Wild Guy

Wild Guy videoslot van Novomatic [review]

Wild Guy is een videoslot van Novomatic, welke je kunt spelen op de games palace arcade 1. Op deze arcade 1 kun je in totaal 5 spellen spelen, waaronder het spel Wild Guy!

Wild Guy

Wild Guy

Wild Guy
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Novomatic
Uitbetalingspercentage
87,3%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,05
Maximale inzet
€ 1
Aantal winlijnen
20
Novomatic

Wild Guy

Wild Guy is een videoslot van Novomatic, welke je kunt spelen op de games palace arcade 1. Op deze arcade 1 kun je in totaal 5 spellen spelen, waaronder het spel Wild Guy! De vraag is natuurlijk of we wild worden door deze videoslot? We nemen de proef op de som en werpen enkele muntjes in deze videoslot.

Een videoslot met een thema waarbij dino's en oermannen de overhand hebben. Afgewisseld met de bekende symbolen, welke je op meerdere slots tegen zult komen, zoals de 10, Q en de K!

Hoe werkt het spel Wild Guy?

Dit spel kun je spelen op een totaal van 20 winlijnen die je helaas niet kunt bepalen door een bepaalde inzet.

Het aantal winlijnen staat vast en zul je daarom bij iedere inzet spelen. De prijzen kunnen hierbij van links naar rechts vallen op een winlijn.

Wild Guy Clubmeter 1
Wild Guy Clubmeter

Het bepalen van de inzet bij Wild Guy

De maximale inzet op de videoslot Wild Guy is €1 per draai. Het is daarmee één van de goedkopere opties op de arcade 1. Logischerwijs kun je daarmee ook minder verdienen, daar je op de sinderella (double action) bijvoorbeeld op €4 per draai kunt spelen.

Wanneer je op maximaal 20 cent blijft spelen, zijn er geen verder handelingen nodig op deze videoslot. Enkel het indrukken van de startknop zal de rollen laten draaien. Je speelt dit spel op een totaal van 5 rollen.

Wanneer je hoger wilt spelen, zie je dat hij een extra 20 cent toevoegt aan de rechterkant van de andere 20 cent. Deze extra 20 cent zul je pas kunnen gebruiken, wanneer er voldoende punten in jouw clubmeter staan.

Wil je op een inzet van 20+20 cent spelen, pakt de automaat 20 cent uit de creditmeter en de overige 20 cent uit de clubmeter. Deze clubmeter kun je vullen door aan de ene kant te winnen. De andere mogelijkheid is door het 0/20 te starten, waardoor de automaat punten overhevelt van de creditmeter naar de clubmeter.

Het maximale aantal punten dat je uit de clubmeter kunt spelen is dus 80 cent. Om de maximale inzet te spelen, pakt deze videoslot 20 cent uit de creditmeter en 80 cent uit de clubmeter.

Features Wild Guy
Features Wild Guy

Welke bijzondere features heeft deze speelautomaat?

Het leuke aan videoslots is, is dat je bepaalde features mag verwachten bij menig videoslot. Zo ook deze videoslot, welke een paar leuke features heeft!

Freegames oftewel vrije spelen is één van de meest populaire features op dit moment. Zo ook in de slot Wild Guy. Je dient hiervoor een aanta vlammetjes te verzamelen. Deze vlammetjes (scatter symbolen) hoeven niet op een winlijn te staan. Heb je er drie verzamelt, dan kan het vurige spel beginnen. De freegames starten en je krijgt jouw prijzen keer twee!

Maar dat is niet alles, want deze feature kan meer dan dat! Wanneer je nog eens twee vlammetje in beeld krijgt, dan word de vermenigvuldiger opgehoogd van twee naar drie.

En bij drie vlammetjes, krijg je er zelfs 2 keer bij. Deze vermenigvuldiger kan heel hoog oplopen. Het leuke aan deze feature is, dat deze pas stopt wanneer je er in totaal drie donderwolkjes zijn verschenen op rol 5. Daarmee zullen alle vlammetjes uitgeblust worden en zijn de free games over!

Wild symbool

De videoslot Wild Guy heeft een joker die ieder symbool vervangt. Het oermannetje in dit geval is de joker en kan ieder symbool vervangen, behalve de scatter.

Novomatic zal ook naar Nederland komen met een online casino, waarbij Gametwist een voorloper is.

Wild feature

Naast het wild symbool, heeft deze slot nog iets speciaals te bieden. Het betreft namelijk de wild feature, die net als de gewone wild als een soort van joker dient. Echter is deze wild feature net even wat leuker, aangezien deze wild feature er voor zorgt dat de omliggende symbolen op rol 2,3 en 4 ook wild kunnen worden. Deze unieke wild feature start pas wanneer de dino in beeld komt. Eenmaal in beeld hupt deze rond om de omliggende symbolen te verpletteren en daarmee wild te maken!

Action games

Eenmaal een prijs gehit waarbij er AG achter de prijs vermeld staat? Dan starten de action games. Een wiel met afwisselend 1000 punten, niets, of een extra 4 AG's zullen elkaar afwisselen, waarna de prijs bepaalt zal worden. Deze AG's kosten ieder 20 cent, maar kunnen zomaar flink oplopen.

Oordeel Wild Guy van Novomatic

Wild Guy kan ons wel bekoren. Vooral de free games zijn erg aantrekkelijk doordat het binnen de feature flink kan oplopen qua vermenigvuldiger en het is ook spannend tot wanneer je mag spele, aangezien je van te voren niet weet hoeveel free games je krijgt.

Daarnaast heeft deze videoslot een aantal leuke wildfeatures die het tijdens het spelen nog een extra dimensie geven.

Verder ziet het spel er leuk uit, door de gebruikte symbolen en is daarmee onze favoriet op de arcade 1!

on air