Amazons Diamonds

Amazon's Diamonds van Greentube Novomatic

Amazon's Diamonds is een slot die ik persoonlijk nooit eerder was tegengekomen. Dit terwijl veel van de slots van Greentube Novomatic te vinden zijn in een van de speelhallen die Nederland kent of daarbuiten. Ik was dan ook nieuwsgierig naar deze slot.

Amazons Diamonds

Amazons Diamonds

Amazons Diamonds
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Greentube
Uitbetalingspercentage
95,05%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Aantal winlijnen
30
Greentube Wordmark Green
Winlijnen 1
winlijnen

Hoe werkt Amazon's Diamonds?

Amazon's Diamond is een slot met 5 rollen. Iedere rol is uitgerust met 3 symbolen. Je speelt dit spel met 30 winlijnen, al kun je de winljnen ook naar beneden afstellen. Zodoende kun je tevens met slechts 1 winlijn spelen. Vanuit Onetime geven we het advies altijd het volledig aantal beschikbare winlijnen te spelen.

Het spel draait om de diamanten, vandaar ook de titel. Deze diamanten hebben een dubbele functie: ze zijn wild en dienen dus als joker. Aan de andere kant is het het best betalende symbool. Tref je 5 diamanten in beeld, dan is dit goed voor 33 keer de inzet. Uiteraard wil je het hele scherm vol krijgen, waarmee je 1000x de inzet kunt behalen, een monsterscore. Zelf kwamen we niet verder dan een vol veld met de vurige vrouw, wat ook wel lekker was overigens.

Iets minder betalen de vrouwelijke figuren van deze slot. De minst betalende vrouwelijke figuur betaalt bij 5 stuks de inzet terug. Naast de premium symbolen, zijn er de welbekende symbolen als de A,K,Q en de boer. Deze betalen allen zeer slecht uit.

Amazon's Diamonds is uitgerust met een startknop waarmee je handmatig iedere keer de rollen kunt laten spinnen. Wil je liever op de automatische piloot, dit kan ook. Daarvoor is de autoplay knop aan de linkerkant bedoelt. Klik je deze aan dan hoef je verder niets te doen. Ook bestaat er de mogelijkheid om je laatste winst de verdubbelen met de gamble functie. De keerzijde is dat je je winst kunt verliezen.

Free games in Amazon's Diamonds!

Vrije spellen: die wil je als speler hebben. Gelukkig heeft deze slot deze vrije draaien als feature. Daarvoor dien je minimaal 7 rode scattersymbolen in beeld te krijgen. Deze kunnen enkel op rol 2,3 en 4 verschijnen. Bij ons was het even wachten, opdat het mocht gebeuren. Het lukte ons om er 8 in beeld te krijgen, goed voor 15 Free Games. Bij 9 scattersymbolen, krijg je er zelfs 30. Tijdens de vrije draaien is er verder niets aan toegevoegd. Het is enkel gratis draaien, niets meer dan dat!

Winplan
Winplan
Volle Bak
Volle bak
15 Free Games
15 Free Games

Conclusie

Deze slot ziet er grafisch best aardig uit. Het zou in een speelhal prima mee kunnen en een aardige hit kunnen worden. Online is het een ander verhaal. Daar zijn de grootmachten als een NetEnt en Thunderkick al veel verder. Deze slot is verder niet verkeerd. Hij draait lekker, de geluiden zijn herkenbaar en de winsten waren best aardig.

on air