Black Mamba Spelen

Black Mamba: review van deze muzikale videoslot

Black Mamba moet de nieuwste kaskraker van Play'n Go worden. Dit slot is gebaseerd op de vierkoppige Italiaanse rockband Black Mamba en het is tevens de naam van de snelste slang ter wereld. Afijn, genoeg hierover. We hebben deze zogenoemde ‘grid' slot uitvoerig getest. Onze ervaringen lees je in dit stuk, samen met de uitleg over de vele features.

Black Mamba Spelen

Black Mamba

Black Mamba
Onetime's oordeel
4,6/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,5%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Play N Go
Winplan Black Mamba
Winplan Black Mamba

Black Mamba: rocken!

Deze slot bestaat uit 5×5 blokken. De symbolen vallen van boven naar beneden en moeten een combinatie met elkaar zien te maken. Voor een winnende combinatie heb je minimaal drie aaneengesloten symbolen nodig. Deze mogen zowel verticaal als horizontaal aansluiting vinden. Bij een winnende lijn, verdwijnen deze symbolen en eventueel bovenliggende symbolen vallen vervolgens naar beneden. Bovendien zorgt dit dat de multiplier omhoog gaat met +1. Dit kan uiteindelijk resulteren in een multiplier die kan oplopen tot +6. En er is meer met deze multiplier aan de hand, maar daarover later meer.

Black Mamba is een slot dat je kunt spelen vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Daarmee is hij zowel voor de lowroller als de highroller geschikt. En net als vele andere online slots kun je de symbolen onderverdelen in premium symbolen en minder betalende symbolen. Hier geen kaartsymbolen die minder betalen, maar muziek gerelateerde symbolen, zoals een microfoon. Hit je een 5 of a kind, dan krijg je bij al deze symbolen je inzet, of iets meer terug.

Voor de premiumsymbolen is het een ander verhaal. Dit zijn de 4 bandleden, waarbij Martina het beste betalende symbool is en tevens dient als joker. Scoor je 5 Martina's, dan krijg je 50 x je inzet. Overigens mag je ook bandleden combineren om prijzen te scoren. Los van Martina, is de Black Mamba (slang) ook wild en kan daarmee alle symbolen vervangen.

Het uitbetalingspercentage van Black Mamba staat netjes in het winplan vermeld: 96,50%. Geen slechte score, maar het behoort ook weer niet tot de best betalende slots. Overigens kan een online casino er ook voor kiezen het uitbetalingspercentage lager in te zetten. Dit is voor de meeste slots het geval, zo ook voor deze. Dit kan zomaar een paar procenten schelen.

BIG WIN 1
Big Win!

Free spins

Het leuke aan deze slot is dat er heel veel kan gebeuren. Sterker nog: weet je geen winnende combinatie te maken, dan kan de slot random een van de bandleden optrommelen om er iets aan te doen. Ieder bandlid beschikt over eigen magische krachten:

  • Alexandra: kan twee symbolen verwijderen
  • Cecilia: werpt 1 tot 2 wilds in het speelveld
  • Fred: dit bandlid is in staat om symbolen te veranderen in een willekeurig ander symbool
  • Martina: verwijdert de onderste rij en kan een Martina symbool activeren

Aan de andere kant, is het het mooiste als je prijzen weet binnen te harken. Lukt het je om de linker meter met 4 tot 6 bandleden te vullen (Alexandra, Cecilia en Fred), dan start het concert met de volledige delegatie. Ieder bandlid mag een eigen showtje opvoeren en de verschillende magische krachten laten gelden.

Weet je vervolgens het hele speelveld leeg te spelen, dan krijg je maar liefst 8 free spins. Bovendien mag je de multiplier meenemen die je even daarvoor hebt opgespaard. Het bandlid dat zijn kunsten liet zien, voordat de bonus werd geactiveerd, is diegene die bij een niet-winnende combo zich kan laten zien. Sowieso laat Martina zichzelf geregeld zien.

Een re-trigger kun je verdienen door de linker meter opnieuw vol te laten lopen, goed voor nog eens 3 spins. En speel je het hele veld leeg, dan krijg je als bonus 50 x de inzet.

ERVARINGEN

De achtergrondmuziek is erg lekker en wisselt zo nu en dan. Ook is het verfrissend dat je niet te maken hebt met alom bekende symbolen uit een deck kaarten. Wel kennen we het principe van dit slot al, maar moeten we erkennen toch aangenaam verrast te zijn door alle leuke features. Er kan zoveel gebeuren tijdens het spelen van dit slot, waardoor je geen moment in verveling raakt.

Wel hadden we ontzettend veel moeite de eerste free spins in beeld te krijgen. Dat kan erg lang op zich wachten, maar wordt gelukkig goedgemaakt door al het overige geweld aan features.

Een hele toffe slot, eentje die we zeker vaker meepakken tijdens onze online sessies.

Alles over online slots & gokkasten

on air