Paytable Online Slot California Gold

California Gold: een online slot van Microgaming [review]

California Gold is een online slot van Microgaming met 20 verschillende winlijnen en kan gespeeld worden in het online casino. De symbolen lijken een beetje vaag en ook het scherm is erg klein, maar uiteraard geef ik deze online gokkast een kans. De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €40,- per spin.

Voor deze review zal ik een aantal spins spelen om te kijken wat deze online slot te bieden heeft. De achtergrondgeluiden zijn erg vervelend, voor elke spin begint hoor je een soort kermisgeluid. Nu moet ik zeggen dat ik er na 20-30 spins wel aan gewend was, maar in het begin was het erg vervelend.

Onder aan deze review is een video te zien waarin ik de free games 2 keer krijg.

Paytable Online Slot California Gold

California gold

California gold
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
95,2%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 40
Aantal winlijnen
20
Microgaming Logo

Free spins en bonus game in California Gold

Een groot pluspunt bij deze online slot is het feit dat deze vol zit met leuke extra's. Bijna iedereen speelt een online slot om de free games of het bonus spel te krijgen. Als je er dan achterkomt dat er meerdere spellen zijn wordt je natuurlijk opgewonden.

Uitleg Free Games Rules Online Slot California Gold
Uitleg free games

De free games in California Gold

De free games worden geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot is het symbool van een grote klomp goud.

Bij 2 scatter symbolen krijg je al 2 keer je inzet, maar de free games starten pas bij 3 of meer symbolen. Tijdens de free games worden al je prijzen verdrievoudigd.

Uitleg Mad Miner Bonus Online Slot California Gold
Uitleg mad miner bonus + wild symbool

Mad miner bonus

Deze bonus is een speciale, want deze krijg als je in rij 2, 3 en 4 een wild symbool hebt. Er zijn weinig online slots waarbij het wild symbool ook een bonus activeert, maar bij California Gold is dit wel het geval.

Tijdens de bonus game mag je een van de 4 mijnen kiezen. Vervolgens moet je proberen zoveel mogelijk goud bij elkaar te vinden. Deze bonus game kun je ook winnen tijdens de free games.

Gamblen

Verder is er nog een gokmogelijkheid na elke wincombinatie. Wil je ervoor zorgen dat de winst groter wordt dan kun je op de gamble knop klikken.

Je hebt nu 2 keuzes of je verdubbelt je winst door de juiste kleur te kiezen. Of voor de echte gokkers onder ons je kiest voor: harten, ruiten, klaveren of schoppen. Kies je het juiste dan wordt je winst maal 4 vermenigvuldigd.

Mijn review over de online slot California Gold

In eerste instantie dacht ik was een saaie slot en wat een slechte symbolen, maar toen ik eenmaal zag hoeveel verschillende extra's deze online slot had. Kon ik natuurlijk niet ontkennen dat ik als echte slotliefhebber hier erg warm van werd.

De achtergrondgeluiden vond ik wel iets minder, omdat je voor elke spin begint een soort kermisgeluid hoort, maar op den duur wen je hier wel aan. De uitbetalingen vond ik ook erg positief, ik won regelmatig leuke prijsjes tijdens het hoofdspel.

Enkele andere online slots met een thema rond het zoeken van goud.

Cijfers

Voor deze review te kunnen maken heb ik een aantal spins gespeeld op deze online slot.

Volgens Microgaming heeft deze online gokkast een uitbetalingspercentage van 95.2 %. Natuurlijk kun je dit % niet berekenen na 100 spins, hiervoor is de sample veel te klein.

Heb jij een andere mening over deze online slot, dan mag je altijd jouw ervaringen delen op het forum van OneTime.

on air