Chinese New Year Slot

Chinese New Year: videoslot van Play'n GO!

Ons eigen nieuwe jaar komt er aan, maar voor de Chinezen duurt het nog iets langer. Wil je alvast gaan voorproeven? Probeer dan de online gokkast Chinese New Year van aanbieder Play'n GO eens! Deze gokkast straalt alles uit wat China is: Rood, Vuurwerk, Draken, Slangen, je kan het zo gek niet bedenken! Met deze gokkast pak je misschien nog wel een dikke win en kun je het jaar nog winstgevend afsluiten ook! Lees snel verder.

Chinese New Year Slot

Chinese New Year

Chinese New Year
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,65%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 18,75
Aantal winlijnen
15
Play N Go
Paylines Chinese New Year
Winlijnen

Het basisspel van Chinese New Year

De slot Chinese New Year is erg mooi vormgegeven. De gokkast is gebaseerd op de Chinese sterrenbeelden zoals de slang, hond en de haan. Deze zien er overigens allemaal erg vriendelijk uit, behalve de draak. Daar moet je voor oppassen!

Deze gokkast heeft vijf reels van ieder drie symbolen en kent een uitbetalingspercentage van 96,65%, dat vind ik zeker prima te noemen. De gokkast heeft diverse coinvalues, waardoor je al voor 15 eurocent kunt spelen op alle lijnen. De maximale inzet staat vast op €18,75. Geen gokkast voor de echte rijke highrollers, maar bijna 20 euro per klik is hoog zat!

De diverse symbolen betalen allemaal uit over 15 winlijnen. Let ook goed op de tijger, want dat symbool is wild! Ook betaalt dit wild symbool zelf uit, dat kan flink oplopen!

Gamble Chinese New Year
Gamble functie

De gamble functie van Chinese New Year

Chinese New Year heeft ook een Gamble Functie. Dit zien we vaker bij gokkasten van Play'n GO. Als je iets gewonnen hebt, kun je er voor kiezen om te gambelen. Je moet hierbij een kaart kleur kiezen (rood of zwart), of een suit (harten, klaveren, schoppen, ruiten). Kies je voor een kleur en gok je goed? Dan krijg je de winst verdubbeld.

Kies je de juiste suit? Dan krijg je de uitbetaling x4. Een erg tricky optie die je niet al te vaak moet gebruiken! Meestal zet ik dit alleen in wanneer ik minder win dan mijn inzet. De gedachte hierbij is: Je bent deze inzet toch al kwijt, en nu maak je kans op een verdubbeling. Wel altijd leuk om goed te gokken! Heb je lef? Probeer het dan eens met de winst van je bonusgame ;).

Firework Chinese New Year
Vuuuurwerk

De bonusgame van Chinese New Year

Dat maakt gelijk een goed bruggetje, want deze gokkast heeft namelijk twee verschillende bonusgames! Krijg je drie draken en ben je een liefhebber van vuurwerk? Dan is het je Lucky Day! De drie draken geven namelijk een toffe bonusgame waarbij je vuurwerk af moet schieten. Welk stuk vuurwerk je kiest bepaalt hoeveel je kunt winnen. Je kunt hierbij net zo lang doorgaan totdat er eentje ontploft voordat hij de lucht is ingeschoten.

De tweede bonusgame maakt het mogelijk om free spins te winnen. Je moet hierbij drie keer de aap op je scherm krijgen. Deze bevindt zich enkel op reel 1, 3 en 5. Het is dus geen zekerheidje dat je deze vaak krijgt. Maar als deze voorbij komt kunnen de winsten wel flink oplopen!

Voordat je de free games krijgt moet je namelijk een rad spinnen. Dit rad bevat alle symbolen uit het spel. Welk symbool je krijgt bepaald welk symbool als extra wild gaat fungeren.

Nadat het symbool is gekozen wordt het aantal free games bepaald doordat onze grote aapvriend op de gong slaat. Het feest kan beginnen en met de free spins kun je maximaal winnen!

Eindoordeel Chinese New Year

Chinese New Year is niet de meest bijzondere gokkast van Play'n GO, maar zeker een leuke om rond de jaarwisseling te spelen. Ben je fan van China en draken? Dan is dit de gokkast voor jou. Wat ik persoonlijk erg leuk vond is dat deze slot twee soorten bonusgames heeft. Uiteraard kun je het meeste winnen met de free games. Een goede voldoende voor Chinese New Year!

Alles over online slots & gokkasten

on air