Actiescherm Bikini Party Onetime

Bikini Party: veel mooie vrouwen in deze online slot [review]

Bikini Party is een online slot van Microgaming, net zoals Football Star die we recent hebben gespeeld en voorzien van een review.

PNG@72X door DennMann
Actiescherm Bikini Party Onetime

Bikini party

Bikini party
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,5%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 125
Aantal winlijnen
243
Microgaming Logo
Paytable Online Slot Bikini Party
Uitbetalingstabel

Bikini Party: onze uitleg

Bikini party heeft 243 winlijnen en een inzetrange van 25 cent tot 125 euro per spin. Er zijn 5 rijen met elk 3 symbolen en Bikini Party heeft een normale draaisnelheid.

Op de achtergrond zijn er vrolijke zomerse geluiden die niet als vervelend worden ervaren.

Free spins en extra features

Deze online slot heeft behalve free games ook nog een andere feature die ik nooit eerder heb gezien. Dit betreft de mogelijkheid om een re-spin te kopen per rol.

Free games

De free games worden bij Bikini Party geactiveerd door 3 of meer scatter symbolen. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat ik deze vaak heb gekregen gedurende mijn 500 spins. Als je 3 scatter symbolen hebt gekregen zal je beloond worden met 15 free spins.

Tijdens de free games is er een multiplier actief van 3 keer. Het komt vaak voor bij deze online slot is dat je 5 of a kind hebt van bijvoorbeeld 10, J, Q, K of A. Met een multiplier van 3 kan daarmee je winst tijdens de free games aardig oplopen.

Andere online slots die ook een verhoogde multiplier hebben tijdens de free games zijn:

Uitleg Re Spin Online Slot Bikini Party
Uitleg re-spin

Re-spin feature

Zoals eerder verteld heeft deze online slot wat speciaals, de Respins Feature. Zo kun je na elke spin kiezen om een rol te re-spinnen. Afhankelijk van welke combinatie je op dat moment hebt zullen de kosten bepaald worden.

Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld als je 2 scatter symbolen hebt een rol te re-spinnen om te proberen het 3e scatter symbool te krijgen.

Dit zal veel duurder zijn dan wanneer je een rol wilt re-spinnen om bijvoorbeeld 5 of a kind 10’en te krijgen. Je kan maar 1 rol tegelijk re-spinnen.

Zelf heb ik dit niet gedaan aangezien ik het net zo iets vind als gokken na een winst door te kiezen of de kaart rood of zwart is.

Ik ben van mening dat als de online slot wil dat je wint dit ook zal gebeuren :).

Mijn kijk op de online slot Bikini Party

Ik had in eerste instantie het idee dat dit een online slot was voor vrouwen. Gelukkig kwam ik er snel achter dat ik zelf ook kon genieten van de symbolen van de mooie vrouwen :).

De 243 winlijnen zorgen voor de nodige spanning. Ook de free games zijn dik in orde, dus de online slot Bikini Party kan ik sowieso aanraden voor de mannen onder ons.

Eindresultaat online slot

Het eindresultaat was uiterst positief! Ik heb niet alleen genoten van het spelen, maar ook de free games kwamen met grote regelmaat. Dit is iets wat een slotspeler natuurlijk altijd fijn vindt.

Voor deze review zijn er 500 spins van 1 euro per spin gespeeld.

Aantal keren free games: 6

Grootste winst uit free games: 52.52 euro

Totaal winst/verlies: +257 euro

Bikini Party is een online slot die ik kan aanraden zowel voor mannen als vrouwen. Heb je echter nog vragen dan mag je deze altijd stellen op het forum van OneTime.

on air