bookofraspel

Book of Ra - een klassieke en populaire gokkast

Het gokkastenspel Book of Ra is in 2008 ontwikkeld door Novomatic en is één van de meest populaire spellen van het bedrijf tot nu toe. Dagelijks spelen duizenden mensen in gokhallen, maar ook online Book of Ra.

Met dit spel ga je op een spannend avontuur door Egypte. In een dorre woestenij kom je oude Egyptenaren, hiërogliefen en mythische figuren tegen. Laat oude mysteriën ontwaken ga op zoek naar het ultieme einddoel: de Book of Ra.

bookofraspel

Book of Ra

Book of Ra
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Novomatic
Max. vermenigvuldiger
5000
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
10
Novomatic Onetime
Book Of Ra
Big win op Book of Ra

Book of Ra in Duitse Spielhalle

Een paar maanden terug ging ik met TheGreatOne op casinotoer door Duitsland en dat was voor mij de eerste keer dat ik niet alleen met een Duitse gokkast in aanraking kwam, maar ook met het geweldige spel Book of Ra.

Het spel heeft verschillende versies, zo heb je de Classic, maar ook Deluxe versie. Het is in de Duitse gokhallen elke keer maar weer de vraag welke versie ze daar hebben.

Symbolen

De symbolen zijn wel altijd hetzelfde, maar het altijd winlijnen, de geluiden en de uitstraling kunnen soms van elkaar verschillen. Je kunt het spel meestal al spelen met een inzet van 5 cent en er zijn maximaal 9 of 10 winlijnen, afhankelijk van de versie die je speelt.

Er zijn in totaal 10 verschillende symbolen die elk een verschillende waarde hebben. Vijf Indiana Jones-manetjes leveren het meeste op zoals je op het plaatje hierboven kunt zien. Een Book of Ra wordt gezien als scatter én als een Wild-symbool.

Bonus Game

Wanneer je één Book of Ra-symbool krijgt, hoor je vaak een klein hoog gilletje. Dat klinkt werkelijk waar ge-ni-aal! Het doel is om er drie te krijgen, want dan activeer je de bonus game.

Het spel kiest automatisch een symbool die wordt ge-expand als dit symbool een winlijn vormt tijdens je tien gratis spins. Bekijk het filmpje om te zien hoe zo'n bonus game er op de Book of Ra slot er uit ziet.

Book Of Ra
symbolen en features van op Book of Ra

Onze conclusie over Book of Ra

De Book of Ra is een simpel, maar erg leuk gokspel om te spelen. Je kunt een laag bedrag inzetten en toch leuke bedragen winnen in Duitse gokhallen. Juist daarom is dit gokspel erg bijzonder.

Online is het uitbetalingspercentage zo'n 93%. Ook de manier hoe de bonus game wordt gespeeld is gaaf. Door de expanding wilds en de kans dat je een ‘volle bak' kan krijgen geeft dat een fijn gevoel. Verder ziet de uitstraling er gelikt uit. Leuke geluiden en een mooi design, ondanks dat het eenvoudigheid uitstraalt.

on air