Book Of Gods

Book of Gods: slot van Big Time Gaming

De Book of Gods slot is een leuke online gokkast, waarbij je mooie winsten kunt behalen. Deze slot van Big Time Gaming maakt geen gebruik van het Megaways systeem, maar heeft wel 243 verschillende manieren om te winnen.

Een ander groot pluspunt van Book of Gods is de speciale Feature Drop, waarmee je direct de bonus kunt kopen. De minimale inzet op Book of Gods is €0,10 en de maximale inzet is €40. Hierdoor is de gokkast geschikt voor de echte lowroller alsmede higrollers.

Het uitbetalingspercentage van Book of Gods is 96,35% wat zeker prima is! Lees snel verder om er achter te komen of ik een mooie winst gemaakt heb.

Book Of Gods

Book of Gods

Book of Gods
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Big Time Gaming
Uitbetalingspercentage
96,35%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,10
Maximale inzet
€ 40
Aantal winlijnen
243
Big Time Gaming

Basisspel van Book of Gods

Om heel eerlijk te zijn, Book of Gods is niet veel meer dan een kopie van een van de meest populaire slots ooit: Book of Ra. Andere voorbeelden zijn Book of Dead en Book of Aztec.

Het spel heeft geen standaard aantal winlijnen, maar zodra je symbolen van links naar rechts op een rij krijgt win je. De Book of Gods slot heeft 5 reels met 3 symbolen.

De laagste symbolen lopen van 9 tot en met A. De bestbetaalde symbolen zijn de vier goden, die prachtig zijn weergegeven.

Het gouden boek fungeert zowel als wild symbool en scatter voor de free games. Bij minimaal  3 gouden boeken worden de free games gestart, waar je hieronder meer over kan lezen.

Book Of Gods Gokkast
Winsymbolen

Anders dan Book of Ra!

Wat Big Time Gaming met Book of Gods goed heeft gedaan is om niet een 100% kopie van Book of Ra neer te zetten. Deze geinige slot heeft namelijk een kleine extra.

Bij elke spin wordt in een boek gebladerd en stopt het bladeren op een 9, 10, J, Q, K, of A symbool. Dit symbool wordt het Clone Symbol genoemd. Als de winsten zijn uitbetaald, worden de reels van dit symbool helemaal gevuld en telt het boek als vervanger.

Deze functie is een leuke toevoeging en kan grote winsten opleveren als je hele beeld vol staat met het zelfde symbool! Deze speelwijze komt overigens ook terug in de free games, maar dan met de goden.

Book of Gods bonus kopen: Feature Drop

Bij de meeste Big Time Gaming slots waar je een Feature Drop kunt doen, betaal je 100x de bet. Uiteraard kun je dit verlagen door in het basisspel al BTG symbolen te verzamelen. Maar bij Book of Gods betaal je slechts 80x de inzet voor een Feature Drop.

Daarnaast win je bij drie gouden boeken ook al 5x je inzet. Bij 4 gouden boeken krijg je 10x je inzet en bij 5 gouden symbolen ontvang je al 30x je inzet!

Bij het kopen van de Book of Gods bonus betaal je dus eigenlijk maar 75x je inzet. Vaak koop je een bonus voor 100x de inzet en dat maakt deze slot net iets goedkoper. Een erg slimme zet als je het mij vraagt!

!! In Nederland is het niet meer mogelijk om een bonus te kopen. Dit is door de KSA verboden. 

Big Win Book Of Gods
Bonus op de Book of Gods

Bonusgame

Ik heb een paar keer de bonus gekocht en heb toch wel een paar keer flink wat meer gewonnen dan mijn inzet. Echter heb ik ook een keer gehad dat ik maar 25x mijn inzet terugwon. Dit soort bonusgames zijn altijd erg grillen en spannend! Je weet namelijk nooit wat je gaat winnen.

Als het je lukt om tijdens de bonusgame ook nog drie scatter symbolen te krijgen, dan worden alle goden cloning symbolen. Dat betekent dus dat elke god kan vergroten naar een volledige reel. Ook krijg je dan nog een aantal spins extra's. In totaal zijn er vier goden, dus je maakt dan ook vier keer zo veel kans om te winnen elke spin.

Review Book of Gods

Ondanks dat deze gokkast er mooi uitziet, is dit niets meer dan een kopie van de originele Book of Ra. Een ander goed voorbeeld hiervan is Book of Dead.

Al deze slots hebben het zelfde concept. Waarbij je op de eerste twee slots echt flinke winsten kunt maken, viel me dit bij Book of Gods echt tegen. Ik heb ongeveer tien keer de Feature Drop van Book of Gods gekocht en slechts een enkele keer kwam ik boven de inzet die ik betaald had.

Book of Gods ziet er wel heel strak uit en dat is toch wat extra punten waard. Al met al een leuke slot, maar ik ben toch meer fan van Book of Dead!

on air