Anck Of Anubis

Ankh of Anubis: een toppertje van Play'n GO!

Soms speel je een gokkast en denk je gelijk, woah dit is een toppertje! Dat gevoel had ik precies vanaf het moment dat ik de eerste keer op spin had geklikt bij de gokkast Ankh of Anubis van Play'n GO.

Deze gokkast is mooi vormgegeven, het geluid is mooi, de wins zijn goed en de slot heeft een leuke bonusgame. Die was mij overigens goed gezind, want ik heb een mooie hit te pakken gehad. Wil je weten hoe veel ik gewonnen heb op Ank of Anubis? Lees dan snel verder!

Anck Of Anubis

Ankh of Anubis

Ankh of Anubis
Onetime's oordeel
4,3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,2%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
576
Play N Go
Ankh Of Anubis Payouts
Winplan van Ankh of Anubis

Het basisspel van Ankh of Anubis

Ankh of Anubis is geen standaard gokkast met winlijnen. Wat direct opvalt is dat deze slot vijf reels heeft, maar de eerste en laatste reel hebben slechts drie in plaats van vier vakjes. Dit maakt de kans om te winnen wat kleiner, maar met 576 manieren om te winnen heb je hier eigenlijk niet veel last van.

De slot heeft een uitbetalingspercentage van 96,2% en dan is gewoon goed, daar merk je dus ook niet veel van!

Zoals ik hier al zei, de slot ziet er goed uit en spint lekker vlot. De laagbetaalde symbolen zijn J tot en met de A. Daar had Play'n GO misschien iets anders voor kunnen kiezen. Zelf vind ik dat namelijk altijd een beetje afgezaagd. Ik vind het moeilijk om de symbolen met een hoge payout te omschrijven, daarom heb ik er maar een screenshot van gemaakt.

Als iemand weet wat voor namen ik de symbolen moet geven hoor ik dat natuurlijk graag! Wat trouwens fijn is, deze gokkast is gemaakt voor iedereen. Wil je lekker lowrollen (net zoals ik), dan kun je deze slot al spelen vanaf tien cent per klik. Wil je gek doen? Dan kun je tot 100 euro per spin gaan!

Naast de standaard symbolen heeft Ankh of Anubis ook een Wil symbool. Deze kunnen letterlijk overal verschijnen! Soms krijg je hierdoor in een keer een volledige reel vol met Wilds. En ik kan je vertellen, dan kan flink aantikken! Naast het Wild symbool heeft de gokkast ook nog scattersymbool om de bonus te triggeren. Dit zijn mooie gouden piramides.

Ankh Of Anubis Free Spins Big Win
Freespins
Ankh Of Anubis Free Games
Drie scatter symbolen

Ankh of Anubis bonusgame

Ik had de mazzel dat ik de Ankh of Anubis bonusgame al vrij snel kreeg. Ik kreeg de drie scatter symbolen op reel 2,3 en 5 en toen ging het spektakel beginnen!

Deze gokkast geeft standaard tien gratis games en het is mogelijk om deze te retriggeren. Dat wil zeggen dat als je nog een keer drie scatters krijgt, je weer tien gratis spins krijgt. Waar veel slots gewoon het standaard spel hebben, heeft de Ankh of Anubis bonusgame een leuke extra. Als je tijdens de bonusgame vijf “sleutel” symbolen krijgt, dan vult een metertje. Als deze vol is bij vijf, dan krijg je random wilds op je scherm.

Tijdens de free games kreeg ik dit balkje tweemaal helemaal vol, en vooral bij de laatste free spin pakte ik een goede hit! Dankzij de extra wilds op reel 1 en 2 maakte ik een combinatie die 81x mijn inzet waard was. Niet slecht! Een erg leuke bonusgame wat mij betreft.

Eindoordeel

Ik ben fan van de Ankh of Anubis. Misschien komt dit een klein beetje doordat ik al vrij snel de bonusgame won, maar ik heb lang genoeg doorgespeeld om een goed beeld van de slot te krijgen. Ik vind de gokkast erg mooi vormgegeven. Ook het uitbetalingspercentage van 96,2% is prima.

Meestal vind ik het vervelen als slots op de eerste en laatste reel minder vakjes hebben, maar omdat je alsnog 576 manieren hebt om te winnen merk je daar niet veel van. Een hele dikke voldoende voor Ankh of Anubis van Play'n GO!

Alles over online slots & gokkasten

on air