Wheel Of Adventure 1

Wheel of Adventure: een gokkast van Eurocoin [review]

Wheel of Adventure is een spel gemaakt door Eurocoin. Je kunt dit spel samen met enkele andere topspellen spelen op de Game Lounge 2

Wheel Of Adventure 1

Wheel of Adventure

Wheel of Adventure
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Eurocoin
Uitbetalingspercentage
89,99%
Max. vermenigvuldiger
1000
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,05
Maximale inzet
€ 2
Aantal winlijnen
5
Eurocoin Gaming

Wheel of Adventure

Wheel of Adventure is een spel gemaakt door Eurocoin. Je kunt dit spel samen met enkele andere topspellen spelen op de Game Lounge 2. Direct bij het horen en zien van dit spel kregen we zin om te spelen. Waarschijnlijk had dit te maken met het gevoel dat dit spel geeft aan het bekende spel Wheel Of Fortune, dat we in Las Vegas veel zien. Overigens is dat spel gemaakt door IGT.

Zou dit spel een avontuur worden of niet? Aan ons zou het niet liggen!
Gewapend met een lekkere bak koffie en wat munten storten we ons op dit spel.

Wheel Of Adventure 3
Wheel of Adventure Help

Wheel of Adventure: eenvoudig, maar goed!

We draaien de eerste draaien weg en we hebben direct een paar mooie prijzen te pakken. De rollen draaien mooi weg en het spel blijkt vrij eenvoudig met drie rollen en ‘slechts' vijf winlijnen.
De symbolen bestaan voornamelijk uit barren en de echte klapper maak je met de ‘win symbolen'!

Dit spel kun je al spelen vanaf 5 cent, waardoor ook de speler met de kleine portemonnee mee kan doen. Als je wat meer gas wilt geven, kun je hem opvoeren tot een inzet van €2. Daarvoor moet je wel eerste punten voor hebben staan in de clubmeter.

Wheel Of Adventure 2
Wheel Of Adventure Feature

Komt dat wieeeel!

Dit spel kent geen verrassingen qua combinaties of bijzondere features. De variaties die ze hebben aangebracht zitten hem in de symbolen. Zo kun je met verschillende barren toch een prijs krijgen.

Daarnaast kun je één van de grotere prijzen winnen door een combinatie van verschillende symbolen, zoals de diamant en het ‘win symbool'. Het spel is het simpel opgezet, maar we kunnen het waarderen.

De waardering werd alleen maar groter toen we ineens drie ‘win symbolen' in beeld kregen. Er volgde een high five, maar de koffiekopjes bleven gelukkig op hun plek staan.

We hadden hem te pakken: het Wheel of Adventure! Zou het onze dag goed gaan maken? We kregen de tekst ‘druk op start om het rad te laten draaien' te zien!

De spanning steeg!

We hadden de eerste 20.000 punten al te pakken, goed voor €200, maar het kon meer worden! Ja, nog meer!

We haalden even diep adem om tot bezinning te komen. Wie zou op de knop mogen drukken om de volgende klapper te mogen noteren? Stiekem haalde één van ons uit en het rad begon te draaien en…draaien…om vervolgens…

Uiteindelijk een monsterscore van 16.000 punten te hitten! Een wooping €160 in de pocket! Samen toch een lekkere €360!

Conclusie Wheel of Adventure.

Deze machine zou het niet halen bij de machine van IGT, waar we menig dollar op hebben stukgeslagen. Toch kwam hij dicht in de buurt en verwachten we dat deze machine menig gokhart sneller laat kloppen!

on air