Paytable Online Slot Candy Dreams

Candy Dreams: online slot van Microgaming [review]

Candy Dreams is een online slot van Microgaming. Deze online slot heeft maar liefst 720 winlijnen. Dit betekent dat elke combinatie van 3 dezelfde symbolen op de eerste 3 rijen al een winnende combinatie is. De achtergrondgeluiden bij deze online slot zijn erg vrolijk en ook de symbolen zien er kleurrijk uit. De inzetrange ligt tussen de €0,50 en €250,- per spin. Het thema van deze online slot heeft te maken met iets waar de tandarts over het algemeen niet blij van wordt: snoep !

Paytable Online Slot Candy Dreams

Candy dreams

Candy dreams
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,82%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,50
Maximale inzet
€ 250
Aantal winlijnen
720
Microgaming Logo

Bonus game en free spins bij Candy Dreams!

Deze online slot van Microgaming heeft zowel een bonus game als free spins. Dit is natuurlijk een mooi pluspunt ! Tijdens de bonus game en free spins zijn er ook nog extra's die het nog leuker en spannender maken.

Uitleg Bonus Game Online Slot Candy Dreams
Uitleg bonus game

Bonus spel in Candy Dreams

Het bonus spel wordt geactiveerd bij 3 of meer symbolen van een kauwgombal met het woord bonus erin. Tijdens het bonus spel is het de bedoeling dat je snoepjes aanklikt.

Het spel stopt wanneer je het blauwe snoepje vindt, maar er is ook een snoepje met een extra leven. Als je deze vindt heb je een extra kans als je het blauwe snoepje vindt.

Het bonus spel is op zich al erg leuk, maar de toevoeging van het extra leven maakt het bonus spel helemaal compleet. Elk snoepje zal een prijs opleveren hoeveel is afhankelijk van je inzet.

De free games

Voor de free games heb je minimaal 3 scatter symbolen nodig. Het scatter symbool is het symbool van een lolly. 3 lolly's leveren 12 free spins op. Tijdens de free games kun je een cadeautje krijgen in de middelste rij. Dit cadeautje zal een extra wild symbool opleveren.

Waar dit wild symbool terecht komt kan elke keer verschillen. Het cadeautje veranderd zelf ook in een wild symbool. Eigenlijk krijg je dus 2 extra wild symbolen. Met 720 winlijnen kan dit leuke wincombinaties opleveren.

Mijn review over de online slot Candy Dreams

Om maar meteen met de deur in huis te vallen Candy Dreams is een top online slot ! Niet alleen heb ik me kostelijk vermaakt tijdens het hoofdspel, maar ik keek ook heel erg uit naar de leuke bonus game.

De free games waren ook erg spannend door toevoeging van de wild feature. Microgaming heeft met deze online slot echt een topper op de markt gebracht.

Enkele andere toppers van Microgaming.

Als ik zo terug kijk naar alle online slots die ik van Microgaming heb gespeeld zaten er aardig wat toppers tussen.

Statistieken

Tijdens het spelen was ik helemaal niet bezig met de uitbetalingen. Ik heb ook geen enkel idee hoeveel ik verloren of gewonnen heb, maar als ik zoveel plezier heb tijdens het spelen mag dit best wat kosten. Ik speel altijd op minimum bet dus qua verlies zal het wel meevallen.

Achteraf bleek ik met een kleine berekening toch erachter te zijn gekomen dat ik aardig wat geld verloren heb op deze online slot. Ik had het niet eens in de gaten door het speelplezier, wat dat betreft heeft Microgaming dus een mooie online slot op de markt gebracht. Uiteindelijk verlies je altijd met gokken dat weet ik ook, dus dat is wel een troost :)

Het uitbetalingspercentage van deze online slot is 96.82 %. Heb jij deze online slot ook al eens gespeeld ? Deel je mening op het forum van OneTime.

on air