Online Bingo 75

75 ball bingo

75-ball bingo is het meest bekende bingospel. Elke keer dat je in een zaaltje zat met een bingokaart voor je, was het waarschijnlijk 75-ball bingo. Deze versie is ook online de meest populaire variant. We zullen je uitleggen hoe het spel werkt en waar je het kunt spelen voor echt geld.

Luuk door Luuk Wouda
Online Bingo 75

Bingo 75

Bingo 75
Onetime's oordeel
3,2/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Tombola
Tombola (Positive)
Bingo75 Header

Hoe werkt 75-ball bingo?

Bingo75 is een variant van het bingospel dat zijn naam te danken heeft aan het aantal ballen waarmee het wordt gespeeld. In tegenstelling tot andere varianten, wordt Bingo75 gespeeld met 75 bingoballen. Op elke bingokaart staan 24 van deze getallen genoemd. De kaart bestaat uit 5x5 vakjes, waarbij het middelste vakje meestal niet wordt gebruikt. Sommige versies van het spel gebruiken echter een kaart met 25 getallen, waarbij het middelste vakje ook gevuld is.

Bovendien is er bij Bingo75 soms de kans om een jackpot te winnen. Deze jackpot win je dan als je een bingo hebt (alle nummers weggestreept) binnen een bepaald aantal getrokken ballen. Onder andere Tombola en Unibet bieden deze jackpot aan.

Wie wint er bij 75-ball bingo?

Bij Bingo75 kunnen er meerdere winnaars zijn. Het is helemaal afhankelijk of je eerst voor een of meerdere lijnen speelt of direct voor de hele kaart. De winnaar is natuurlijk degene die als eerste de nummers van een lijn of de hele kaart weggekrast heeft. 

Speel je online bingo dan worden de nummers natuurlijk voor je weggekrast. Omdat je vaak een grote groep deelnemers hebt is er ook altijd een kans dat je de prijs moet delen.

Wat je kunt winnen is afhankelijk van je inzet en het aantal deelnemers. Speel je bij een bingo casino met jackpot dan weet je wel al van te voren wat de jackpot is die je kunt winnen. Dit is namelijk een bedrag dat altijd hetzelfde is.

Wat vindt Onetime?

75-ball bingo is het klassieke bingospel zoals we dat vroeger speelden. En mensen die vaker op Onetime komen, weten dat wij van klassiekers houden. Voor ons is dit dan ook absoluut een fantastisch spel, zowel live als online. We vinden het heerlijk om af en toe rustig te gaan zitten met een paar digitale bingokaarten en vervolgens enthousiast te roepen om de nummers die moeten vallen. Voor ons is 75-ball bingo echt een geweldig spel.

on air