring met de servicedesk is vandaag wel goed!

 

We gaan beginnen

Voordat je natuurlijk iets kunt gaan doen op de exchange van LiteBit, moet je je gaan aanmelden. Wat mij meteen opvalt zijn de veranderingen op de homepage van LiteBit.

Er was al niet veel mis mee, maar hij was wel vrij druk omdat prominent in beeld de koersen van alle cryptocurrency werd getoond. Dit is dus aangepast, standaard zie je nu de koers van de 6 populairste digitale valuta, en kun je dit zelf aanpassen als je de koers van alle 57 munten wil zien.

Dit zijn er 6 meer dan anderhalf jaar geleden overigens, dus het aanbod is iets gegroeid.

Daarnaast zijn er diverse munten van de exchange verdwenen maar daarvoor zijn nieuwe munten in de plaats gekomen. Naast de grote namen als Bitcoin, Ethereum en Litecoin kun je ook terecht voor bijvoorbeeld Monero of Cardano en nog vele andere coins.

Verder staan er voortaan duidelijke links naar uitgebreidere uitleg over hoe LiteBit werkt. Voor nieuwe gebruikers is dit zeker prettig. Voorheen stond rechtsboven vrij klein en verstopt de optie voor aanmelden of inloggen, deze zijn nu ook veel prominenter aanwezig.

Verder zie je nu hoeveel klanten ze ongeveer hebben (‘meer dan 600.000 klanten gingen u voor') en worden reviews van Trustpilot weergegeven. Dit wekt vertrouwen dat het wel goed zit.

Homepage Litebit

De nieuwe homepage van LiteBit: rustig en duidelijk. Plus direct support op te vragen door op de chatfunctie te klikken of het telefoonnummer te bellen.

 

Aanmelden bij Litebit

Ondanks de drukte eind 2017 ging het aanmelden toen redelijk snel. Omdat ik al een account heb kan ik met dezelfde gegevens niet het hele aanmeldproces opnieuw doorlopen.

Ik loop vast bij verificatie van het telefoonnummer omdat dit maar aan één nummer gekoppeld kan zijn en ik geen tweede nummer heb. Maar ik heb genoeg gezien om te zeggen dat het aanmeldproces nu nóg soepeler verloopt!

Het aanmeldscherm lijkt op het eerste gezicht hetzelfde als in 2017, maar toch zijn er wel wat veranderingen doorgevoerd. Zo zie je bovenin voortaan duidelijk uit hoeveel stappen het aanmeldproces bestaat, namelijk 4.

Verder wordt meteen om je geboortedatum gevraagd, en belangrijk, word je voortaan gewezen op de risico's van handelen in crypto's. Je moet dit afvinken, net als het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, anders kun je niet verder.

Ik vind het persoonlijk goed dat ze dit goed doen, ze nemen wel een stukje verantwoordelijkheid al ligt dit natuurlijk uiteindelijk bij de gebruiker.

 

De stappen

Stap 1 en 2 gaan snel, heel snel. Zodra je de gegevens van stap1 hebt ingevuld en de vinkjes hebt gezet, heb je direct (ik bedoel nog zo ongeveer dezelfde seconde) een mail voor stap 2.

Je moet in stap 2 een code invullen die je dus per mail ontvangt.

Stap 3 is het verifiëren van je telefoonnummer, welke je dus hier invult. Ook nu krijg je zeer snel een sms, normaal gesproken met een code die je direct in kunt vullen.

Omdat mijn telefoonnummer al bekend is werkt dat voor mij dus niet maar het ging dus super snel. Stap 4 is het instellen van de beveiliging, wat ik wél kan doen op mijn bestaande account omdat ze dat voor me uitgeschakeld hebben.

Account aanmelden Litebit

Veiligheid bij Litebit

In 2017 ging het er bij LiteBit vrij rechttoe rechtaan aan toe. Je meldde je aan, je gegevens werden wel geverifieerd maar je kon gewoon inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, vanaf elk apparaat waar je ook bent.

Inmiddels is er wel wat veranderd. Want er gebeurde nog wel eens wat in cryptoland de afgelopen tijd, zoals hacks van wallets etc. Je kunt als broker/wallet aanbieder dus niet achterblijven om extra veiligheid in te bouwen, en dat heeft LiteBit dan ook gedaan.

En in sommige gevallen gaat dit ten koste van snelheid en wordt het dus al snel als vervelend ervaren. Mijn ervaring bij LiteBit is dat dat niet het geval is.

Litebit 2FA Inschakelen
Het inschakelen van 2FA gaat bij LiteBit razendsnel!

Zo heb je voortaan 2FA (two factor authentication) nodig om te kunnen handelen via LiteBit. Hiervoor kun je kosteloos een app op je smartphone installeren om dit te gebruiken.

Wissel je net als ik van telefoon en heb je de gegevens niet van te voren overgezet? Dan kun je dus een reset aanvragen. Als je de gevraagde gegevens terugstuurt heb je, in mijn geval in ieder geval, binnen een half uur reactie.

Ik logde vervolgens in vanaf een nieuwe locatie, waardoor mijn IP adres anders was dan ze kenden, ook dat moest ik verifiëren. Je krijgt echt direct een mail met een code die je vervolgens invult, sneller kan het niet gaan om veilig te werken.

Ook de aanvraag voor een nieuwe 2FA gaat razendsnel. Zodra je op de blauwe knop drukt heb je de mail direct binnen, dat duurt geen 10 seconden. Ook de verificatie via de link in de mail gebeurt onmiddellijk. Sneller kan echt niet!

En nu: muntjes kopen!

Als je de verificatie hebt gedaan kun je inloggen. Dit doe je met het opgegeven mailadres en je zelf gekozen wachtwoord. Vervolgens vul je de 2FA code uit je Authenticator app in.

Na het inloggen ziet de homepage er iets anders uit, je krijgt de optie Mijn Wallet en Mijn account erbij. Verder blijft de homepage er vertrouwd uitzien, alleen snap ik niet dat de buttons ‘account aanmaken' en ‘inloggen' in beeld blijven, ik bén tenslotte al ingelogd.

Ik had hier graag snelkoppelingen voor kopen en verkopen, of mijn wallet ofzo gezien.

Voorheen kon je op de homepage naar beneden scrollen, waarvandaan je meteen een transactie kon starten. Dat is er nu niet meer, je moet nu navigeren met de knoppen rechts bovenin.

Deze blijven ook niet staan bij het scrollen. Dus de lay-out is zeker beter geworden, maar ik zie nog ruimte voor verbetering! Wel kun je meteen een transactie starten als je op één van de crytpocurrencies in de blauwe balk klikt.

Ideal Betaling Overnemen
Ideaal, vanuit je normale browser kun je met je mobiel de iDeal transactie overnemen

Transactie

Wil je bijvoorbeeld Bitcoin kopen, dan kun je dus op Bitcoin klikken en kom je in het koopscherm. Links zie je de transactie, rechts informatie als koersverloop over de Bitcoin. Op zich duidelijk.

Wat mij opvalt is dat de koers meer realtime wordt aangeboden dan anderhalf jaar geleden. De koers is nu namelijk anders dan een half uur geleden, dit was eerst nog niet.

Je kunt bij de transactie kiezen voor een eigen wallet (let op dat je de code goed invult!) of de wallet van Litebit gebruiken. Aangezien ik geen andere wallet heb of wil hebben, kies ik voor de laatste optie.

Je kunt ook het bedrag aanpassen, een transactie van €10 is ook mogelijk. Je kunt betalen met iDeal (voor de zuiderburen ook met bancontact) en er zijn de afgelopen tijd veel andere betaalmethodes toegevoegd.

Zo kun je ook voortaan betalen met creditcard, SOFORT, Giropay, SEPA machtiging of Mybank, en voor de oosterburen ook met EPS uberweisung. Ook kun je betalen met LiteBit credits. Ik kies voor iDeal omdat dat over het algemeen snel en makkelijk is.

En dan verrast LiteBit mij positief. Je kunt namelijk de transactie afronden op de reguliere manier (bank kiezen en transactie vervolgen), maar omdat ik op een laptop zit, krijg ik ook de optie om een QR code te scannen en de transactie over te nemen in de mobiel bankieren app op mijn telefoon. Daar word ik altijd heel blij van en mis ik maar al te vaak!

Litebit 9
LiteBit rekening verificatie

Verificatie

Na je eerste aankoop moet je eerst je bankrekening laten verifiëren, je wordt na je bestelling teruggeleid naar de homepage waar je een melding krijgt dat je pas kunt handelen na verificatie van je bankrekening.

Even doorklikken en je krijgt de opties te zien. iDeal gaat het snelst (binnen een paar minuten geverifieerd), maar het kan ook met Bancontact voor onze zuiderburen of met een SEPA machtiging (wereldwijd geldig maar wel een doorlooptijd van 3 werkdagen). Ik kies uiteraard weer voor iDeal en moet een transactie voor 1 cent uitvoeren.

Ook dit gaat supersnel en een paar seconden later ben ik helemaal geverifieerd en kan ik echt aan de slag.

Het kan zijn dat je, als je meteen naar je wallet gaat, deze nog leeg is. Een transactie kan namelijk even duren. Dit was in 2017 trouwens wel fors langer dan nu, meestal staan de transacties er binnen een paar minuten wel bij.

Litebit 10
LiteBit rekening verificatie keuze
Litebit 11
LiteBit verificatie geslaagd

Kosten

In november 2017 kocht ik voor €50 aan Bitcoin en kreeg 0.00595500 Bitcoin tegen een koers van een dikke €8300. Daarnaast betaalde ik €0,42 transactiekosten (dat valt dus reuze mee) en €2,50 voor de Blockchain.

Vooral dat laatste hakte er behoorlijk in en ik snapte waarom er geklaagd werd dat het zo duur was. Maar inmiddels zijn de blockchain kosten verwijderd.

In maart 2019 koop ik tegen een koers van zo'n €3600 en betaal ik, ongeacht te transactiewaarde, €0,42. Dus of ik nu voor €10 of €1000 koop, de transactiekosten blijven gelijk. Voor kleine transacties is dit niet zo gunstig.

Litebit 13
LiteBit pending transaction

Snelheid is dik in orde

In 2017 stond de transactie na een minuut of 5 staat mijn transactie in de wallet maar hij moest nog bevestigd worden. Wat dat precies inhoudt lees je hier, maar in het kort houdt het in dat de transactie in het grootboek (ledger) van Bitcoin moet worden bijgeschreven.

In dit geval moest de transactie twee keer bevestigd worden. Een andere veelgehoorde klacht over Bitcoin is de traagheid van de transactie. Dus ik bereidde me voor op wachten, wachten, wachten en besluit maar gewoon even TV te gaan kijken en later terug te komen.

Een kwartiertje later was de transactie bevestigd en stonden mijn Bitcoins in mijn wallet bij LiteBit. Ze waren direct minder waard maar dat mocht de pret niet drukken.

Conclusie Litebit

Al met al was het proces in 2017 echt niet moeilijk. Het wachten duurde uiteindelijk langer dan dat ik daadwerkelijk bezig was. Voordeel is natuurlijk wel dat het allemaal in het Nederlands is.

Daarnaast is er een vrij uitgebreide FAQ aanwezig en kun je support inschakelen. Dit heb ik toen niet nodig gehad dus ik kan niet oordelen over de snelheid en kennis en kunde van dit support destijds.

Gezien de melding op de homepage verwacht ik eigenlijk dat de snelheid misschien op dat moment niet top was, maar dat is te begrijpen. Wel heb ik naar andere (internationale) brokers en wallets gekeken en daar waren de commentaren van gebruikers soms echt niet mals dus ik was tot dan toe absoluut tevreden met LiteBit.

Ik was al tevreden over LiteBit, maar door de verbeteringen die ze hebben doorgevoerd is mijn ervaring alleen maar beter geworden. Ik ben vooral te spreken over de nog snellere aanmeldprocedure en de snelheid waarmee de helpdesk me hielp.

Daarnaast hebben ze de veiligheid voor gebruikers fors opgeschroefd zonder dat het echt veel meer tijd kost, en dat verdient applaus.

Daarnaast zijn de transactiekosten zeer acceptabel, vooral doordat er nu geen kosten voor de blockchain meer in rekening gebracht worden.

De website werkt nog intuïtiever waardoor handelen voor iedereen appeltje eitje is. Je wordt ook nog eens gewezen op de risico's, wat volgens ons altijd goed is.

Heb jij al een wallet bij LiteBit of en andere aanbieder? Heb je ook Bitcoins of juist andere crypto's gekocht? Laat een reactie hieronder achter.

Veelgestelde vragen over Litebit

LiteBit of Bitvavo?

De Nederlandse partij Bitvavo heeft onze voorkeur. Aangezien de kosten maximaal 0.25% zijn en een zeer betrouwbare partij is.

LiteBit hack – Belangrijk nieuws!

LiteBit heeft informatie ontvangen dat er van een aantal LiteBit gebruikers persoonsgegevens zouden kunnen zijn buitgemaakt. Het betreft persoonsgegevens die voor december 2019 zijn verstrekt. Wij nemen deze informatie zeer serieus en hebben direct actie ondernomen om dit incident zo goed mogelijk te analyseren en de risico's te beperken.

Waar kun je onafhankelijke negatieve reviews vinden over Litebit?

De slechtste reviews over deze crypto broker kun je hier vinden! Bekijk wat anderen zeggen hebben, en trek jouw conclusies!

Geeft Litebit advies over het kopen van cryptovaluta?

Nee, het is niet toegestaan advies te geven vanuit een broker. Mocht je advies willen inwinnen, kun je deze info vinden op Onetime.nl

Welke betaalmethodes heeft LiteBit?

 • IDeal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • LiteBit credits
 • BankContact

Wat is het telefoonnummer van LiteBit?

Het telefoonnummer van LiteBit is 010 – 307 4820

Hoeveel cryptocurrencies heeft LiteBit?

Op dit moment kan je 53 crypto currencies kopen en verkopen bij LiteBit.

Wat zijn LiteBit credits?

Dit zijn virtuele credits die je spaart als je handelt bij LiteBit. Deze credits kan je uit laten betalen in euro's of andere crypto's van kopen.

Hoe lang duur het voordat mijn crypto's ontvang?

Dit hangt af van de transactiesnelheden van het cryptogeld wat je gekocht hebt. Soms is dit enkele seconden maar kan in theorie een dag duren.

Waarom is Nocks gestopt met de dienstverlening?

Nocks is per 21 mei 2020 gestopt met de dienstverlening. Door al het crypto broker geweld in Nederland en regelgeving heeft NOCKs het niet gered. LiteBit heeft de Nocks exchange software overgenomen! Het Nocks team zal zich aansluiten bij Litebit.

Fraude melden bij LiteBit?

Stuur een e-mail naar [email protected]

Waar is het hoofdkantoor van Litebit gevestigd?

LiteBit is gevestigd in Rotterdam op het Weena 740.

Wat zijn de openingstijden van LiteBit?

Het platform van LiteBit is 24 uur per dag open en bereikbaar. De support afdeling is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.

Hoe werkt het partnerprogramma van Litebit?

Je kan een vergoeding ontvangen als je andere mensen crypto's laat kopen op het platform van Litebit. Dit wordt ook wel affiliate genoemd

 • Inloggen op je LiteBit account
 • Rechtsboven op je naam klikken
 • Klik op het Partner programma
 • Hier staat jou unieke partnerlink
 • Stuur deze link naar andere mensen die geïnteresseerd zijn
  Elke bestelling die iemand maakt krijg je een beloning van de winst

Wat zijn de bankgegevens van LiteBit?

NL22ABNA0544878264 t.n.v. 2525 Ventures B.V. BIC: ABNANL2A

Wat is het e-mail adres van LiteBit?

Het e-mail adres van Litebit is: [email protected]

Wat is de minimale leeftijd om te mogen handelen?

De minimum leeftijd om te handelen op LiteBit is 18 jaar of ouder.

Wat is LiteBit?

LiteBit is een handelsplatform waar je Bitcoin en ander cryptogeld kunt kopen, verkopen en beheren.

Wat is de Facebook pagina van LiteBit?

Ruim 10.000 mensen vinden de Facebook pagina van Litebit leuk. LiteBit Facebook.

Wat is het Twitter account van LiteBit?

Het account van LiteBit op Twitter is: https://twitter.com/litebiteu

Kan je chatten met LiteBit?

Tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur kan je live chatten met LiteBit

Wat zijn de kosten om bij LiteBit te handelen?

De kosten zijn hoger dan bij diverse andere Nederlandse platform. Je betaald zo'n 2% per transactie.

Hoe veilig is LiteBit?

LiteBit is een betrouwbare partij die veel veiligheidszaken heeft geïntegreerd in het handelsplatform en accounts van de gebruikers. Zo is er de twee-factor-authenticatie (2FA) een goede bescherming voor je account. Mocht je slachtoffer zijn van fraude, bericht dan meteen de support afdeling van LiteBit op nummer +31 (0)10 – 307 48 20.

LiteBit of Binance?

Binance is het grootste handelsplatform ter wereld en is in Chinese handen.

Is LiteBit betrouwbaar?

LiteBit is een betrouwbare Nederlandse partij.

Verificatiesystemen bij LiteBit?

Vanuit de overheid is LiteBit verplicht om te voldoen aan de Anti Money Laundering wetgeving. Zo zullen ze je identiteit en bankrekening verifiëren en je handel monitoren.

Hoe verwijder ik mijn LiteBit account?

Stuur een e-mail naar [email protected] om het verzoek om je account te verwijderen of te deactiveren.

Hoe verkoop ik crypto's op LiteBit?

Log in op je LiteBit account. Ga naar je wallet en druk op de knop verkoop bij de crypto die je wilt verkopen. Vul het aantal te verkopen cryptogeld in en bevestig de verkoop en ontvang het bedrag in je account. Hierna kan je een uitbetaling verzoek doen om het geld naar je bank over te boeken. Dit doen ze een aantal keer per dag.

LiteBit ervaringen en forum

Ervaringen over crypto's en handelsplatformen zijn te lezen op het forum van Onetime.

LiteBit nieuws?

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van LiteBit en hun sociale media kanalen te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

Geeft LiteBit investeringsadvies?

LiteBit mag je niet voorzien van financieel advies. Niemand weet te voorspellen wat een koers gaat doen.

on air