X5 Win 5X Magic

5x Magic: is het wel zo'n magische slot?

5x Magic is al een wat oudere gokkast van Play’n GO, maar met een hele goede naam. Toen ik deze in het rijtje zag staan dacht ik gelijk; die moet ik gaan proberen! Of deze slot ook echt de moeite waard is lees je natuurlijk in deze review. Ik zal je vast verklappen, deze slot kan alle kanten op!

X5 Win 5X Magic

5x Magic

5x Magic
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
95,42%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,05
Maximale inzet
€ 25
Aantal winlijnen
5
Play N Go
5X Magic Payouts Scatter
Wincombinaties 5xMagic

Het basisspel

De gokkast ziet er niet heel spannend uit. Je hebt drie reels, waar meerdere symbolen op te zien zijn. Het De slot heeft slechts vijf winlijnen en daar ben ik nooit zo’n fan van. Je krijgt hierbij namelijk symbolen die “niet niet” op de winlijn staan, waardoor je dus niks wint. Er is maar plek voor twee symbolen op een reel, niet meer en niet minder.

Het uitbetalingspercentage van deze gokkast is 95% voor een enkele lijn, maar stijgt naar 95,42% als je alle vijf de lijnen speelt. Dit uitbetalingspercentage is niet bepaald hoog te noemen. Play’n GO heeft namelijk ook gokkasten met uitbetalingspercentages die richting de 97% gaan en daardoor veel lucratiever zijn.

De gokkast heeft diverse BAR symbolen, een goochelaar en een konijn uit de hoed. Daarnaast heb je ook x5 symbolen, die het spel wat extra pit geven. Je wint namelijk standaard als je bijvoorbeeld drie barren hebt, maar een x5 gaat door voor de wild en betaalt je win dus ook 5x uit. Je kan in een winnende spin overigens twee x5 symbolen combineren, waardoor je je uitbetaling 25x krijgt! Dat maakt de kast natuurlijk erg.

5X Magic Uitbetalingen
Wild

Bonusgame van 5x Magic

Hier kan ik heel kort over zijn, want 5X Magic heeft geen enkele vorm van bonusgame en dat is een groot gemis! Het enige bijzondere is dat de kast wel een scatter symbool heeft, maar drie hoge hoeden leveren 25x je inzet op en dit kun je echt niet zien als een feature.

Tweemaal heb ik hem regelmatig gehad, maar drie hoge hoeden bleven uit. Het enige voordeel van de scatter is dat deze niet op een actieve winlijn hoeft te staan.

Ook heb ik na ongeveer 400 spins geen enkele keer tweemaal de 5x uitbetaling gehad. Het bleeft slechts bij 2x.

Eindoordeel

Tja, wat valt er nog te zeggen? De gokkast is mooi vormgegeven maar het basisspel is saai. De 25X uitbetaling van de scatter bleef uit en ook het x5 symbool weinig gezien. Een van de minste kasten van Play’n GO helaas!

Alles over online slots & gokkasten

on air