Bonusgame Contact

Contact: knalslot van Play'n GO

Soms heb je van die gokkasten die hebben alles. Een mede-forumlid tipte mij over deze alleskunner: Contact van Play’n GO. Deze gokkast is een van mijn meest favoriete gokkasten van dit moment. Een geweldig thema (Aztecs), prachtig mooi vormgegeven, geen winlijnen maar clusterpays en de mogelijkheden om enorm te winnen. Contact is meedogenloos want je kan zo al je geld kwijt zijn, maar je kunt ook echt enorm winnen op deze speciale slot. Benieuwd geraakt naar deze gokkast? Lees dan snel verder, want dit is een echte topper!

Bonusgame Contact

Contact

Contact
Onetime's oordeel
5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
94,55%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Play N Go
Inzoom
Inzetten

Hoe werkt Contact?

De meeste gokkasten werken met winlijnen, of een megaways systeem. Deze gokkast werkt echter met Clusterpays. Dat wil zeggen dat er minimaal vijf dezelfde symbolen naast elkaar moeten zitten om een winnende combinatie te maken. Lukt dat? Dan vallen deze naar beneden en maken de niet winnende symbolen plaats voor nieuwe symbolen.

Dit gaat net zolang door totdat je niet meer symbolen weet te connecten, of totdat je de bovenkant bereikt. Lukt het je om de bovenkant te bereiken? Dan start de bonusgame! Hoe hoger je komt, hoe spannender het wordt. De slot zoomt ook in zodra je de bovenkant bereikt zoals hieronder mooi in beeld is gebracht. De slot heeft overigens een uitbetalingspercentage van 96,55% en scoort daarmee een dikke voldoende.

Overigens is in het basisspel nog meer te verdienen als je complete rijen weet te maken. Heb je de eerste twee rijen vol, dan krijg je een X2 uitbetaling. Bij 4 rijen is dit X3 en bij 6 rijen X4. Zoals je in het screenshot hieronder kunt zien kan dit ook al bij een X2 uitbetaling veel geld opleveren. Ik pakte hier een mooie uitbetaling!

Bonusgame Contact
Big win

Veel kleine wins, maar ook hele grote!

Pas op: Deze online gokkast is niet voor iedereen bedoeld! Contact is namelijk enorm volatiel. Dat wil zeggen dat je zomaar 15x achter elkaar niks kunt winnen, of alleen maar laagbetaalde symbolen krijgt. Maar aan de andere kant kan deze gokkast je ook enorm verrassen met grote wins. Helemaal in de bonusgame kan deze gokkast echt enorm hard gaan dankzij de speciale symbol upgrades.

Voor de echte big wins moet je overigens wel op zoek gaan naar de maskers. Bij een inzet van €1 win je maar €0,05 per schildpad, terwijl het paarse masker goed is voor €1,50 per symbool! De maskers zijn veel zeldzamer in Contact, maar de goedkope symbolen zorgen er wel voor dat je sneller de bovenkant bereikt.

Bonusgame Contact
Bonusgame

De bonusgame van Contact

Het basisspel van Contact is al helemaal geweldig, maar het wordt pas echt leuk als de bonusgame gaat starten. Deze bereik je dus door met een van de vijf rijen de bovenkant van het scherm aan te tikken in een winnende cluster. De bonusgame van Contact heeft ook 5 rijen horizontaal, maar gaan hier tot 7 de hoogte in.

Daarnaast heb je aan de linkerkant multipliers die tot X5 gaan en heeft de rechterkant nog extra opties om nog meer te winnen. Zo kun je bijvoorbeeld een symbol upgrade krijgen, die alle winnende symbolen van een bepaald type verbetert. Zo kun je dus in een keer een enorme winst erbij krijgen!

Lukt het je overigens om in de bonusronde ook het hele scherm te vullen? Dan start de speciale Super Bonus Round en kun je nooooog meer winnen! Het houdt niet op bij deze slot! Is je hele grid vol? Dan krijg je voor al je resterende spins nog een extra uitbetaling van 25X op deze super gokkast.

Eindoordeel Contact

Zoals je al verwacht had, ik ben enorm fan van deze super gokkast! Niet alleen omdat ik een flinke winst heb gepakt, maar ook door de spanning. Deze gokkast is gelikt, heeft de juiste geluiden, prachtige symbolen en een geweldig thema. Je kunt enorm winnen, maar ook hard verliezen en dat is precies wat Contact zo speciaal maakt. Zeker een keer proberen is mijn advies!

Weet je wat? Ik ga het gewoon doen! Deze gokkast krijgt de volledige 5 sterren op alle vlakken!

Alles over online slots & gokkasten

on air