Uitbetalingen Blue Heart

Blue Heart: online slot van EGT [review]

Nu kwam ik deze EGT slot tegen die maar liefst 100 winlijnen heeft, iets wat ik vooral ken van de Microgaming slots en natuurlijk de Netent slots. Tijd dus voor een review, en ik zal mijn ervaring hieronder delen met jullie. Tijd voor Blue Heart!

Uitbetalingen Blue Heart

Blue Heart

Blue Heart
Onetime's oordeel
2,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
EGT
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 10
Aantal winlijnen
100
EGT
Blue Heart
Winlijnen Blue Heart

Blue Heart - slot met 100 winlijnen

Ik werd dus getriggerd door het feit dat er maar liefst 100 winlijnen zijn. Dit betekent nog niet dat elke combinatie prijs heeft, iets wat je wel vaak hebt met 243 of 256 winlijnen.

Desalniettemin veel kansen op een prijs dus vandaag voor mij bij EGT en ik start het online casino verder op. 

250 spins zal ik weer gaan spelen, allen met een inzet van 1 euro. Dit is voor deze gokkast overigens ook de minimale inzet. Je speelt dus eigenlijk met 1 cent per lijn.

Free spins in Blue Heart

Blue Heart kent bijzonder bonusspel, zoals Netent dit wel heeft met bijvoorbeeld Theme Park. Wel heb je de mogelijkheid om 10 free spins te behalen. Ik heb dit laatste tijdens mijn 250 draaien precies een keer gehad en dit was toevallig ook nog eens de 249e draai!

Hopen en hopen op die vrije draaien en als je er niet meer in gelooft valt het dan toch. Ik was in de tussentijd behoorlijk terug gelopen in mijn saldo en had dus een mooie winst nodig tijdens de free spins.

Vol goede hoop ging ik klaar zitten om te kijken wat voor bijzonders deze free spins met zich meebrachten.

Blue Heart
Free spins Blue Heart

Tot mijn spijt was er weinig spektakel en waren het, voor zover ik kon zien, gewoon 10 free spins. Dus eigenlijk 10 gratis draaien van 1 euro. Het kan zijn dat er wat meer wild symbolen op de rollen zaten, maar dit weet ik niet zeker. Het viel in ieder geval niet op.

Desalniettemin maakte ik een winst van 45 euro in deze free spins en heb ik mijn verliesje iets terug kunnen brengen.

Edelstenen verzamelen

De symbolen bij deze gokkast zijn edelstenen, waarbij het blauwe hart het symbool is voor wild! Die telt dus voor elk symbool, behalve het bonus symbool. Ook is het Blue Heart met enige regelmaat stacked waardoor je zo maar een hele reel met wilds kunt hebben.

Ik hoef je niet te vertellen als je de eerste 2 of 3 rollen met wilds hebt dat er een mooie prijs voor je klaar zal liggen.

Als je met de wilds in aanraking komt kan je in het gewone rollenspel best behoorlijke prijzen winnen die varieren van 5 tot wel 50x je inzet of zelfs meer. Helaas kan het ook zo zijn dat je zomaar een draai of 25 niets tot bijna niets wint. Dan kan het een duur grapje worden :)

Al met al is Blue Heart een aardige slot maar niets bijzonder. Het is geen slot waar ik direct aan zal denken als ik ga spelen. 

on air