Banana Rock Review

Banana Rock: een videoslot van Play'n GO!

Banana Rock is een erg funky Rock'n Roll gokkast van Play’n GO. Neon, dikke speakers en apen die wel van een feestje houden. Klinkt het raar en is het raar? Jazeker, maar dat maakt deze Banana Rock gokkast nou net zo leuk!

De Banana Rock gokkast is een slot voor elke speler. Je kan namelijk al inzetten vanaf €0,10 per spin en de maximale bet ligt op €100 per spin, maar dan heb je wel een flinke portemonnee nodig! Verder bestaat deze gokkast uit 5 reels met ieder 3 symbolen en heb je 10 winlijnen. Dat is wel weinig, maar daar merk je vrij weinig van omdat er maar 3 symbolen per reel zijn. Het uitbetalingspercentage is 96,60% en dat past prima bij de hedendaagse slots.

Banana Rock Review
Winlijnen Banana Rock
Winlijnen

Deze gokkast kent verschillende symbolen. De band bestaat uit vijf apen, waarvan de gitarist het meeste geld waard is. De andere apen spelen het keyboard, de drums, bongo en de cello. Een mooi bond gezelschap! De lager betaalde symbolen zijn de kaartsymbolen die oplopen van J tot en met A.

Het wild symbool is overigens het meeste waard, als je er daar van vijf op een rij krijgt dan is het bingo ;). Het spel speelt vlot, ziet er grafisch goed uit en ook de muzikale effecten zijn meer dan prima! De apen geven overigens af en toe ook volledige reels, waarvoor je meer kans hebt op een grote uitbetaling.

Banana Rock

Banana Rock
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,6%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
10
Play N Go
Locking Wilds Banana Rock
Wild

Locking wilds!

De Banana Rock gokkast heeft ook nog iets extra’s als het om het wild symbool gaat. Lukt het je om twee wilds in je scherm te krijgen? Dan win je vaak al een leuk bedrag. Maar deze gokkast heeft nog een kleine extra. De wilds zijn de spin later namelijk locked en de ene wild loopt ook nog eens naar de andere toe.

Alle symbolen daartussen worden ook wild, waardoor je veel geld kunt winnen. In het screenshot hieronder had ik een wild op reel 2 en reel 4 en kreeg ik er op reel 3 dus nog eentje bij.

Banana Rock Bonusgame
Wilds

De bonusgame van Banana Rock

De bonusgame van Banana rock zit goed in elkaar en bestaat uit twee delen. Bij veel gokkasten moet je drie scattersymbolen verzamelen, maar bij deze maar twee. Als je op reel 1 en reel 5 de tros bananen krijgt dan start de bonusgame en krijg je tien free spins.

Als je tijdens de free spins een scattersymbool krijgt dan ontvang je een extra spin. Ook krijg je bij deze free games de normale wilds zoals in het basisspel.

Het doel van deze bonusgame is om stacked reels te krijgen met de bandleden. Elke keer dat je een volledige reel gevuld hebt met een bandlid, verhoogt dit de multiplier van de grote finale. Want na dat de tien spins zijn geweest, krijg je namelijk een spin met de verdiende multiplier! Dit kan maximaal 5x zijn per bandlid, maar alle multipliers worden bij elkaar opgeteld. Zelf had ik een laatste spin x7 en x8.

In deze zogeheten Encore spin zijn alle laagbetaalde symbolen verdwenen en maak je dus extra kans op een hele dikke uitbetaling. Je krijgt overigens in de laatste spin altijd een win, dus hoe hoger je multiplier, des te meer geld je kunt gaan tellen.

Eindoordeel Banana Rock

Ik vind de Banana Rock gokkast van Play’n Go erg leuk! Ik ben sowieso erg fan van gokkasten waarbij je lopende en locked wilds hebt, net zoals bij de slot Wild Torro van ELK studio’s. Ook vind ik de bonusgame helemaal geweldig omdat je daar opbouwt naar de Encore spins.

Wat Banana Rock erg goed doet is dat de laatste spin ook echt altijd een win oplevert. Ook bij de meest lage uitbetaling pak je dan nog steeds een leuke hit. Want er is niets zo jammer als een bonusgame die niks oplevert. Een dikke voldoende voor Banana Rock!

Alles over online slots & gokkasten

on air