Uitleg Free Games Online Slot Butterfly Staxx

Butterfly Staxx: een kleurrijke slot van Netent [review]

Butterfly Staxx heeft als thema bloemen en vlinders. Dit klinkt als een vrouwenslot, maar als slotliefhebber wil ik elke online slot die er is ooit gespeeld hebben.

Uitleg Free Games Online Slot Butterfly Staxx

Butterfly staxx

Butterfly staxx
Onetime's oordeel
4,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,8%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,40
Maximale inzet
€ 400
Aantal winlijnen
40
Netent Icon
Paylines Online Slot Butterfly Staxx
Winlijnen

Uitleg over de slot Butterfly Staxx

Deze online slot heeft 5 rijen met elk 4 symbolen en 40 verschillende winlijnen. De draaisnelheid is normaal en er zijn vrolijke achtergrondgeluiden.

De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €400,- per spin. Met een maximale inzet van €400,- is deze online slot uitstekend geschikt voor de high rollers onder ons.

Voor deze review zal ik op minimum bet spelen. Het gaat mij immers om de spelbeleving, de uitstraling en de bonus. Met minimum bet zal ik niet zoveel winnen als iemand die maximum bet speelt, maar ik verlies ook niet zoveel :).

Free games en bonussen

Tijdens het spelen van deze online slot kun je zowel free games krijgen als een leuke re-spin feature. Aangezien je nooit weet wanneer deze feature komt is het spelen erg spannend.

Re-spins

Zodra je 1 rij krijgt die volledig gevuld is met vlinders wordt deze feature gestart. De vlinders zullen helemaal naar links vliegen en je zult een re-spin krijgen.

Krijg je tijdens de re-spin nieuwe vlinders dan vliegen deze ook weer naar links en begint het verhaal weer opnieuw. Dit gaat net zolang door tot dat je geen nieuwe vlinders meer krijgt. Deze feature komt regelmatig voor en kan mooie prijzen opleveren.

Uitleg Free Games Online Slot Butterfly Staxx
Uitleg free games

Free games

De free games worden geactiveerd zodra je 3 of meer scatter symbolen hebt verzameld. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een roze/paarse bloem. 3 scatter symbolen leveren 5 free spins op.

Nu zal je denken 5 free spins dat is wel heel weinig, ja dat klopt. Echter zijn deze free games speciaal. Het hele scherm veranderd namelijk in groene cocons.

Kleurt een of meerdere cocons goud dan komt hier een vlinder uit. Deze vliegt vervolgens naar links en de volgende spin komt eraan. Heb je echter na een paar free spins al genoeg vlinders op een winlijn dan krijg je deze uitbetaald en gaan de free spins verder.

Zo kan het dus voorkomen dat je na 3 free spins al wint en de laatste 2 free spins ook nog kan cashen. Helaas duurde het bij mij ruim 300 spins voor ik de free games kreeg. Nu kan dit pech zijn, maar het kan ook zijn dat deze online slot de free games niet snel geeft.

Mijn mening over de online slot Butterfly Staxx

Het was alweer een tijdje geleden sinds ik mijn laatste online slot heb gespeeld, maar ik wist nog precies wat ik leuk vindt aan een online slot. Butterfly Staxx is een vrolijke online slot waar ik erg blij van word. De free games en re-spin feature maken het spelen spannend.

Helaas was deze online slot niet voorzien van een intro filmpje. Dit maakt een online slot toch compleet in mijn ogen. Voor de echte gokker maakt dit natuurlijk niet uit.

Statistieken

Voor het maken van deze review heb ik deze online slot net zolang gespeeld tot ik de free games kreeg. Dit duurde redelijk lang, maar dit kan natuurlijk gewoon pech zijn. Het uitbetalingspercentage van deze online slot is immers 96.8 % volgens Netent.

Mocht jij een andere mening hebben over deze online slot ? Deel deze dan op het forum van OneTime.

Vanaf vandaag zullen er weer regelmatig nieuwe online slot reviews verschijnen. Ik probeer eerst de laatste nieuwe te spelen en zal dan de oudere die ik nog niet heb gespeeld gaan testen.

on air